2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

işte o konuda bişey diyemeyeceğim...
somon hiç yedirmedim,balık çorbasıda hiç yapmadım...

canım biz fırında yaptık yağlı balık olduğu için
bi kaç parça verdim yemedi ağzında toplayıp ağladı ama
sonra tepsiye yağına bandırdım bide minik minik ekmeğin üstüne koydum azda olsa yedirdim en iyi fırında olur bence çorba hiç bilmiyorum

Yılın çorbasından sonra yılın meyve püresi olacak galiba bu tarif.
Çorba tarifide Seraptan çıkmıştı zaten sağoalsın canım bende deneyeceğim bu tarifi.
Benim sıpada hazır kavanoz meyvelere bayılıyor. Dışarı çıkınca pratik oluyor ama pekte yemesi taraftarı olmasamda alıyorum mecburen. severse hep böyle yaparım bende koyarım kavanoza alırım yanına mis gibi

aynen öyleee

bu kez kaçtım kızlar.
yarında yokum malum burcudayız...
pazar da temizlik falan zor girerim.
artık haftaya görüşürükkk

selam kızlar tarıfınızı okudum bende hemen denıcem bu aksam bızım oğlanda bayılır böyle şeylere deneyelım bakalım eminimki çok güzel olur

emekliyooooooooooooooooo
kızlar ipek az önce emeklediiiiiiiiiiiiii
ay ağlicam şimdi yaaaaaaaa
kısa bi mesafe gitti 3-4 adım kadar ama yani gözlerim doldu resmennnn

:teytey:alkisalkisalkis:hooray::teytey:
8.ay hediyesi:sm_cool:

dur not ediyim
2 yaş 8 ay diye
nokta atışı yapıcaz kaydirigubbakcemile3
:roflol:

Meriçle Ahu mu:roflol::roflol:
Bacım inşallah psikolojisi etkilenmemiştir çocuğun:roflol:

ömüre bakın ömüre...
8 ayını doldurmuş..

alkisalkisalkis
bnde ikinci çoçuğu sütten kesince düşünüyorum hemen
aslında 3 i yıl geçmesini istiyorum ama ilki tedaiyle olunca beklemeye niyeim yok
olursa olsun olmazsa tedavime tekrara başlarım

Sütten kesmeye ne gerek var bak bana:roflol::roflol:
Yok kız şaka uymayın siz bana
Aama yine de çok seviniyom benim deli olmamla ilgili bi durum tabi bu

Kız valla iyi dedin bizimki mama,tatlt gibi şeyleri pek sevmiyim.Bende irmik nasıl yedirsem diye düşünüyodum,çok iyi fikir:1closedeyes:Bende şeker koymim benim zibidi gonzalesimde tatlı düşmanı

off yaaa kızlar ömür tv sehpasına tırmandı oturayım derken kafasını çarptı kaşı şişti.. çok kötü oldu yaaa.

Didem bugün alemsin:roflol:
Gız ben seni bugünler için mi büyüttüm gözün kör olmaya deyeydin:mymeka::roflol:

kızlar çarşıya gittim uyku tulumu aldım bikaç çıtçıtlı badi aldım pappa aldım anacım gitti 100 kaymee :)

Ah anam paracıklar paracıklar arkadaş ne kader pahalı bebik kıyafetleriyasakkelime
Nyse yine de güle güle giysin paşamızopuyorumnanaktan

işte o konuda bişey diyemeyeceğim...
somon hiç yedirmedim,balık çorbasıda hiç yapmadım...
anladım cnm

fırındada yapıcam bizmde aynen öyle olucak eminim yemiycek biliyorum ama deniycem
o yüzden çorbayla belki biraz yuttururum die şeyettiydim

Benimde çıkmam lazım malum yemek hazırlıkları var
Kendinize iyi bakın iyi akşamlar olumunekankayizsmile

Kızlar BİM e sallanan at gelmiş babaannesi halasına aldırmış ben söyleyince. Akşama gelecek. 30 tl. Esra nın tepkisini yazarım

Kızlar BİM e sallanan at gelmiş babaannesi halasına aldırmış ben söyleyince. Akşama gelecek. 30 tl. Esra nın tepkisini yazarım

ay bizim burda kesin kalmamıştır hiç yakalayamam böle şeyleri çok merak ettim nasıl bişi bide nasıl tepki vericek esra kuşum mutlaka yaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…