2010 Şubat Anneleri Akıllarına Takılan Soruları Buradan Paylaşıyor...

nestle76

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
4.041
20
318
İstanbul
sevgili 2010 şubat anneleri, bebekleriniz henüz çok küçük olduğundan birçok konu aklınıza takılıyor...ama hepsi için ayrı başlık açıldığı takdirde biz editörler bunları taşımak ya da kilitlemek zorunda kalıyoruz...bu nedenle bu başlık altında aklınıza gelen, paylaşmak istediğiniz konuları paylaşırsanız sayfada kalabalıklaşma olmaz...sizlerde sonuca daha çabuk ulaşırsınız..teşekkürler..iyi paylaşımlar...

konu ıcın tsk cok ıyı olmus burası...
benım bı sorum olucak tecrubelı annelere...
bebeklerınıze kacıncı ayda nasıl uyku ıcın duzen oturtmaya basladınız? zor oldumu? ne gıbı yontemler uyguladınız?

konu ıcın tsk cok ıyı olmus burası...
benım bı sorum olucak tecrubelı annelere...
bebeklerınıze kacıncı ayda nasıl uyku ıcın duzen oturtmaya basladınız? zor oldumu? ne gıbı yontemler uyguladınız?

bu bıcırıklar malesef kendi düzenlerini kendileri koyuyorlar
en azından benim cadı kızım öyle doğduğunda okadar sakin bir bebektiki
yaklaşık 6 7 ay hiç uyku sorunu yaşamadım sayılır akşam 9 yatağına yatırırdım kendi
kendine uyurdu ama büyüdükçe düzeni bozuldu diş çıkarma benim işe başlamam
uykusunu çok etkiledi bi ara 12 den önce yatmıyordu sonra ben her akşam uykusu gelsede
gelmesede 10 yatırmaya başladım şimdi 10 da uyuyor ama ayakta sallanarak :bbo:

Kızlar Huggies bez kullanan var mı? Bacak arası genişliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
ılk zamanlar bacak arası geniş olduğundan, kalça çıkığına karşı tedbir olsun diye aldım ama şimdi merak ediyorum bir sorun olur mu genişlik?

kızlar bebeğim uykusunda yüzünü gözünü ovuşturuyo ellerini sarsamda çıkarıp yapıyo uyanıyo bu sefer napıcam neden acaba??*

zeh bir siteden okumuştum burnunyu karıştıramadığı için öyle yapıyormuş. bizimkide yüzünü kıpkırmızı ediyo bazen. benim kız burnunu temizlememden de hoşlanmıyo :(

havvacım ben sürekli huggies kullanıyorum..çok memnunum..bacak arası ölçüsü de gayet iyi...

Teşekkürler içim rahatladı valla canm...

kızlar bebeğim uykusunda yüzünü gözünü ovuşturuyo ellerini sarsamda çıkarıp yapıyo uyanıyo bu sefer napıcam neden acaba??*

Ben ara ara dolaşıp ellerini çıkarmışsa tekrar kundaklıyorum...

huggies bez bana cok kalın geldı ıkı kez cısını yaptıgı zaman sankı bır gundur ordaymıs gıbı şiş duruyor bana ugies deb numune olraka gelmıstı yoksa numunelerımı boylemı? şimdi oğlum 2,5 aylık prima kullanıyorum aslında hugıes cok hosuma gitmişti belbandı olması yan bantları ama cok kalın geldı primada suan 3numara kullanıyorum cok surmez 4 gecerız hugiesın kalıpları nasıl arkadaslar prima cok kucuk oğlum suan 7kılo

huggies bez bana cok kalın geldı ıkı kez cısını yaptıgı zaman sankı bır gundur ordaymıs gıbı şiş duruyor bana ugies deb numune olraka gelmıstı yoksa numunelerımı boylemı? şimdi oğlum 2,5 aylık prima kullanıyorum aslında hugıes cok hosuma gitmişti belbandı olması yan bantları ama cok kalın geldı primada suan 3numara kullanıyorum cok surmez 4 gecerız hugiesın kalıpları nasıl arkadaslar prima cok kucuk oğlum suan 7kılo

canım huggies in 3 nosu 5-9 kilo arası

dene utunu olarak baby stardan gelen numune 2 numara olmasına ragmen 3 numara boyutundaydı baya buyuk kalıpları

bebeklerınıze ne tarz oyuncaklar aldınız ve suan hangı oyunları oynuyorsunuz oyun halısı kullanan varmı?

Canım ben çıngırak ve dönence aldım şimdilik bir de ipli, müzik çalan bir oyuncağı var ipi çekince çalıyo. Onun dışında bol bol konuşuyoz. Bu kadar oyunlarımız şimdilik. Halı almadım ben almayacağım. Onun yerine kendim vakit geçireceğim. Çünkü çok özlüyom işteykennn

Bizimde dönencemiz var konusan bi ayicik ve oyun halimiz var
Dönence sayesinde aksamlarikendi kendine uyuyo
Oyun halisindada gündüzleri beraber oynuyoruz çok seviyo

bende bir kç gün önceye kadar battaniye ile kundak yapıyordum sürekli ellerini çıkarmak çekiştirip duruyordu bu sefer çok terliyordu ellerini çıkarınca elini direk yüzüne götürüp gözlerini ovuşturuyordu. sonra çıkardım ellerini eldivenlerinide çıkardım korkuyordum eldivensiz gözünü falan çizer diye ellerinden korkuyordu. bir kaç gündü eller dışarda uyuyor ilk iki gün falan hep uyandırdı kendini ben hep gözlemledim bir kaç kez ağladı ama artık götürmüyor yüzüne alıştı allerini göğsünün üstünde birleştirip öyle uyuyor sıpa :-)

ben mart 2009 annesiyim ben dönence ,çıngıraklar ve oyun halısı almıştım en çok da ikeadan aldığımız oyun halısını sevdi,tavsiye ederim

Back
X