2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler bende inşallah 2011 şubat annesi olacağım.sizin yazdıklarınızıı okudumda ne güzel inşallah bizde bu günleri yaşarız.

inşallah canım sizlerde o günleri görürsünüz.hamile olmakta çok güzell.ben çok seviyorum yaa böyle koca göbekle dolaşmayı..:CüvCüv:

bizde hiç diş yok.hazırlıkta yok.doktor amcamız daha var dedi.eee zeynep 9 aylıkken çıkarmıştı buda bir yaşındamı olacak..çıksın artıkk..

Ayşegül hoşgeldin bacım a.s.
Yok anam yapıştı hastalık bize çok şükür daha iyiyiz ama birkaç güne geçer inş.

Kuzum daha yeni uyandı haliyle çorbasını içmesi lazım içireyimde tekrar geleyim

ayşegül doğru söylüyorsun. ben 1.5 yaşında çalışmalara başlim. 2 yaşını doldurmuş oldugunda kardeside dogma aşamasında olur insallah. dur bakalim. kısmet herşey,

ah canım benim yaa.sarı civcivim benimm..hadi afiyet olsun kuşuma yemezsede çok ısrar etme annesi.canları istemiyo.

ayşegül doğru söylüyorsun. ben 1.5 yaşında çalışmalara başlim. 2 yaşını doldurmuş oldugunda kardeside dogma aşamasında olur insallah. dur bakalim. kısmet herşey,

:jeyyar:hadi bakalımm.hayırlı işlerr...
bencede ya tam zamanı demekk.desteklyorum sizleriidelikafadulden

birşey koydurtmadı ki buz falan tutmaya çalıştım ama olmadı şişlik gitti de kızarık biraz inşallah o da geçer..

ayşegül antalyada hortum bekleniyormuş bacım

o ne gııı:1shok:.
hontuma alışıgız denizden ileri gelmiyo.fırtanı burda çok oluyo.karı yok ama yağmur ve rüzgar feci burda..

dur kıs çocuk 2 yaşına gelsin emmesi bitsin öyle başla çalışmalara

kız dur ikna ettim ben zeynebi edecek:roflol:araya girmeee..çık aradannsüprizzzzz

bizim de canım üstten 4 alttan 2 tane dişimiz çıktı. ama kaşıntı devam ediyor.

şimde alttan 2 çıkması lazım dimi cnm
belki onlar kaşınıyodur

alara ya maşşallah işini bitirdi

he valla cnm hızlı çıktı benim kuzu maşallah bide acısı kaşıntısı olmasaAllahtan ateş olmadı hiç maşallah diyimde nazar etmiyeyim

sağol cnm benim

ayşegül antalyada hortum bekleniyormuş bacım

yaaaa :1shok:

sagol canım benım kocam ısteseydı ben ıkıncıyı yapardım coktan
yap kız sende buyur gıderler ıste ıkısı ne guzel

sagol canım hosbulduk

merhaba anneler bende inşallah 2011 şubat annesi olacağım.sizin yazdıklarınızıı okudumda ne güzel inşallah bizde bu günleri yaşarız.
ınsallah canım kazasız belasız saglıklıca kucagınıza alın

bizde hiç diş yok.hazırlıkta yok.doktor amcamız daha var dedi.eee zeynep 9 aylıkken çıkarmıştı buda bir yaşındamı olacak..çıksın artıkk..
ay bızdede yok cok tembel cıktı oglum ne emeklıyor ne de dıs cıkarıyor ayrıca acayıp mızmız hıcbısey yapamıyorum odadan cıkayım nasıl aglıyor sanırsın cocuga bısey oldu
yurutece koyuyorum ordada al benı kucagıan dıye aglıyor
dıstenmı mızmız acaba dıyorum ama bakıyorum bısey yok ıstahıda ıyı dıs ıstah kesermı acaba yanı derdını anlayamdım 1 haftadır boyle

basla basla canımm opuyorumnanaktan
bu arada bebıslerı hasta olanlara cok gecmıs olsun

Son düzenleme:

her bebegin diş çıkarma işi degişiyo.kimi mızmız oluyo .kimi ateşleniyo.kimi öylesine çıkartıyo.bakalım belki diştendir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…