2010 şubat anneleri birlikte forma girelim

special k ile 2 hf da 3 kılo vermiş reklamlardaki bağyan hemide noter huzurunda çekilmiş reklam :ecrin_bebek:

bende düşünüyorum onu aslında ama sütümü etkiler diye korkuyorum...bikaç ay daha dişimizi sıkalım sonra deneriz olmazsa onları...

bu arada ben 6dan sonra bişey yemiyorum..meyve falan atıştırıyorum..akşamda eşimle yürüşüe çıkıyoruz...sonra eve gelip mekik falan çekiyorum...göbüş gitsin die...sinir oluyorum..4çocuklu teyzem bana diyo benmkini geçmiş göbeğin offfff....pantolonlardan fırlıyo löp die...

sankı keyfınden gobeklı gezıyosun klava:

ya kızlar ora bura hepimiz sanırım anca ramazandan sonra başlarız gibi geliyoo.anca yaa.o zamana kadarda minikler birazdaha büyümüş olur.oruçta biterr.ben öyle yapacagım ramasandan sonra kısmetsee..

special ı denedim ben ama sadece 7 kaşık koymak gerekiyo zaYIFLAMAK ıÇıN ONUNLADA BEN DOYMADIM VALLA SABAH YEDıM ÖĞLENE AÇLIKTAN ÖLDÜM

sütlü talı yiyemiyorum ya oturdum şimdi bni güzel revani yaptım onu yiyyiyorum kuzuma yarasın büyük kızım bana anne pehlivan gibisin deyip dalga geçmeye başladı bile ama bu losyondan çok umutluyum

Vallahi kızlar ben korkuyorum iki öğün arası bişey atıştırmazsam bil sağdığım süt normalden az oluyor, şu yazı bi atlatalım da evellallah hepsini denerizkaydirigubbakcemile3

ben diyete başladım...
tatlı ekmek pilav makarna yemiyorm...
çorba sebze yemeği ızgaralar ve bol salata yiyorum. meyveyide aralarda yiyorum.
canım çok tatlı isterse tatlandırıcılı sakız çiğniyorum veya yarım porsiyon sütlü tatlı yiyorum.
bol salata yeşillik yediğimden sütüm gayet iyi. boşuna korkmuşum sütüm azalır diye.
bir haftada 1.5 kilo verdim. emzirmek ancak dikkat edersek zayıflatıyor arkadaşlar.yiyip yiyip emzirince zayıflanmıyor.

vereliniortak Katiliyorum
Bende bu sekilde 3 haftada 3 kilo verdim ama verilecek daha var tabiakannehir

kız fato nispet mi yapıyon kızını alırım vermem haaaa.
cokacimcoookcokacimcoook yaşasın yemek yemek :içelim:
ye canım ye can boğazdan gelir
kızımı vermem heee:ecrin_bebek:
bende eve gittim iştahım kapanıyo bir dakika totomun üstüne oturamıyorum çamaşırdı yemekti sil süpür öle gitmiş o 3 kilo
ama kaynanada rahatım ye iç otur hehe

aynen canım sana katılıyorum
emziriken çok terliyorum gitsin kilolar :teytey:

bende 72 ile hamile kaldım 92 ile doğum yaptım şimdi 81 kiloyum oğlum4.5 aylık ,,,elbet gider bu kilolar ama emzirirken zor.oluşumun canı saolsun :1rolleyes:

ayy cok sükür son 3 kilommmm kaydirigubbakcemile2
hamilileyken 20 kilo almistim sezeryan oldum 15 kiloyu dogumdan sonra iki hafta icerisinde verdim. ve suan cok sükür 2 kilom kaldikaydirigubbakcemile2 zemuszemus

kızlar bugün itibariyle hergün sabah va akşam olmak üzere
2bardak haşlanmış soğan suyu içmeye başlıyorum...kilo verenler var...
tecrübeyle sabitmş anacım..
denicem valla...

Ya kızlar.. ben 71 le hamile kaldım. 81 le doğuma girdim. Şu anda 65 kiloyum. Uzuuuunnn yıllardır gördüğüm en düşük kilom. Ve gittikçe de gidiyo... Yanlış anlamayın nispet için falan yazmıyorum ama imdat yani bir ay önce aldığım pantolonlar bile olmuyo. Benimle gardırobunu değişmek isteyen var mı aklinialirimsmile

Bende bugünden itibaren ekmek ve tatlıyı azaltmaya karar verdim, bol bol sıvı alıcam, elma sirkesi içiyorum sabah akşam bebeğime zararı olmadı hatta sütüme faydası oldu gibi. Çayıda azaltıyorum bebeğimin uyuyamamasını çaya bağlamaya başladım çünkü

bende 65kiloyum canım...bana yapıştı kaldı gitmiyo kilolar....ben zayıflamak istiyorum...yıllardır gördüğüm ennnn yüksek kilo....ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…