sağol zeynep teyzesi yer inşda sevindirir beni
bişi daha somon aldım ben onu nasıl veririm bilemedim balık çorbası nasıl oluyo bilen varmı ben hiç yapmadımda yaptığım sebze çorbasının içine koysam pürelesem nasıl olur bilemedim
sağol zeynep teyzesi yer inşda sevindirir beni
bişi daha somon aldım ben onu nasıl veririm bilemedim balık çorbası nasıl oluyo bilen varmı ben hiç yapmadımda yaptığım sebze çorbasının içine koysam pürelesem nasıl olur bilemedim
Yılın çorbasından sonra yılın meyve püresi olacak galiba bu tarif.
Çorba tarifide Seraptan çıkmıştı zaten sağoalsın canım bende deneyeceğim bu tarifi.
Benim sıpada hazır kavanoz meyvelere bayılıyor. Dışarı çıkınca pratik oluyor ama pekte yemesi taraftarı olmasamda alıyorum mecburen. severse hep böyle yaparım bende koyarım kavanoza alırım yanına mis gibi
emekliyooooooooooooooooo
kızlar ipek az önce emeklediiiiiiiiiiiiii
ay ağlicam şimdi yaaaaaaaa
kısa bi mesafe gitti 3-4 adım kadar ama yani gözlerim doldu resmennnn
:teytey:alkisalkisalkis:hooray::teytey:oyy kuşum benim..ya selma evde başka çocuk olması nede güzel oluyrmuş deilmi.defne ve zeynep çok şanslı onla oynayacak ablası ve abileri var.zeynep bi kardeş görsün delirirdi.aynısını şimdi defne yapıyo.zeynebi görünce deliriyo ya..bazen babasıyla bütün şebeklikleri yapıyoz gülmüyo.ama ablası bi yapsın kahkahaatıyo.bazende gülesi yoksa bile yalandan gülüyo biliyoz sanki zorla güldürüyorlar gibi gülüyo ama yinede ablayı kırmıyo..ya bunlar çok şanslı valla.didemde katılıyordur fikrime.kızlardanda ikinci çocukları olunca farkedecekler
:roflol:dur not ediyim
2 yaş 8 ay diye
nokta atışı yapıcaz kaydirigubbakcemile3
sana katılıyorum serap ilkinde acemi oluyor insan bilemiyor mesela nevada biz çok yeme sıkıntısı çekiyorduk ciciannemiz o zamanlar meriçle ahu tuğba vardı tv de açıp onunla yedirirdi bende öyle yapardım halbuki ne salaklışmış ama bunda tecrübelendim biliyorum yapmıyorum öğreniyor sonuçta insan ve halada fikişrlere açığım sonuçta
ömüre bakın ömüre...
8 ayını doldurmuş..
bnde ikinci çoçuğu sütten kesince düşünüyorum hemen
aslında 3 i yıl geçmesini istiyorum ama ilki tedaiyle olunca beklemeye niyeim yok
olursa olsun olmazsa tedavime tekrara başlarım
Biliyorum zeynepcim üstüme alınmadım
didem daha iyi bilir ilk çocukta acemilik oluyo haliyle
neyse ya kızlar bakın akşam ne yaptım elma armutu küp küp doğradım bi güzel üzerine 1 kaşık şeker,üstüne çıkıcak kadar su ve göz kararı irmik koydum kaynadı yumuşayana dek şimdi gidince blenderdan geçiricem hazır püreler gibi oluyo tansiye ederim
off yaaa kızlar ömür tv sehpasına tırmandı oturayım derken kafasını çarptı kaşı şişti.. çok kötü oldu yaaa.
konuyu değiştiriyom kızlar ben kavitasyona başlıyom bide power plate bide çarşamba akupunktura gidicen neva bana dün akşam dediki nsefit reklamı çıkmıştı anne sen bunu yapıyordun yine göbeğin gitmedi bu azıcık göbeği olanlar için galiba senin gibi koca göbeklere göre değilmiş niye reklamda söylemiyorlar dediş sinir etti beni
kızlar çarşıya gittim uyku tulumu aldım bikaç çıtçıtlı badi aldım pappa aldım anacım gitti 100 kaymee :)
anladım cnmişte o konuda bişey diyemeyeceğim...
somon hiç yedirmedim,balık çorbasıda hiç yapmadım...
canım biz fırında yaptık yağlı balık olduğu için
bi kaç parça verdim yemedi ağzında toplayıp ağladı ama
sonra tepsiye yağına bandırdım bide minik minik ekmeğin üstüne koydum azda olsa yedirdim en iyi fırında olur bence çorba hiç bilmiyorum
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum
aynen öyleee
bu kez kaçtım kızlar.
yarında yokum malum burcudayız...
pazar da temizlik falan zor girerim.
artık haftaya görüşürükkk
Kızlar BİM e sallanan at gelmiş babaannesi halasına aldırmış ben söyleyince. Akşama gelecek. 30 tl. Esra nın tepkisini yazarım
selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?