- Konu Sahibi CiciliBicili
-
special k ile 2 hf da 3 kılo vermiş reklamlardaki bağyan hemide noter huzurunda çekilmiş reklam :ecrin_bebek:
bu arada ben 6dan sonra bişey yemiyorum..meyve falan atıştırıyorum..akşamda eşimle yürüşüe çıkıyoruz...sonra eve gelip mekik falan çekiyorum...göbüş gitsin die...sinir oluyorum..4çocuklu teyzem bana diyo benmkini geçmiş göbeğin offfff....pantolonlardan fırlıyo löp die...
special ı denedim ben ama sadece 7 kaşık koymak gerekiyo zaYIFLAMAK İÇİN ONUNLADA BEN DOYMADIM VALLA SABAH YEDİM ÖĞLENE AÇLIKTAN ÖLDÜM
ya kızlar ora bura hepimiz sanırım anca ramazandan sonra başlarız gibi geliyoo.anca yaa.o zamana kadarda minikler birazdaha büyümüş olur.oruçta biterr.ben öyle yapacagım ramasandan sonra kısmetsee..
ben diyete başladım...
tatlı ekmek pilav makarna yemiyorm...
çorba sebze yemeği ızgaralar ve bol salata yiyorum. meyveyide aralarda yiyorum.
canım çok tatlı isterse tatlandırıcılı sakız çiğniyorum veya yarım porsiyon sütlü tatlı yiyorum.
bol salata yeşillik yediğimden sütüm gayet iyi. boşuna korkmuşum sütüm azalır diye.
bir haftada 1.5 kilo verdim. emzirmek ancak dikkat edersek zayıflatıyor arkadaşlar.yiyip yiyip emzirince zayıflanmıyor.
ye canım ye can boğazdan gelirkız fato nispet mi yapıyon kızını alırım vermem haaaa.
cokacimcoookcokacimcoook yaşasın yemek yemek :içelim:
ben diyete başladım...
tatlı ekmek pilav makarna yemiyorm...
çorba sebze yemeği ızgaralar ve bol salata yiyorum. meyveyide aralarda yiyorum.
canım çok tatlı isterse tatlandırıcılı sakız çiğniyorum veya yarım porsiyon sütlü tatlı yiyorum.
bol salata yeşillik yediğimden sütüm gayet iyi. boşuna korkmuşum sütüm azalır diye.
bir haftada 1.5 kilo verdim. emzirmek ancak dikkat edersek zayıflatıyor arkadaşlar.yiyip yiyip emzirince zayıflanmıyor.
ooo siz yine iyisin hiç dertlenmeyin
ben 72 ile hamile kaldım 92 ile doğuma girdim hastaneden çıktığımda 80 kiloydum
şimdide sadece 2 kilo verebilmişim 78 kiloyum
çoookkk çalışmam gerek çoookk
ama emzirdiğim sürece çok zor gibi
Ya kızlar.. ben 71 le hamile kaldım. 81 le doğuma girdim. Şu anda 65 kiloyum. Uzuuuunnn yıllardır gördüğüm en düşük kilom. Ve gittikçe de gidiyo... Yanlış anlamayın nispet için falan yazmıyorum ama imdat yani bir ay önce aldığım pantolonlar bile olmuyo. Benimle gardırobunu değişmek isteyen var mı aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?