2010 şubat anneleri birlikte forma girelim

aman fatom nasıl verdin yaa.hadi anlat bakalımm.tatlı yiyonmu.yoksa yemiyomusun..spor yapıyonmuu.bi günlük ne yiyon anlat bakalım.maşallah iyi kilo vermişsin darısı bizlere.ama ben daha bi girişimde bulunmadımm.ya kızım altı aylık olsun diye bekliyorumm..6 ayında zaten ramazan geliyo.ee haliyle diyet olmaz.teeee eylül yada ekime kalıyo bu diyet işe yaaawwwpöfff sıkıldım bu kilolardan.hayatımda hiç kilolu bulunmadımmmm...

papatyam hiç bişey yapmadım ekmeği şekeri unlu mamülleri çıkarrtım hayatımdan
bunu hemen doğumdan sonra yaptım ama
doğumdan 10gün sonra tartıldığımda 17 kilo gitmişti
ama daha bi 10 kilo daha var ben 25 kilo almıştım ama vucudum çok su toplamıştı belkide onlar indi bilemiyorum neydi öyle
şuan gene dikkat ediyorum sabah kalkalr kalkmaz sıcak suya elma sirkesi bal biraz limon
kahvaltımı güzel yapıyorum ekmeyi çok az yiyorum bol su az az sık sık yiyorum inş. kalanlarda biran önce gider

ben de bugün alışverişe çıktım, moralim bozuldu eve geri döndüğümde ağlayacaktım nerdeyse...
hamileliğe 67 kilo başladım doğuma 78 ile girdim. doğumdan 5 gün sonra 68,5 kiloydum.şimdi 70 kiloyum.süt olsun diye tatlı yedim ve biraz kilo aldım tamam bu birşey değil hala hamilelik öncesi pantalonlarımı giyiyorum ama iğrenç bir göbeğim var. çatlak falan değil ama yumuşacık hamur gibi yanlarda simitler iğrenç...
body falan değil bol tshirt tunik tarzı şeyler baktım onlardan bile belli oldu...
pantalonlar zaten hepsi düşük bel benim yağlar fışkırrrdı resmen...
geçen gün mekik çekeyim dedim dikişlerim çok ağrıdı. eşimde çok kızdı 6 aydan önce yapma demedimmi, dikişlerin açılırsa düzeltmem öyle gezersin karnıyarık gibi dedi bana...
çok üzgünüm çok...

kızlar benim gibi şubat annelirinden böyle olan yoktur..ben dogumdu 11 kilo aldım.ama vermem gereken nerdeyse 18 kilo var.yani üstüne kiloo aldım yanii.ama korkmuyorum.ilk kızımda o kadar rahat verdimkii.bundada öyle olacak inanırıyorum.ama erken.kızım 6 aylık olunca diete ebaşlamaştım.bundada aynısını yapacagımm..şuan 70 kiloyumm...

offf offf aynı durumdayım bende hıc kılo vermemıyorum ne yapacagaım bılmıyorum kımı arkadaslar mustela nın hapı varmıs onu kullanıyorlar sızlerden kullanan varmı

offf offf aynı durumdayım bende hıc kılo vermemıyorum ne yapacagaım bılmıyorum kımı arkadaslar mustela nın hapı varmıs onu kullanıyorlar sızlerden kullanan varmı

yok yaaa. ben bişey kullanmıyorum..

Kizlar iki haftadir rejim yapiyorum iki kilo verdim ay çok sevdirik oldum:lepi:

ayy tebriklerr.darısı bize.sanırım bende rejim yapmasamda yediklerime dikkat edecegim artıkk..

arkadaşlar pisikolojim bozuluyo artık ya incecik bir kızdım şimdiki halime bakınca kendimi tanıyamıyorum mazaya gidiyorum hiç bişey alamadan geri geliyorummm 67 kiloyyum 10 gitti 10 kkaldıı

yok be canım gitmez bu kilolar...doğumdan çıktığımda 63tüm 65,5 olmuşum şimdi..gidiyorum 70e doğru...biri beni durdursun(((

ooffff offf ben 76 kıloyum cok canım sıkılıyor buna 60 hamıle kaldım yanı vermem gereken 16 kılo var kızlar bana yardım edın ne yapacam ben memlekete gıdecez temmuzda emınım gorumcemler gorunce aaa kıloların duruyor dıyecek ve ben sınır krızı gecırcem kendılerını unuttular kılolu donemlerını ben onları gordugumde cok kılo vermısınız dıyıp destek olmusken sımdı onlar kostek olcaklar bana

bende yeni yeni uğraşmaya başladım bi saquna eşortman aldım hergün yarım saat koşu bandına biniyorum bide akşamalrı titreşimli maşaj aletlerinden yapıyorum yarım saat bakalım 1 ay sonra nolcak 1 haftada 1 kilo vermişim ben doğum sonrası 20 kilo verdim 11 kio daha var vermem gereken doğum öncesine göre ama asıl 52 falan olmam lazım onun içinde 26 kilo vermem lazım işim çoook zor

bide acı biber lozyonu varmış emziren anneler kullanabiliyormuş 1 ayda 10-12 kilo verdiriyormuş pzt onada başlıycam dört koldan saldırdım bakayım atıştırmalık biçok şeyde süt yada peynir altı suyu olduğu için olarıda kesince zorunlu rejim oldu inşallah zayıflayacağım

ya şu bele titreşim yapanları bnde düşünüyorum ama fos diyolar.sende olacakmı bakalım..sonucu yaz olurmuu..

ya şu linki banada versene.neymeşe bi bakayım.biber lozono.nerden alınır.kaça aldın.hapmı..biraz bahsetsene..kafama yatarsa bende alabilirim..sonucu bize yat aman bacımm..unutmaa..

Aaah ah yarama parmak basılmış ben bu topiği nasıl görmemişim :)))))))
Vermem gereken 25 kg var (( 10 kilosu doğumdan kaldı 15 kg su zaten ondan önce vardı.. 10 kg verdim doğumdan sonraki ilk ay orda kaldım gerisi gelmiyo.. Göbeğin toparlanması lazım vıcık vıcık ( Çatlaklar zaten hak getire..
Çok yiyorum ama yaa( sütüm etkilenir mi korkusundan her iki emzirme veya sağma arası bişeyler atıştırıyorum.. Eğer birşey yemezsem bakıyorum sütüm normalden az oluyo.. Ekmeksiz doymuyorum ve de 26 senede toplasan bu kadar tatlı yememişimdir.. Canım tatlı bişeyler istiyo sürekli meyve felan da kesmiyo oof of. Ve canım hiiç spor yapmak istemiyo
Bişeyler deneyip te kilo veren yok mu kızlar yaaa hadi.....

benımde bı 15 kg vermem lazım pehhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…