2010 şubat Anneleri neydik ne olduk :)) simdiye kadar kac kilo aldik?

18 kilo aldım kilolarımı çok takmıorum aslında karnım feci büyüdü kızlar zor yürüyorum kalkamıorum ikiz gibi yaa

ahhh..canlarım benim bana nasip olmadı ama dilerim Allaha sağ sağlim kurtulursunuz

zeynep sen kilo almamışsın vermişsin canım, çünkü bebek+suyu+plesentası bile daha fazla kilo eder diye düşünüyorum...
umarım kilo almak istemeyenlerdensindir :)

zeynep sen kilo almamışsın vermişsin canım, çünkü bebek+suyu+plesentası bile daha fazla kilo eder diye düşünüyorum...
umarım kilo almak istemeyenlerdensindir :)

canım seker ıcın dıyet uyguluyorum ya aslında 7 almıstım 2 sını verınce bana 5 kılo kaldı...
Allah a sukur bebegımın gelısımı cok ıyı ben versemde o alıyor. ama bu son ay alırım heralde bu aralar bogazım bos durmuyo kaydirigubbakcemile3

bugün itibariyle öğrendiğime göre 13 kilo almış oldum :tomato:

60 kilo ile hamile kaldım şu an 73 kiloyum.
37+3 üz bugün itibari ile ve ve 13 kilo almış bulunuyorum buyrunnnnnnnnn

77 kilo oldum yani toplamda 13 kilo almış bulunuyorum nasıl vereceksem artık bu kilolarıdelikafaduldennaniknanik

son hafta yiyimde bebişe yanasın dedim habire yedim.
37+5 11 kilo aldım

aşırı kilo alan yok kızlar kaydirigubbakcemile5 zaten 10 kilo kadar doğumla ve şişliklerle gidiyor
gerisi ufak detaylar bayanssulusmile

bende 36 haftalığım 55 kiloyla başladık 68 kiloyum çok mu almışım ne :)) (13 kilocuk:)) )

ben de 37 haftalığım (yarından itibaren)65 kg ile başlayan hamilelik maceram 15 kg almamla 80 kg a ulaştı..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…