merhaba anneler bende inşallah 2011 şubat annesi olacağım.sizin yazdıklarınızıı okudumda ne güzel inşallah bizde bu günleri yaşarız.
Ayşegül hoşgeldin bacım a.s.
Yok anam yapıştı hastalık bize çok şükür daha iyiyiz ama birkaç güne geçer inş.
Kuzum daha yeni uyandı haliyle çorbasını içmesi lazım içireyimde tekrar geleyim
ayşegül doğru söylüyorsun. ben 1.5 yaşında çalışmalara başlim. 2 yaşını doldurmuş oldugunda kardeside dogma aşamasında olur insallah. dur bakalim. kısmet herşey,
ayşegül doğru söylüyorsun. ben 1.5 yaşında çalışmalara başlim. 2 yaşını doldurmuş oldugunda kardeside dogma aşamasında olur insallah. dur bakalim. kısmet herşey,
Zeynepcim en güzeli o zaman karşı tarafada iyi oluyo afiyet olsun
didem alem senin bu kızın yaa çılgın kız valla banada herkes burda aynı şeyi diyo sinir oluyorum bişiler yapmak lasım
seçil ömüre geçmiş olsun canım bizde çiğ et koyarlar düşünce morarınca
gecmıs olasun canım benımkınıde bugun tam yatagın ucunda yakaladım aklım gıttı hemen hareket edıyorlar[/QU OTE]
sağol canım saniyelik olay yahu gözümün önünde oldu..
selam kızlar nasılsınız bizim üstten 2 dişimiz daha patlamış yeni gördüm şaşırdım kaldım ona daha zaman yokmyudu ya benimki hemen dişleri çıkarıp oturcak heralde çok fazla huzursuz zaten belliydi.şimdi altta 2 üsttede 4 dişimiz oldu maşallah
maşallah alaraya.. parıl parıl parlasın incileri ömür de daha tık yok..
Ömür düştü mü oy kıyamam kuzuma çok geçmiş olsun :sinifsinif:umarım çok fazla şişmez çiğ et, ekmek içi veya buz koyda çok şişmesin canım
sağol canım..
ayşegül antalyada hortum bekleniyormuş bacım
dur kıs çocuk 2 yaşına gelsin emmesi bitsin öyle başla çalışmalara
bizim de canım üstten 4 alttan 2 tane dişimiz çıktı. ama kaşıntı devam ediyor.
alara ya maşşallah işini bitirdi
ya evet aynen..ne güzell.iyikide etmişiz
evet yaa hala inanamıorum seneye zeynep okul öncesine gidecekk.hay allah o kadar oldumu bu kız yaaa:gitme:
:roflol:deli garı...kız ne oynaşması adamı sabah gördüm okadarkaydirigubbakcemile3hani yemege gidcezya temiz pak olayım didiydim:kedi:
:roflol:ay çok güldüm uhumuuu....bide o adamın bagırışı vardı kesin ilgisini çekmiştirkaydirigubbakcemile3 ahuuuu seviyom seniii...:roflol:
kızz hoşgeldin maşallah ömereee..yerim ben onuu..
maşallahhh ömürede...8....88...888..yılları görsünkaydirigubbakcemile3
ayy bencede ara vermee..hadi bakalım..
ayy bende deneyeyim yaa.teşekkürlerr...benimki tatlıyı seviyo.ama çok diil.az katarsam yer sanırım.bugün geçti.zaten armut kalmadı deneyecegim ama muhakkak..
uyy kuşum yaa.şişleri bir kaç saat sonra geçiyo.bende yaşadım.ya artık yürüme emekleme olunca artık kazalarda çogalıyo,..ğeçmiş olaa..
yerse söyle bakalım bizede..
yiyince söyleyin haaa.bizde yapacagız.
zeynep tabi siz bilinsihizde hanı bir yaş olunca diyodun kız.bencede iyi fikir..
çok harika yaa.hulende paylaşmıştı böyle şeyler ordan hatırladımm.çok güzel..
dur kızz girmemezlik falan..yapmayın öyle şeylerr..
kaydirigubbakcemile3ilahi nevaa...kız seni gazaz getirmiştir kesin bu söz..
hoşgeldinn.epeydir yoktun senn..ayy ne güzel böyle düşünmenn..yap kız hemencecik büyürler işte..
ya kız daha geçmidimi hastalıkk..canım yaaa..
ooo inciler hayırlı olsunn..biri başlayınca ötekiler sıra sıra gelir işte..
ayşegül antalyada hortum bekleniyormuş bacım
birşey koydurtmadı ki buz falan tutmaya çalıştım ama olmadı şişlik gitti de kızarık biraz inşallah o da geçer..
gecmıs olasun canım benımkınıde bugun tam yatagın ucunda yakaladım aklım gıttı hemen hareket edıyorlar[/QU OTE]
sağol canım saniyelik olay yahu gözümün önünde oldu..
maşallah alaraya.. parıl parıl parlasın incileri ömür de daha tık yok..
sağol canım..
sağol cnm darsı başınıza inş kolaycacık çıkarırısınız
yaaaa :1shok:
birşey koydurtmadı ki buz falan tutmaya çalıştım ama olmadı şişlik gitti de kızarık biraz inşallah o da geçer..
sağol cnm darsı başınıza inş kolaycacık çıkarırısınız
fatma düşünsün fortumu:roflol:
sagol canım benım kocam ısteseydı ben ıkıncıyı yapardım coktanselam canım aman ağzı olan konuşuyor işte sanki kendileri bakacaklar.
İnsanda heves bırakmamaya bayılıyor bazı kişiler birde bunlar hep en yakınından oluyor ona daha uyuz oluyorum. En iyi zamanı sen bilirsin canım kimsenin seni yargılamaya hakkı yok. Ama kocişin istemiyorsa onu ikna etmen lazım . Bizdede tam tersi kociş istiyor bende en azından 3 yaş olsun aralarından istiyorum nasip tabi
Allahım herkesin gönlündekini dilediğini görmeyi naisp etsin inş.
sagol canım hosbuldukya evet aynen..ne güzell.iyikide etmişiz
evet yaa hala inanamıorum seneye zeynep okul öncesine gidecekk.hay allah o kadar oldumu bu kız yaaa:gitme:
:roflol:deli garı...kız ne oynaşması adamı sabah gördüm okadarkaydirigubbakcemile3hani yemege gidcezya temiz pak olayım didiydim:kedi:
:roflol:ay çok güldüm uhumuuu....bide o adamın bagırışı vardı kesin ilgisini çekmiştirkaydirigubbakcemile3 ahuuuu seviyom seniii...:roflol:
kızz hoşgeldin maşallah ömereee..yerim ben onuu..
maşallahhh ömürede...8....88...888..yılları görsünkaydirigubbakcemile3
ayy bencede ara vermee..hadi bakalım..
ayy bende deneyeyim yaa.teşekkürlerr...benimki tatlıyı seviyo.ama çok diil.az katarsam yer sanırım.bugün geçti.zaten armut kalmadı deneyecegim ama muhakkak..
uyy kuşum yaa.şişleri bir kaç saat sonra geçiyo.bende yaşadım.ya artık yürüme emekleme olunca artık kazalarda çogalıyo,..ğeçmiş olaa..
yerse söyle bakalım bizede..
yiyince söyleyin haaa.bizde yapacagız.
zeynep tabi siz bilinsihizde hanı bir yaş olunca diyodun kız.bencede iyi fikir..
çok harika yaa.hulende paylaşmıştı böyle şeyler ordan hatırladımm.çok güzel..
dur kızz girmemezlik falan..yapmayın öyle şeylerr..
kaydirigubbakcemile3ilahi nevaa...kız seni gazaz getirmiştir kesin bu söz..
hoşgeldinn.epeydir yoktun senn..ayy ne güzel böyle düşünmenn..yap kız hemencecik büyürler işte..
ya kız daha geçmidimi hastalıkk..canım yaaa..
ooo inciler hayırlı olsunn..biri başlayınca ötekiler sıra sıra gelir işte..
ınsallah canım kazasız belasız saglıklıca kucagınıza alınmerhaba anneler bende inşallah 2011 şubat annesi olacağım.sizin yazdıklarınızıı okudumda ne güzel inşallah bizde bu günleri yaşarız.
ay bızdede yok cok tembel cıktı oglum ne emeklıyor ne de dıs cıkarıyor ayrıca acayıp mızmız hıcbısey yapamıyorum odadan cıkayım nasıl aglıyor sanırsın cocuga bısey oldubizde hiç diş yok.hazırlıkta yok.doktor amcamız daha var dedi.eee zeynep 9 aylıkken çıkarmıştı buda bir yaşındamı olacak..çıksın artıkk..
basla basla canımm opuyorumnanaktanayşegül doğru söylüyorsun. ben 1.5 yaşında çalışmalara başlim. 2 yaşını doldurmuş oldugunda kardeside dogma aşamasında olur insallah. dur bakalim. kısmet herşey,
sagol canım benım kocam ısteseydı ben ıkıncıyı yapardım coktan
yap kız sende buyur gıderler ıste ıkısı ne guzel
sagol canım hosbulduk
ınsallah canım kazasız belasız saglıklıca kucagınıza alın ınsallah
ay bızdede yok cok tembel cıktı oglum ne emeklıyor ne de dıs cıkarıyor ayrıca acayıp mızmız hıcbısey yapamıyorum odadan cıkayım nasıl aglıyor sanırsın cocuga bısey oldu
yurutece koyuyorum ordada al benı kucagıan dıye aglıyor
dıstenmı mızmız acaba dıyorum ama bakıyorum bısey yok ıstahıda ıyı dıs ıstah kesermı acaba yanı derdını anlayamdım 1 haftadır boyle
basla basla canımm opuyorumnanaktan
bende kaçtım kızlar hadi iyi tatiller
yaaaa :1shok:
fatma düşünsün fortumu:roflol:
doğru didin valla
sagol canım benım kocam ısteseydı ben ıkıncıyı yapardım coktan
yap kız sende buyur gıderler ıste ıkısı ne guzel
sagol canım hosbulduk
ınsallah canım kazasız belasız saglıklıca kucagınıza alın
ay bızdede yok cok tembel cıktı oglum ne emeklıyor ne de dıs cıkarıyor ayrıca acayıp mızmız hıcbısey yapamıyorum odadan cıkayım nasıl aglıyor sanırsın cocuga bısey oldu
yurutece koyuyorum ordada al benı kucagıan dıye aglıyor
dıstenmı mızmız acaba dıyorum ama bakıyorum bısey yok ıstahıda ıyı dıs ıstah kesermı acaba yanı derdını anlayamdım 1 haftadır boyle
basla basla canımm opuyorumnanaktan
bu arada bebıslerı hasta olanlara cok gecmıs olsun
bence diş geliyo cnm bizimde aynı mızmızlıkta diş çıkarıyo şimdi
çamaşırlarım var.askıya bi asayım gelirim..
bende kaçtım kızlar hadi iyi tatiller
iyi tatiller cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?