2010 şubat Anneleri neydik ne olduk :)) simdiye kadar kac kilo aldik?

ben de geldim..53 kilo ile başladı bu hayırlı ve yorucu tatlı yolculuğumuz...öncceleri kilo verdim sonra tekrar almaya başladım.8 aydan itibaren kilo almaya başladım.ve şuan 63 kiloyum.şubat15 doğum zamanım.dua edin...

Ben bu kilo olayının yemekten ziyade bünye ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Tamam yemenin de payı var da ama ne kadar yiyebiliriz ki... Ben oğlumda 22 kilo aldım. Şimdi kızıma hamileyim 37. haftayı bitiriyoruz 20 kilo aldım bile...
Ha yiyorum iştahım iyi ama öyle 20 kilo bindirecek bi durum yok bence. İlk hamileliğimde doktorum beni çok azarlamıştı. 'Aslaa bu kiloları veremeeezziiin, normal doğum yapamazıııın' valla normal doğum da yaptım (Hem de çok rahattı inşallah bu da öyle olur) hem de hiç ama hiç rejim yapmadan 22 kiloyu da verdim. Hatta 9 ayda hamile kaldığım kilomun bile altına indim.
Diyeceğim o kadar dert etmeyin. Mühim olan bebek sağlıklı olsun, siz iyi olun. Bol bol emzirin zaten vücut rahatlayınca hareket kabiliyeti artınca insan ister istemez kilo verir gibime geliyo. Yoksa bu defa kendimi mi kandırıyorumfisfisfis

bende 76 kiloyla başladım pico rhatsızlıgım varıd veremeden kalmıştım
ilk ay almadım aama diger aylar 2 2 gitti kilom doktorum benide çok korkuttu doktorum normal dogum yapamazsın çok kilo alıyorsun diye yemiyordum bile bana kızıyorlardı yakınlarım bişey yemiyorsun diye
yeömedigim halde kilo alımım hozlıydı yesem ne olcaktı bilmiyorum
Krdi arkadaşın dedigi gibi bünye ile alakalı galiba ilk aylarda 2 kilo alıyordum ve şişiyordum şimdi son aylarımı 1 kiloyla geçirdim ve sadece karnım var buda beni çok mutlu ediyor
şuan 38 haftalık hamileyim 13 kilo almışım
ben 20 kiloyu geçerim bu hızla diyordum ama korktugum olmadı

ay kizlar dert ettiginiz seylere bakarmisiniz, nerdeyse doguracaksiniz ve sadece 10 ile 13 kilo almissiniz cogunuz, aslinda hicte kilo almamissiniz, bakin ve görun bu kilolalarin hicbiri sizde kalmiyacak
ben kendim 64 ile hamile kaldim 80 ile doguma gittim 16 kilo almama ragmen dogumdan 1 hafta sonra 68 geliyodum,ve dogumdan 6 ay sonra 58 kilo oldum ve hala ayniyim, yani 12 kilo zaten hemen gidecek olan kilolardan.
tabikide dikkat etmek en iyisi ama kendinizide aman bir kac kilo icin uzmeyin, en önemlisi yavrularinizin saglikli dogmasi, Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin bebisleriniz saglikli dogsun :)

Ben de 39 haftalık hamileyim.16 kilo almışım şimdiye kadar.65 le başladım hamileliğe.Bebek 4 kilo civarında.Doktorum doğumda bi 10 kilo verirsin dedi.Bu şekilde devam edersen 40 ın çıktığında bişey kalmaz dedi.Hadi bakalım inşallahhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…