- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.081
bence git bi canım. hormonlarına baktırırsın. belki yumurta takibin falan olur..
kızlar acil yardım çok sancım var bunun nedeni ne olabilir ya hiç bi rahatsızlığım da yok herşey normal ovulasyon günlerindeyim ama sancı önceden de vardı bu gün arttı yaaaaa sizce nedeni ne olabilir
telaşlanma hemen.bu ay benim hep kasıkta batmalarım vardı hatta ağrı bi sola bi sağa geçiyordu üşütmüş olabilirsin ovulasyon günlerinden dolayıda olabilir çatlamışta olabilir
nasıl bi sancı ayy? benim de olur ama batma şeklinde. çok rahtsızlık vermezz. yumurtaların çatlıyordur bencee..
wondfo erken sonuç vermiyor ama benim gecikmeden sonraki gün çift çizgi görünmüştü
hassas test fortel var ondan alabilirsin ama daha pahalı
jarnana ne kadar zamandır bebek istiyorsun daha önce doktora gittin mi
geçmiş olsun canım. üşüttün mü, ne yaptın? dikkat edin havalar soğuk gidiyo bu aralar
bilmiyorum ne oldu bana anlayamadım. ateşim çıktı. bütün kemiklerimin ağrıdığını hissettim. ama bugun aksama doğru iyileştimhihoyyyt
ya bi anda oluyo ve çok canımı yakıyo çok farklı daha önce bu kadar olmamıştı canım ya nasıl anlatsam ki canım ama anlık bişey sık sık oluyo bazen çok şiddetli oluyo
ii geceler kızlar cevabın için sağol miraycım
grip yada soğuk algınlığından dolayı olmuştur atlatmışsın olmadan ama limon çayı iç canım .
bende kist olduğunda çok şiddetli ağrı hissetmiştim. hızlı yürüyünce falan ağrıyrdu. sağ tarafım ağrıdığında sağa yatamıyordum. umarım kist falan değildir..
saol canım geçti çok sukur. bu arada izmirli değilim ama izmirde oturuyorum
ayy ben doğma büyüme oralıyım nasıl özledim ailemi akrabaları izmiri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?