- Konu Sahibi CiciliBicili
-
offf offf aynı durumdayım bende hıc kılo vermemıyorum ne yapacagaım bılmıyorum kımı arkadaslar mustela nın hapı varmıs onu kullanıyorlar sızlerden kullanan varmı
Kizlar iki haftadir rejim yapiyorum iki kilo verdim ay çok sevdirik oldum:lepi:
gider kızlar gider üzülmeyin
ben 3 kilo daha vermişin kaldı 5 hadi bakalım hayırlısı
bende yeni yeni uğraşmaya başladım bi saquna eşortman aldım hergün yarım saat koşu bandına biniyorum bide akşamalrı titreşimli maşaj aletlerinden yapıyorum yarım saat bakalım 1 ay sonra nolcak 1 haftada 1 kilo vermişim ben doğum sonrası 20 kilo verdim 11 kio daha var vermem gereken doğum öncesine göre ama asıl 52 falan olmam lazım onun içinde 26 kilo vermem lazım işim çoook zor
bide acı biber lozyonu varmış emziren anneler kullanabiliyormuş 1 ayda 10-12 kilo verdiriyormuş pzt onada başlıycam dört koldan saldırdım bakayım atıştırmalık biçok şeyde süt yada peynir altı suyu olduğu için olarıda kesince zorunlu rejim oldu inşallah zayıflayacağım
Aaah ah yarama parmak basılmış ben bu topiği nasıl görmemişim :)))))))
Vermem gereken 25 kg var(( 10 kilosu doğumdan kaldı 15 kg su zaten ondan önce vardı.. 10 kg verdim doğumdan sonraki ilk ay orda kaldım gerisi gelmiyo.. Göbeğin toparlanması lazım vıcık vıcık ( Çatlaklar zaten hak getire..
Çok yiyorum ama yaa( sütüm etkilenir mi korkusundan her iki emzirme veya sağma arası bişeyler atıştırıyorum.. Eğer birşey yemezsem bakıyorum sütüm normalden az oluyo.. Ekmeksiz doymuyorum ve de 26 senede toplasan bu kadar tatlı yememişimdir.. Canım tatlı bişeyler istiyo sürekli meyve felan da kesmiyo oof of. Ve canım hiiç spor yapmak istemiyo
Bişeyler deneyip te kilo veren yok mu kızlar yaaa hadi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?