2010 şubat Anneleri neydik ne olduk :)) simdiye kadar kac kilo aldik?

haydimutfağa kaç haftalıksın? cetvel eklesene hemen görelim kaç haftalık olduğunu yerimseniben

64 kilo ile başladım bir ara 70.2 kilo olmuşum drum rejim verdi 69 olmuşum hala 69dayım:kedi:

bugün benim doktorum da kızdı. son ay çok almışsın dedi :kedi: ama bu kez botlarım falan vardı ayaklarımda burda kar yağdı da, neyse bu kilo aldığım gerçeğini değiştirmez tabi...

kizlar harikasiniz! genelde 6-7 kilo arasi almissiniz ,bende bir anormallik mi var?
haftam 25+5, boy 168, 54 kilo ile basladim simdi 64üm.görenler sadece karnin büyümüs kilo aldigin belli degil diyorlar.ama kilo almayi durduramiyorum. hamur isi,ekmek,tatliyla aram hic yok.gebelik öncesi vejetaryendim,hamilelikle et ve yumurta yemeye basladim... kendim icin hicbirsey yemiyorum, sadece oglusuma faydali olacak seyler yiyorum.:1no2:
hareketsizlik ve tuzlu yemenin etkisi olabilir mi acaba?
(bu arada bebis 2 hafta önce 650 gramdi,acaba o mu tombis?)

60 hamile kaldim simdi 68 kiloyum 8 kilo almisim ama gecen doktorumuz takma normal dedi ama abur cubur cok tuketme da cok kilo yapar dedi

ben biraz kilolu başladım ama gerisi gelmedi. 71 ile başladım. sabah tartıldım 73. onu da bu ay aldım zaten. asıl bundan sonra kilo alımları başlayacakmış. amman dikkat

yaa en çok kiloyu ben almışım heralde 28.haftamdayım
65 ile başladım şu anda 78 deyım sanırım 90 da tamamlarım cokacimcoook

benımkıde karısık azcıkkk 84tu basladıgımda ılk 3 ay bulantılardan kılo werdım 78 oldum sımdı 5 kılo aldım 83 oldum yıne eskı kıloma dondum bakalım bu pzt ne dıcek doktor...

ben 82 ile başladım, 4. ayın sonunda diyetle 76 ya düştüm. şu anda 77.7 kiloyum doğuma 82 ile girmeyi planlıyoruz doktorumla.. kollarım belim kalçam heryerim küçüldü... diyetten önce hamile pantalonları almıştım üstümde çuval gibi duruyorlar..

canım sabahtan beridir hesap kitap yapıyorum -tatlicadiarzu- senle de paylaşayım dedim:
2 hafta önce dediğine göre 23+5 iken bebeğin 650 grammış. ben de dün yani 24+4 iken 666 gramdı. bebeğin tombiş değil bence. çünkü benimki tombiş değil :ecrin_bebek:

Bende fazla kilo alanlardanım. 26 hafta 1 günlük olduk bugün..
Boyum 175 cm. 63 kg. ile başladım şu an 72 yim..
Dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum ama yinede hızlı kilo alıyorum.
Yanlız doktorum hergün kırmızı et yememi istedi birde malesef tatlı ile aramız iyi..:asigim:

Son düzenleme:
rekor bende galibadelikafadulden
63 le hamile kaldım gecen ay 75 kiloydum
bu ay kaç oldum bilmiyorum
haftaya doktorda tartılcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…