2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

serapçım çok şükür arasta yok canım benim kendi göbeğimden geliyo iltihap..tamma uzakta buluşalım canım..

herkeze merhabalar nasilsiniz kizlar hasta olan bebislere annelere gecmis olsun allah acil sifalar versin pek girmiyorum buraya eskiye baktim az ozge de dogdugu gunden beri aptamil 1 kolic icinde olandan yiyo ve seviyo bende ara ara sagiyorum ama sutum yok malesef hic uzulmuyorum mama veriyorum diye cunku mamada olmasa allah korusun acliktan olsunmu cocugum emiyo napsam emiyo ara sira 5 dakika emiyo sinir oluyo tabi alisti biberona hic alirmi momeyi allah hepimizle olsun yardimcimiz olsun vala kizlar

hayrola toplanmamışşımız dah ben geldim ya kimse yok..
günaydınnnnnnnnnnn tatlular....ahh gece uykusu çok özledim seniii sizler nasılsınız bebişler nasıl...öpüyom hepinizi kokulu kokulu

günaydın kızlar
kimseler yok bebişlerinizbugün uyuyor heralde
bende uykuya hasret bir güne daha başladım
sabahın köründe ayaktaydık çok şükür şimdi uyumak üzere zilloşum

bişey sorucam kızlar bebekleriniz uyandığında ne kadar uyanık kalıyorlar bidaha ne zaman uyuyorlar
hira 1 1.5 saat sonra tekrar uyumak istiyor
tabi bazen 4 5 saat hatta daha fazla uyumadığıda oldu ama düzenli olarak 1.5 saat sonra uyuyor

günaydınlarr....

özlemişim valla, rahat rahat nete girmeyi. ( amman miray duymasın: uyusun aklinialirimsmile )
hasta olan bebişler varmış: çok geçmiş olsun.
cidden dedikleri kadar varmış: zormuş bu annelik olayı. ama hamilelik dönemine inat, zaman da su gibi akıp gidiyor. sağlıkla büyütürüz inş kuzularımızı. öptüm hepinizi sempatiksalakcinni

günaydın kızlar

bişey sorucam kızlar bebekleriniz uyandığında ne kadar uyanık kalıyorlar bidaha ne zaman uyuyorlar
tabi bazen 4 5 saat hatta daha fazla uyumadığıda oldu ama düzenli olarak 1.5 saat sonra uyuyor

günaydın cnm, evet genelde, ortalama 1.5 saat sonra uyuyor Miray da ama belli de olmuyor. mesela dün gün boyu toplasan 3-4 saat uyumuştur. uyku düzeni yok hala.

Günaydın kızlar. Aslında 9 da kalktık ama emdik oynaştık derken şimdi uyudu benim sıpa yeniden. Ben de kahvaltı etmeden size bi bakim dedim. Bugün yetişçem size inşallahkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

Günaydın canım. Allah yardımcın olsun. Benimki de normalde karnı tok sırtı pekse 2 saat ayakta kaldıktan sonra en az 2 saat uyuyor. Zaman zaman 7-8 saat ayakta kalarak beni çıldırttığı da oluyor tabii. Ama en azından uyudu mu 2 saatten aşağıya kalkmıyor.

gunaydın kızlar...
hılalcım gecmıs olsun ıns usutmemıstır naz bebek...
benım kelebegım de dun gece cok guzel uyudu masallah...
gece 11 de uyku moduna gırdık her zamankı gıbı 12 de anca uyudu... bı 4 te kalktı bı 7.30 da sonra sabah 9.15 e kadar yattı... 3 gundur bu duzende gıdıyo. masallah kızıma yaaa bı duzen kuruyoruz yawastan.

bızım ipoşcuk gece kalktıgında yarım saat 1 saate gerı yatıyo. cok bı derdı gazı kakası yoksa tabı...
gunduzlerı baya uyanık 3-4 saatı buluyo bazen cok daha fazla...

herkese bol sutlu az gazlı gunler dılerım :icecream:

günaydın annişler.naber bebişler nasıl.burak beyimiz yine erkencydi babamız işe gitmeden uyandı yani 6da.8 e kadar biraz babamız biraz ben oyaladık.sonra iş yine bana kaldı..6dan beri uyanıktı saat 10,30da uyudu.bakalım kaçta uyanıcak afacan...:ecrin_bebek:

Kızlar Milupa stil-tee içiyorsanız eğer Migrosta indirim vardı. Dün aldım 9.25 TL biliyorsunuz normalde 15 falan. Kaçırmayın derim.

kızlar bugün naz pek huzursuz mıy mıy mıylıyo akşam yıkadık babasıyla üşüttük diye ödüm patlıyor içersi sıcaktı çok ama ne bilim korkuyom hasta olursa die. canım o benim kıyamam ben hiçbirine onların..
masum kelebeğim o.

günaydın kızlar

günaydın annişler.naber bebişler nasıl.burak beyimiz yine erkencydi babamız işe gitmeden uyandı yani 6da.8 e kadar biraz babamız biraz ben oyaladık.sonra iş yine bana kaldı..6dan beri uyanıktı saat 10,30da uyudu.bakalım kaçta uyanıcak afacan...:ecrin_bebek:
gunaydın canım. hepsı yawas yawas duzenlerını kurmaya başlıyorlar. uyur 2-3 saat bayadır uyanıkmış. bızımkı 9.15 te kalktı 10.30 da tekrar yattı uyumaya doyamadı heralde bende kahvaltımı yaptım yemegemde war keyıf yapıyorum kaydirigubbakcemile3

demekki hepsi ortalama 1.5 2 saat duruyor bende çokmu uyuyor gündüz diyordum
zeynepçim maşallah ipeğe inşallah hep böyle devam eder
hira gece uyanık kalmıyor ama mıkırdanıyor bende sallıyorum beşiğinde
ama çok sık uyanıyor sonra ben hemendalamıyorum tam dalıcam yine uyanıyor ama vücudum alıştı sanki uykusuzluğa gündüz uyuyamıyorum artık

Kızlar Milupa stil-tee içiyorsanız eğer Migrosta indirim vardı. Dün aldım 9.25 TL biliyorsunuz normalde 15 falan. Kaçırmayın derim.

teşekkür canım ben aktardan rezenenin kendisini aldım ondan içiyorum.bazende kimyonla beraber.

demekki hepsi ortalama 1.5 2 saat duruyor bende çokmu uyuyor gündüz diyordum
zeynepçim maşallah ipeğe inşallah hep böyle devam eder
hira gece uyanık kalmıyor ama mıkırdanıyor bende sallıyorum beşiğinde
ama çok sık uyanıyor sonra ben hemendalamıyorum tam dalıcam yine uyanıyor ama vücudum alıştı sanki uykusuzluğa gündüz uyuyamıyorum artık

aynen canım ya yorgunluga bende alısıyorum sankı daha dıncım bı kac gundur bunyem alıstı sanırım...

Back
X