2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
aslında moralim bozuk jarnanam
niye dersen adetim 2 gün geçikmişti sevinmiştim ama adet oldum içim sıkılıyo uykum kaçtı 2 gecedir uykusuzum

benimde bugün reglimin 2.günü 1gecikmeyle geldi bende gecikince acaba demiştim ama değilmiş üzülme arkadaşım yeni ay yeni umut önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:kedi:

yok niye canımız sıkılsın.benimde canım ekmek yapma makinasına sıkkın ekmek yaptım olmadı keki yakmış 3.denememde nasıl olacak bakalım netten bakıyorum bkk2500 ekmaker kullanan hiç yok

bunu çoğumuz yaşıyoruz ama ben inanıyorum bi gün bebişimiz olacak inşallah.sadece uygun zamanı bekliyor.umudunu yitirme tatlım.bu gecikmeler de fazla kafaya takmamızdan oluyo.

yaa benim ekim ayında 25gün gecikti strestenmiş bir hormonum yükselmiş hatta o zaman gittiğimde önümüzdeki ay folikül takibine başlayalım yumurtalarınız az çalışıyor gibi demişti ultrasonla ilk bakar bakmaz

ben de merakla bekliyorum adet tarihimi.ahhh ahhh bi de beklemeyebilsek yasakkelime diyebilsek kendimize.her ay aynı şeyler-tatlicadiarzu-

bu ay çok geliyor adetim ya benim çok ağrılı geçerdi 2gün majezik içerdim ölürdüm başağrısından bu kez ilk geldiğinde 1majezik içtim birdahada ağrım öyle çok olmadı rahatım yani.sizin nasıl geçiyor regliniz?

benim yumurtalara btç iyi geldi.tabi bünyeye göre de değişiyor.kiminde işe yarayan bazısında etkili olamayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…