Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya iki gündür yetişemiyrum sizeee(( Cevap yazayım dedim ama başa çıkamadım :)
Bugün hastanede geçti kızlar. Oğlumun göbeğinden sarı akıntı geliyordu dünden beri bugün hemen doktora gittim. Kordondan geriye ölmeyen bir doku kaldığını bunun iltihap yaptığını çok önemli olduğunu hemen gidip hastanede yaktırmam gerektiğini söyledi. Yoksa iç organlara yayılabilyormuş iltihap. Biz de onunla uğraştık.
Ayrıca kızlar oğlum 12 günde 200 gram almış tabi aynı yerde tartılmış kilo değil ama doktor mama vermem gerektiğini söyledi. Her emzirmeden sonra 60 cc mama ver gerekirse arttır dedi. Bu doktora ilk defa gittim çok ilgilendi bundan sonra buna gidicem inşallah.
Ayrıca iki gündür kaka yapmıyordu oğlum. Doktor 5 günü geçerse fitil veriyoruz dedi. Onun dışında kendi yapabiliyorsa çok takma dedi. Bi de 4-5 gecedir aynı saatte kriz gibi ağlıyor dedim diye gaz sancısı için Metsil damlası verdi inşalla o kadar ağlamaz oğlum bu gece.
Çok yazdım galiba kafanızı şişirdim
kızımla uyuduk 2 saat geldıkkkkk
ohhh gezın bebısınle ne guzel hawa ıyıyse kacırmamak lasım kaydirigubbakcemile2selam amma da konuşmuşsunuz hee oku oku bitmedi benim de arkadaşım geldi onun da 6 aylık bir oğlu var bebeleri arabalara koyup sahilde gezdik izmirin havası süper kaçırmadık..
zeynepcim sanada tünaydın kuzum
srpp geçmiş olsun canım olurmu öle şey burda dertleşmek için varız hepimiz:)
hosgordukkk zemuszemusohhhh iyi ettiniz hoşgeldiniz....
zeynep sen soru sormuştun kız en son ben çıkarken
yediklerimiz ne zaman sonra süt oluyo diye
bende merak ediyorum geçişe bakamadım cevap veren oldumu ne kadarmış???
Ya iki gündür yetişemiyrum sizeee(( Cevap yazayım dedim ama başa çıkamadım :)
Bugün hastanede geçti kızlar. Oğlumun göbeğinden sarı akıntı geliyordu dünden beri bugün hemen doktora gittim. Kordondan geriye ölmeyen bir doku kaldığını bunun iltihap yaptığını çok önemli olduğunu hemen gidip hastanede yaktırmam gerektiğini söyledi. Yoksa iç organlara yayılabilyormuş iltihap. Biz de onunla uğraştık.
Ayrıca kızlar oğlum 12 günde 200 gram almış tabi aynı yerde tartılmış kilo değil ama doktor mama vermem gerektiğini söyledi. Her emzirmeden sonra 60 cc mama ver gerekirse arttır dedi. Bu doktora ilk defa gittim çok ilgilendi bundan sonra buna gidicem inşallah.
Ayrıca iki gündür kaka yapmıyordu oğlum. Doktor 5 günü geçerse fitil veriyoruz dedi. Onun dışında kendi yapabiliyorsa çok takma dedi. Bi de 4-5 gecedir aynı saatte kriz gibi ağlıyor dedim diye gaz sancısı için Metsil damlası verdi inşalla o kadar ağlamaz oğlum bu gece.
Çok yazdım galiba kafanızı şişirdim
ah canım ya gecmıs olsun... ınsallah gaz damlanızda ıse yarar. sen sutunu ver canım mamayla da destek cık karnı doysun bebısın onemlı olan o.
selam amma da konuşmuşsunuz hee oku oku bitmedi benim de arkadaşım geldi onun da 6 aylık bir oğlu var bebeleri arabalara koyup sahilde gezdik izmirin havası süper kaçırmadık..
zeynepcim sanada tünaydın kuzum
srpp geçmiş olsun canım olurmu öle şey burda dertleşmek için varız hepimiz:)
estağfurullah canım ne şişirmesi.geçmiş olsun allah acil şifalar versin
canım ılk zamanlar mamayı kusması normal dıye bılıyorum ben daha alısmadı mamaya tadına falan alısması lazım ama sureklı cıkarırsa bı sole dr a belkı mamayı degıstırırSağol canım ya. Zeynebim gaz problemimiz genel olarak yok çok gaz çıkarıyor ama 4 gecedir 11 de deliler gibi çığlık çığlığa bağırıyo yarım saat kadar sürüyor karnını elletmiyor herhalde gazdır diyoruz. Belki de yediklerimle ilgilidir diyorum bilemedim. Mama için de kafam karışık emdikten 20 dk sonra az önce 60 cc mama verdim hepsini kustu anlamadım ki bilmiyorumkismile
Sağol canım. Ben de özlüyorum sizleri valla konuşmayınca Şeniz
Hava bugün süperdi hakikaten biz sahile çıkamasakta bi Behçet Uz hastanesi havası aldıkkaydirigubbakcemile3 Sonrada annemle 1 saat dolaştık süperdi çok iyi geldi.
Sağol canım. Tüm hastalara şifa versin Allah.:Saruboceq:
serapçım geçmiş olsun canım behçet uzamı gittin sende rasın yattığıı hastane.kız buluşalım birgün orda hngi doktora gittin orda..
sarı akıntı dedinde kız benimde göberğimden akıyo doktor antibitotik verdi ama ara sıra yine geliyo yine gitsemmiki doktora..
Serapçım çok geçmiş olsun. Aciil şifalar olsun bebişine...Canım ilk mamayı kusması normal alışık olmadığı bir tat çünkü. Esra iki sefer hepsini kusmuştu mamanın. Telaş etme...Alışıyo..