2010 şubat Anneleri neydik ne olduk :)) simdiye kadar kac kilo aldik?

26+6 yız
65 le başladım 75 kiloyum:))

66 Lıyla başladık 24+6 da ikizlerimle 76 tıydık.
27 olduk hiç tartılmadık bugun büyük günnnn zemuszemus

kızlar yiyom yiyom doymuyom cokacimcoook
yeter artık birkaç saat birşey yemeyeceğim diyorum sonra şundan bir lokma alıyım derken o şey bitiyor ve ben yine çok yiyorum.
haftada bir kilo alıyorum yasakkelime
var mı benim gibi olan? böyle giderse doğuma kadar 12 kilo daha alacağım benneyaptımki
vermekten korkmuyorum kiloyu kolay veririm de çatlaklar ve selülitler mahvedecek beni... zaten çirkinim iyice çirkin olacam :çok üzgünüm:

bugün 28+0 geçen hafta 75 ti bu hafta 75,5 kilo almadan edemiyoruz illa alcaz
akpak üzülme canım taksakta çatlıycaklar zaten göbişler bacaklar kalçalar benim başka yerde yok ama göbiş tarla gibim oldu:)) napiyim olcağı varmış olmasa daha mutlu olurdum ama oldu artık üzülsemde ne değişcekki en iyisi boşver gitsin:))

ben 77 ile başladım.Şu an 84 kiloyum.Haftam 28+1.Heralde hepinizden kilolu benim.Neyse ki boyum 1.70 de idare ediyoruz işte.

ben 2009 subat annesıyım. 45 le hamıle kaldım 60 la dogurdum. karnım top yutmus gbyıdı.3.920 gr doğdu oğlusum. yanı dogumdan cıkınca 50 kg ıdım. tabı sonra hızla verılıyo. cunku sut verıyosun uykusuzluk vs. tabı bazıları da lohosalıkta alıyo tam tersı. ama ben zaten zayıftımm eskı halıme dondum yanı. sıze ye ye bebıs ıcın dıyenlere kanmayın. ben gerklı seylerı yedım hep. sutu yumurtası meyvesı vs.bebısım de cok saglıklı kendımde cok sukur.ayrıca da tek bır catlak olmadı karnımda. yaglar kullanmıstım karısık ve donusumlu. bıde o catlak kremı vardıya adı gelmedı aklıma sımdı. bır tüp bıtmedı bıle yanı kalmıstı gerıye.zaten dr larında soyledıgı o eger catlıcaksa yaga kreme yatsanda gene catlıyo tamamen kalıtsal yani. sızde kıloları takmayın kafaya ve son gunlerınıızın tadını cıkarın. cunku hayatınızın komple degısmesıne az kaldı. hep derlerdı wc ye bıle gıdılmıyor dıye. yok artık derdım ayarlanır ne var. ama aayarlanmıyooo. hepınıze saglıklı doğumlar dılıyorum. Allah bır avazda kurtarsın.

67 ile başladım bayram öncesi 73,5 iken şimdi 74,5 olmuşum. dört günde 1 kilo almışım. toplamda 31. haftaya girerken 7,5 kilo almış oldum.çok üzgünüm.

30+5 te 76 kiloyum 65 le başladık 11 kilo almışız:))

85 le basladım sonra 78 e dustum sonra 7 kılo aldım sımdı 85 ım...
pzt kontrolum war bakalım son durum ne

kizlar bende 2009 subat annesiyim ve ben 64 kilo ile hamile kaldim ve tam 80 kg ile doguma gittim yani toplamda 16 kilo almistim, oglumda tam 4 kilo dogdu ve Allah ima sukur saglikli.Dogumdan 2 hafta sonra 68 kiloya dustum ama sonra yeniden 70 oldum cunki herkes sut olsun diye yedirmeye calistilar :))
bende en sonunda oglusum 4 aylikken beslenmemi dengelemek icin bir kac duzeltme yaptim ve ondan sonra butun aldigim kilolar gittigi gibi ideal kilomada kavustum, su anda 58 kilo geliyorum ve cok mutluyum.Yani kilolari kafaya takmayin hele de isteyince cok cabuk gidiyorlar.Bende acaba bende bir gun eskisinden daha da zayifim diyebilecekmiyim derdim , ve simdi sevine sevine söyluyebiliyorum.Allah hepinize kolay dogumlar versin ve hepimizin bebislerini bizlere bagislasin Ins Allah

ben bu ayda 5 kilo almışım 61 ile başladım şu anda 76 kiloyum doktorum rejim verdi ve 2 ayda 2 kilo alma hakkı tanıdı ama biraz zor 2 kilo ile kapatmam görenlerde sadece göbeğin çıkmış kilo almamışsım diyorlar anlamadım gitti valla bu kilo nereme yapıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…