- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.141
Kızlar bugün itibariyle beyaz akıntım sarıya dönüştü .bir yerde okumuştum. Yumurtalık catlarken gelen beyaz akıntı eğer döllenme gerçekleşirse sarıya dönüşürmüş . Bilenler var mı bu konuyu veya bunu yaşayanlar ?
--------------------------------------------------------------------------------
mrb kızlar benim iyice kafam karıştıkafamçokkarıştı.bugün adetimin 24. günü.bugüne kadar yumurtlama dönemim harici ateşim 36 lardaydı.1 defa 37 oldu ve yeniden düştü.ta ki bugüne kadar.bugün ölçtüğümde yine 37 ydi.bi fikri olan var mı:uhm:
Selam tatlım , iyiyim ama uyku tutmadı . sen nasılsın ?
selam kıslar benimde regl günüm bugünden başlamış olması lazımdı ama işte bi iki gün sekebiliyo diye 31 aralık yazdırdım tarihi
pek umut yok ama
allahdan ümit kesilmez
Kızlar bugün itibariyle beyaz akıntım sarıya dönüştü .bir yerde okumuştum. Yumurtalık catlarken gelen beyaz akıntı eğer döllenme gerçekleşirse sarıya dönüşürmüş . Bilenler var mı bu konuyu veya bunu yaşayanlar ?
--------------------------------------------------------------------------------
mrb kızlar benim iyice kafam karıştıkafamçokkarıştı.bugün adetimin 24. günü.bugüne kadar yumurtlama dönemim harici ateşim 36 lardaydı.1 defa 37 oldu ve yeniden düştü.ta ki bugüne kadar.bugün ölçtüğümde yine 37 ydi.bi fikri olan var mı:uhm:
merhaba cnm , ben de katılıyorum ateş kontrolü yumurtlama donemi takibinde kullanılıyor ama bence de pek güvenilir değil daha doğrusu gerçekten vücut ateşinin hiçbirseyden etkilenmeden yapılması lazım . O yüzden bir fikirde bulunamayacağım ama umarım bebisin yukseltmistir ateşini :)
ateş ölçme yöntemine güvenmemek lazım ben çok araştırdım dil altından 6saat uykudan sonra yataktan kalkmadan ölçülüyor alkol stres 6saatten az uyku vb. şeyler ateşi etkiliyor ovulasyon testleri yada mukus salgısından daha iyi anlarsın bence canım
amin amin amin.bu gece herkesin ağzından bal damlıyo yaaalkisalkisalkis.akıntı derken ilişki sırasındakini anlayamıyorum canım az yada fazla.önemli mi ki:uhm:göbişlerimiz bebekle dolsun hepimizin
tatlım yumurtlama dönemimi biliyodum zaten yumurta takibi yaptırdığım için:jeyyar: .akıntıın fazla olduğunu nasıl anladın?ben pek değerlendiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?