2010 şubat Anneleri neydik ne olduk :)) simdiye kadar kac kilo aldik?

7 kılo almıstım 2 kılosunu vermısım 5 kılo almıs oldum yanı 29.haftama kadar...

ben 28+4 günlük hamileyim. 56 kilo ile hamile kaldım, boyum da 1.70
şimdi 68 kiloyum :) 12 kilo aldım yane.. düşük kilo ile başlayanlar normal kiloya dönene kadar çok alıyor zaten..
sadece arkam biraz büyüdü diyebilirim. aldığım kilo pek belli olmadığı için rahat rahat yiyorum!! :))
sonrasında veririz inşaAllah...

göbeğine almışsın canım :roflol:
ay ben çok alıyorum ya haftada 1 kilodan 40. haftaya daha 10 hafta var hesaplayınca bir 10 kilo daha görünüyo bana :çok üzgünüm:

tam.31.haftama girdim.ve 5,5 kilo aldım..
valla sormayın nasıl bu kadar az aldım bende şaşkınım.
zeynoda bu aylarda 15 kilo almıştım.iyi iyi seviniyorum kolay gidecek bu sefer kilolarım....

60 kilola hamile kaldim su an 29+6 gun 74 kiloyummmm insallah dogumda yarısından fazlasi gider kızlar

71 ile başladım ve 76 dayız. 5 kilo aldım yani. bakalım son aylar ne gösterecek..?

kızlaarr deneyimli bir anne olarak söyleyeyim, aldığınız kilolar büyüyen göbeğinizle belli olmuyor ama doğumdan çıkınca göbek te gidince kalana hayretle bakıyonuz...kiloları şimdi göbeğiniz saklıyor ama doğumdan sonra göbek gidince direk kilo kalıyor demek istiyorum.ama dert etmeyin, ben hiç çaba vermedim kilo vermek için, gebeliğimde toplam 10 kilo almıştım, loğusalığımda gebeliğimden daha fazla aldım:)))süt yapar diye:))) şimdi kızım 11 aylık daha bu ay kendiliğimden kilolarım uçtuuu gittiii,bebek hareketlendikçe zayıfladım, ama yine de dikkat edin

65 ile başladım simdi 77 kiloyum, son ay 4 kilo almışım nasıl olduyda dr da dikkat et dedi, ama görünürde bişi yok, nereye alıyorum anlamadım ben ya, neyse bu ay 1 kilo aldım sadece haftaya kontrolüme kadar dayanırsam doktoru kızdırmayız umarım :) bu arada 32 haftalık oğluşum

bende 61kilo ile başladım, şuan 71deyim. daha az kilo almayı planlamıştım ama bi türlü olmuyo. 31. haftam bitmek üzere inş çok fazla almam.

bende 70 le balasım 33 haftalık hamişim 78 oldum dr normal dedı sadece karnım cok buyuk gorenler dogumum cok yakın sanıyor daha 7 haftam var deyınce sasıyorlar

kızlar süpersiniz ya ben 49 ile başladım şuan 72 kiloyum 32.haftadayız oğluşum 2,250 dr tombiş biir bebek diyor.fakat sizin kiloları görünce bebiş filan değil ben abartmışım (((

65 le başlarım şimdi 80 kiloyum 37+1 deyiz:))

ben 59 da hamile kaldım.şu an 70 im 14 şubatta doğum inş...

58 kilo ile başladım 68im şu anda bilmiyorumkismile

36+3 dayım...8.ayıma kadar hiç almıyoordum..Bebeğim pek büyük değil diye hiç dikkat etmiyorum kendime...Herkes diyodu inanmıyordum son ay süper kilo alıyorsun diye gerçekten doğruymuş doğuma kadar 12 yi geçmem inşallaheyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…