bende istiyorum ikinciyi 2 sene sonra filan ama korkuyorumda 2sine birden bakabilrmiyim acaba yanlızım ya burda
kızlar çarşıya gittim uyku tulumu aldım bikaç çıtçıtlı badi aldım pappa aldım anacım gitti 100 kaymee :)
bence bakarsın canım ıkısıne de bakarsın onıkısınede
brownimi koydum,ipoşumu doyurdum,çamaşır mak. çalıştırdım geldimmm
ipek oyuncaklarıyla oynuyor yanımda...
ayşegül yedi bacım yedi,koca bi kase yedi hemde.
kızlar çarşıya gittim uyku tulumu aldım bikaç çıtçıtlı badi aldım pappa aldım anacım gitti 100 kaymee :)
olsun gızz..güle güle giysin..paşamız..
sağol teyzesi yarım kasede olsa yedi bunada şükür. Dişlerinden galiba malum iştahsızlık emmeye düştü nasıl olsa aç kalmaz emdiği süreceah canım benim yaa.sarı civcivim benimm..hadi afiyet olsun kuşuma yemezsede çok ısrar etme annesi.canları istemiyo.
:jeyyar:hadi bakalımm.hayırlı işlerr...
bencede ya tam zamanı demekk.desteklyorum sizleriidelikafadulden
Doğru diyorsunda canım benim oğlan pek huysuz gece uyumaz gündüz uyumaz , sürekli ilgi istiyor. Ne bileyim kendime güvenemedim ikisine birden bakamam diye :kedi:sagol canım benım kocam ısteseydı ben ıkıncıyı yapardım coktan
yap kız sende buyur gıderler ıste ıkısı ne guzel
ay ben de oğluşuma yapayım bu gece değişik bişey yesin paşam
buna şeker koymasam muz veya kuru kayısı koysam olur herhalde hem tatlandırır ne dersiniz
esma güle güle giysin emir kuşum...
ayşegül dene canım gerçekten kavanoz maması gibi oluyor çünkü.
fatoşcum veriyim tarifi sende dene,seraptan aldım bende.
1 armut,1 elma,az irmik,üzerini geçecek kadar suda haşlıyorsun,istersen az da şeker ekle,sonra blendırdan geçir. kavanoz maması gibi oluyor bizimki bayıldı. tabi bunları soyup küp küp doğrayacaksın :)
hımm kulağa hoş geliyo hemen denemek lazım sağol cnmcım
ben de şeker koymadım canım.
kuru kayısı olur ama muz haşlanmaz kız,muzu en son pürele blendırdan geçireceğin zaman ekle. ama kuru kayısı daha geç haşlanır,elma,armut kolay haşlanıyor,haşlanma sırasıyla at tencereye. aman ayarla işte kaydirigubbakcemile3
sağol teyzesi yarım kasede olsa yedi bunada şükür. Dişlerinden galiba malum iştahsızlık emmeye düştü nasıl olsa aç kalmaz emdiği sürece
Doğru diyorsunda canım benim oğlan pek huysuz gece uyumaz gündüz uyumaz , sürekli ilgi istiyor. Ne bileyim kendime güvenemedim ikisine birden bakamam diye :kedi:
Güle güle eskitsin oğluşun cicilerini sağlıkla giysin hepsinide
sağol şekerimesma güle güle giysin emir kuşum...
ayşegül dene canım gerçekten kavanoz maması gibi oluyor çünkü.
fatoşcum veriyim tarifi sende dene,seraptan aldım bende.
1 armut,1 elma,az irmik,üzerini geçecek kadar suda haşlıyorsun,istersen az da şeker ekle,sonra blendırdan geçir. kavanoz maması gibi oluyor bizimki bayıldı. tabi bunları soyup küp küp doğrayacaksın :)
senin tospişte tam tospiş valla çok şekerya bi gittim kaldım ne size ne eve yetiştim
yayıntı topladım daha evi süpüremedim tosbağa sayesinde
oyun istedi durmadı en son aldım çıktım markete gittik alacaklarım vardı
1 saat yürüdük dönüşte uyudu bari ben de yemeğimi yapayım önce
babası gelince onunla oynarken süpürürüm artık akşam da tozumu neyin alırım
hava feci serin şapkasını sıkı sıkı örttüm yanakları buz gibi oldu yine de ne fena rüzgar var
ay bilmiş bu gacı valla zemuszemusben de şeker koymadım canım.
kuru kayısı olur ama muz haşlanmaz kız,muzu en son pürele blendırdan geçireceğin zaman ekle. ama kuru kayısı daha geç haşlanır,elma,armut kolay haşlanıyor,haşlanma sırasıyla at tencereye. aman ayarla işte kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun alarama opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?