2010 Şubat Anneleri Akıllarına Takılan Soruları Buradan Paylaşıyor...

pişik kremine gelince benim mucize bir kremim var komşumuz yapmış sağolsun sadece pişiğe değil yanığa acıya herşeye iyi geliyor herkese tavsiye ederim isteyenlere tarifinide veririm bende gün aşırı sürüyorum bi zararı olmuyor bazen her seferinde sürüyorum

benim kızımında pişiği bi türlü geçmiyor başından beri denemediğim sürmediğim şey kalmadı, sizin tarifi verebilirseniz çok sevinirim a.s.

kızlar, avent biberon kullanan var mı? ben çok nadir kullanıyorum ama onun başlığı değişiyormuş galiba. ucundaki delik bebeğin ayına göre değişiyormuş. bende hala 1 numara (yenidoğan boyutu) , ne kadar zamanda değişecek acaba???

bende aventin süt saklama için biberonunu almıştım ama kullanmadım 5 tane kaldı elimde şimdi onlara uç alıcam 2 tane meyve suyu için kullanayım.havuç ve elma suyu veriyorum leke fırça ilede çıkmıyor biberonlar mahvoldu pis gibi duruyor.aventin damaklısı varmı acaba.senin kullandığın damaklı mı ucu nasıl hülya.

kızlar, avent biberon kullanan var mı? ben çok nadir kullanıyorum ama onun başlığı değişiyormuş galiba. ucundaki delik bebeğin ayına göre değişiyormuş. bende hala 1 numara (yenidoğan boyutu) , ne kadar zamanda değişecek acaba???

cnm 1 numara bir aylikken, 2 numara 2 aylikken, 3 ayliktan sonra da 3 numara, 6 ayliktan sonra da 4 numara kullanilacak. bende avent biberonu kullaniyorum. delik sayisi degisiyor zaten baslari ayni..

bız chicco lıvıng me aldık guzel bır araba bana cokta agır gelmedı bır kac gun öncesıne kadar portbebesıyle cıkıyordum sımdı otokoltugunu takıp cıkıyoruz oğlumla

Back
X