2010 şubat anneleri birlikte forma girelim

nasıl dıyenler alt satırları okusunlar;
baharda meyveler cogalıyor daha az pasta corek daha cok meyva ve bebışlerımızı alıp akşamyuruslerı hem bebgımız için ıyı olcak emde bızım için hanı tam aksam degılde aksam ustu bol bol dondurma kalsıyum acısında cılek c vıtamı erık sezen aksuda kayısı yıyerek 10 kılo vermıstı sorun gobek dıyenlerede mekık cekecez bende dahıl esım bana mekık cekebılmem için bır alet almıs 15gun sonra baslayacam yanı dogumdan 3ay sonra baslayabılırsın dedı dr:)

14 kıloyu bakalım kac ayda vercem benım hamılelıyım boyunca esımde kılo aldı ben esıme dogum yapayım bırlıkte vercez derım gerceketn esım verdı bendekıler kaldı sutum olsun dıye ha bıre ye ye ye sonu bu oldu:) ama şimdi sıra bızde ıncecık olcaz olcazda su yırtıklar ne olcak bılen varmı

Arkadaşlar bir de yeşil çay içmeyi deneyin. Ben içiyorum. Hem metabolizmayı çalıştırıyor hem zindelik veriyor hem de su tuttu ya vücutlarımız ödem oldu. Zannetmeyin ki o ödemi hemen doğumdan sonra attık. Bir çoğumuzun o ödemi duruyor hala (yani buna inanmak istiyorum :çok üzgünüm: şaka şaka gerçekten duruyor) Yeşil çay bu anlamda iyi bi yardımcı. İştahı da dengeliyor. Gerçi ben emzirmesem valla yiyesim bile yok da işte bebiş emiyo napcez

bende 60 kilola hamile kaldim 82 kilola doduma girdim 14 kilo verdim daha 8 kilom var vericek en son 1 ay once tartildim suan kilomu bilmiyorum malesef ama az vermem lazim normal dogum yapmama ragmen benimde karnim kaldi korse takiyorum toplansin diye iceriye bakalim ne olcak

aha ah cok ıyı olur 14kılo vermem lazım ama nasıl evden dısarı cıkamıyorum ye ye otur oğlusa bak nasıl olcak kılo verme işi zaten sutumde az korkuyorum yemesem tamamen bıtecek sızler neler yapıyorsunuz 6mayıstan ıtıbaren mekık barı cekeyım

kızlar bugün bi tartıldım 74 olmuşum bir haftada 3 kılo gitmiş ne diyet nede spor yapmadan dogum kıloma 9, ideal kıloma 14 kılo kaldı daha çok var ama olsun toplamda 3 ayda 21 kılo verdim bence çok çok iyi inş. böle devam ederaklinialirimsmile

ben 50 ile hamile kaldım doğuma 78 ile gittim yani toplam 28 kilo aldım doğumdan sonra 70 ile eve döndüm ben aşırı zayıftım kilom kalsın istiyodum tabi 70 olarak değilde:))) 60 filan olmam gerek nasıl seviniyodum fakat habire yememe rağmen hergün günlere filan gitmeme rağmen:)) günden güne zayıflıyorum bugün 56 olmuşum off ya biride bana bu konuda yardımcı olsun sizin moralinizi bozmak istemiyorum yazdıklarımla ama kimse benim derdime bişiy söylemiyo((benimkide bi hastalık sanırım((

Kizlar ben rejime basladim ise baslamadan önce bu kilolarin gitmesi lazim
3 gün oldu baslayali çok sükür sütümü etkilemedi
sabahlari kibrit kutusu kadar beyaz peynir 1 domates bi kaç zeytin ve çok az ekmek
11 gibi yogurt yiyorum öglen salata tarzi yiyorum bol bol 3 4 gibi acikinca ya yogurt yada meyve yiyorum
aksamda izgara tarzi et ve haslanmis sebze ve yine aksam üstü yogurt yada meyve
tuzu çok az kullaniyorum suyu her zamankinden daha çok içiyorum

Bunun yaninada spora basladim evde bi kaç spor aleti vardi geri çikarttirdim kocise
Kesin kararli ve azimliyim bu kilolar gidicek baska yolu yok

walla kızlar bızde besıktas a tasınalım aksamları cıkıp 1 saat yurumeye baslıcam. en ıyı spor yurusu ama bızım burda yer yok ıste... kısmetse 2 hafta sonra bende baslıcam :)

kızlar bende kilo derdindeyim bu aralar 58 kg hamile kaldım 17 kilo aldım doğumdan bir hafta sonra 10 kg gitmişti.ama şimdi kaçım bilmiyorum acilen eve tartı almam lazım görenler bişey kalmamış diyor ama şu göbek ve çatlak olayı canımı sıkıyor.

yaa benimde acilen kilo vermem lagzım.ne yapacagım bilmiyorum.ya sütü etkilerse diye korkuyorum..reyhancım diyet nasıl gidiyoo.anlasana...

Valla tatlim bir hafta oldu baslayali 1 kilo verdim :lepi:
simdilik iyi gidiyo sütümde azalma olmadi bi sorun yok yani
zaten havvalarda sicak pek bisey yenmiyo

Simdilik rejime devam

bende yürüyüşe başladım 3gün yürüdüm bıraktım..şimdi yine devam etcem..yemeden kesemiyorum ben yaaaa...çok acıkıyorum..hele ekmek yemezsem hiç doymuyorum sanki....

tam benlik konu süper gaza gelirimde veririmbelkim kiloları yahu
vermem gereken 7 kilo var doğum yaptığım kiloya inmem için ama
şöyle 10 12 kilo versam daha güzel olucak ya
ne yapıcak süt olsun diye yemekten şiştik valla

ya kızlar bende vermek istiyorum ama emzirdigimdenmidir nedir pek dayanamayacakmışım gibi geliyo..ekmek normaldede pek sevmem.ama tatlıya dayanamıyorum.şu tatlıyı kessem bende herşey düzelecek...((((

dogumdan sonra sık sık tartılan varmı ben dogumdan 1 hafta sonra tartıldım 73 tüm sonrada bir daha tartılmadım evde tartının pili bitmiş eşim pil alayım dedi bana bakarak manalı manalı tartıyı kırarım sakın alma zararlı çıkarsın dedim geri çekildi birşeyler ima etmeye çalışmış dimi.ohaoldumsmile

been haftada bir tartılıyorum.her haftada bi kilo aldıgılı görüyorum:umursamaz: ..
valla ben hiç üstüme alınmıyorum çünkü benim koca benden daha kilolu.o derdine yansınn...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…