2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
--------------------------------------------------------------------------------

mrb kızlar benim iyice kafam karıştıkafamçokkarıştı.bugün adetimin 24. günü.bugüne kadar yumurtlama dönemim harici ateşim 36 lardaydı.1 defa 37 oldu ve yeniden düştü.ta ki bugüne kadar.bugün ölçtüğümde yine 37 ydi.bi fikri olan var mı:uhm:

Kızlar bugün itibariyle beyaz akıntım sarıya dönüştü .bir yerde okumuştum. Yumurtalık catlarken gelen beyaz akıntı eğer döllenme gerçekleşirse sarıya dönüşürmüş . Bilenler var mı bu konuyu veya bunu yaşayanlar ?

ben hiç yaşamadım canım hep beyazdır akıntılarım..umarım döllenmiştir tatlım :hulya:

ateş ölçme yöntemine güvenmemek lazım ben çok araştırdım dil altından 6saat uykudan sonra yataktan kalkmadan ölçülüyor alkol stres 6saatten az uyku vb. şeyler ateşi etkiliyor ovulasyon testleri yada mukus salgısından daha iyi anlarsın bence canım

selam kıslar benimde regl günüm bugünden başlamış olması lazımdı ama işte bi iki gün sekebiliyo diye 31 aralık yazdırdım tarihi
pek umut yok ama
allahdan ümit kesilmez

hiç duymamıştım ama şunu duydum.hamile isen adete kadar akıntın oluyomuş.ben dikkat ettim adetimden önce kuru oluyo.şuan kuru döneme henüz geçmedim.zemuszemus

ya benim ilişki esnasında akıntım çok oluyor çok rahatsız oluyorum türkiyede kaç dr ye gittim smear testi bile yapıldı ama birşey bulamadılar beni çok ama çok rahatsız ediyor sizdede varmı ark.lar?

merhaba cnm , ben de katılıyorum ateş kontrolü yumurtlama donemi takibinde kullanılıyor ama bence de pek güvenilir değil daha doğrusu gerçekten vücut ateşinin hiçbirseyden etkilenmeden yapılması lazım . O yüzden bir fikirde bulunamayacağım ama umarım bebisin yukseltmistir ateşini :)

amiiiiiiiiinnnnnnn:Saruboceq: ayyy dilinden bal damlıyoo opuyorumnanaktan

tatlım yumurtlama dönemimi biliyodum zaten yumurta takibi yaptırdığım için:jeyyar: .akıntıın fazla olduğunu nasıl anladın?ben pek değerlendiremiyorum.

tatlım yumurtlama dönemimi biliyodum zaten yumurta takibi yaptırdığım için:jeyyar: .akıntıın fazla olduğunu nasıl anladın?ben pek değerlendiremiyorum.

mukus salgılarının evreleri var krem kıvamında olmucak şeffaf uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntıyla anlıyorum ben.araştırıp bununla ilgili yazıyı koyarım buraya tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…