2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
kızlar acil yardım çok sancım var bunun nedeni ne olabilir ya hiç bi rahatsızlığım da yok herşey normal ovulasyon günlerindeyim ama sancı önceden de vardı bu gün arttı yaaaaa sizce nedeni ne olabilir

nasıl bi sancı ayy? benim de olur ama batma şeklinde. çok rahtsızlık vermezz. yumurtaların çatlıyordur bencee..

telaşlanma hemen.bu ay benim hep kasıkta batmalarım vardı hatta ağrı bi sola bi sağa geçiyordu üşütmüş olabilirsin ovulasyon günlerinden dolayıda olabilir çatlamışta olabilir

kızlar ben bebek için sormadım sadece çok canım yanıyo mutlaka başınıza gelmiştir diye sordum bu arada süt buharı yaptım ve hep kendimi sıcak tuttum üşütmem imkansız yani

wondfo erken sonuç vermiyor ama benim gecikmeden sonraki gün çift çizgi görünmüştü
hassas test fortel var ondan alabilirsin ama daha pahalı

nasıl bi sancı ayy? benim de olur ama batma şeklinde. çok rahtsızlık vermezz. yumurtaların çatlıyordur bencee..

ya bi anda oluyo ve çok canımı yakıyo çok farklı daha önce bu kadar olmamıştı canım ya nasıl anlatsam ki canım ama anlık bişey sık sık oluyo bazen çok şiddetli oluyo

wondfo erken sonuç vermiyor ama benim gecikmeden sonraki gün çift çizgi görünmüştü
hassas test fortel var ondan alabilirsin ama daha pahalı

o zman boşu boşuna erkenden yapmayayım. hayal kırıklığına uğramaktansa. günümün geçmesini bekleyeyim..şu an için bi belirti yok ne adet ne hamilelik. söylediğin iyi oldu. ben adetim geçince yaparım o zaman.

jarnana ne kadar zamandır bebek istiyorsun daha önce doktora gittin mi

ekimde reglim ilk kez 20gün gecikince gittim strestenmiş.gel folikül takibine başlayalım hormonlarına bakalım demişti gitmedim bir daha.1yıldır ama sık ilişkiye girmiyoruz biz eşimle şöyle söyleyeyim 3aydır uğraşıp çabalıyoruz bilinçli olarak

umarım kısa zamanda bebişin gelir
hormonlara baktırman iyi olur birde yumurtlama takibi en azından bilinçli hareket etmiş olursunuz
ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ama 1. haftada düşük yaptım
kürtaj olmadım
doktor herşey normal diyo ama bebiş gelmiyo

ya bi anda oluyo ve çok canımı yakıyo çok farklı daha önce bu kadar olmamıştı canım ya nasıl anlatsam ki canım ama anlık bişey sık sık oluyo bazen çok şiddetli oluyo

bende kist olduğunda çok şiddetli ağrı hissetmiştim. hızlı yürüyünce falan ağrıyrdu. sağ tarafım ağrıdığında sağa yatamıyordum. umarım kist falan değildir..

bende kist olduğunda çok şiddetli ağrı hissetmiştim. hızlı yürüyünce falan ağrıyrdu. sağ tarafım ağrıdığında sağa yatamıyordum. umarım kist falan değildir..

ya canım benim iki taraftada 3.5 cm lik kist var ama o zaman dr ilaç vermedi her kadında olur birşey yok normal demişti ama ağrı yapıyor evet.soğan kürünü yapayım diyorum ama içemem diye vazgeçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…