2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi dedin kız bende gelirsem diye bişey yapayım akşama olmadı oturu kendim yerim

soğuk termojel koy canım

opuyorumnanaktan

didem gülücem alınırsın diye tutuyorum kendimi bacım.
yanlış anlama sakın
sana değil,neva ya yani kaydirigubbakcemile3
ne alem çocuk yaaaa allahım akıl küpü maşallah

yap yap koca bi tepsi olmadı kendin yersin,sonrada nesfit yersin ohaoldumsmile

kızlar merhaba nasılsınız ne zamandır gıremıyorum hersey yolundadır umarım gecmısı az bıraz okudum kardes dusunenler varmıs benımde ne zamandır dusundugum bısey ama kımseye soyleyemıyordum az acacak olsam konuyu herkes yok cok erken yok napcan bırıne bak yeter dıyordu benım gıbı dusunenler gorunce cok mutlu oldum
grcı esımde hıc ıstemıyor ev alalım sonra dusunelım dıyor ama ben oglumun bır kardesı olsun cok ıstıyorum
benım kardesımle arama 1 yas var ve cok guzel oluyor
ınsallah ıkna ederım
havalarda bırden sogudu bebeklerımız hasta olmaz ınsallah bu hava degısımıden

Zeynepcim en güzeli o zaman karşı tarafada iyi oluyo afiyet olsun
didem alem senin bu kızın yaa çılgın kız valla banada herkes burda aynı şeyi diyo sinir oluyorum bişiler yapmak lasım
seçil ömüre geçmiş olsun canım bizde çiğ et koyarlar düşünce morarınca

selam şekerler ben geldimzemuszemus
Bugün yine sabaha kadar 100 defa kalkttık herhalde. Bende haliyle sabah kocişi yolladım saat 12e kadar falan uyumuşum. Oğlum uyanınca kalkttık. Kahvaltılarımızı yaptık , kuzumu yıkadım , bulaşık, çamaşır derken saat kaç olmuş.Kuzumda maşallah 2 saate yakındır uyuyor
Azıcık rahatladım uyuyunca valla kafam dinlendi. Sizler nasılsınız bakalım bebişler iyi mi

gecmıs olasun canım benımkınıde bugun tam yatagın ucunda yakaladım aklım gıttı hemen hareket edıyorlar

kız ne alınıcam görünen köy kılavuz istemiyor gül gül bende kendime gülüyom

selam kızlar nasılsınız bizim üstten 2 dişimiz daha patlamış yeni gördüm şaşırdım kaldım ona daha zaman yokmyudu ya benimki hemen dişleri çıkarıp oturcak heralde çok fazla huzursuz zaten belliydi.şimdi altta 2 üsttede 4 dişimiz oldu maşallah

Ömür düştü mü oy kıyamam kuzuma çok geçmiş olsun :sinifsinif:umarım çok fazla şişmez çiğ et, ekmek içi veya buz koyda çok şişmesin canım

selam canım maşallah Alaraya yaşına gelmeden tüm dişlerini tamamlayacak anlaşılan
Biz daha alttaki iki dişi tam çıkaramadık onun huysuzluğu bile dayanılacak gibi değil
çok zor şu diş çıkarmak gerçekten yavrularda bizde perişan olduk yafsempatiksalakcinni

evet cnm ya çok zor kuzum acısından okadar huysuzmuş meğer kolaymı 4ünü birden çıkarıyomuş.inş daha az ağrısız sancısız atlatırlar bu dönemi

selam canım aman ağzı olan konuşuyor işte sanki kendileri bakacaklar.
İnsanda heves bırakmamaya bayılıyor bazı kişiler birde bunlar hep en yakınından oluyor ona daha uyuz oluyorum. En iyi zamanı sen bilirsin canım kimsenin seni yargılamaya hakkı yok. Ama kocişin istemiyorsa onu ikna etmen lazım . Bizdede tam tersi kociş istiyor bende en azından 3 yaş olsun aralarından istiyorum nasip tabi
Allahım herkesin gönlündekini dilediğini görmeyi naisp etsin inş.

bizim de canım üstten 4 alttan 2 tane dişimiz çıktı. ama kaşıntı devam ediyor.

aynen öyle selma ve ayşegül sizlere katılıyorum ikisi çok güzel anlaşıyor eve geldiğimizde revna resmen koşuyor nevaya bide ona sarılışı varki görmeğe dayanamıyorum çok güzellleeeerrr yaaaaa

ya evet aynen..ne güzell.iyikide etmişiz

zaman çabuk geçiyor ayşegülcüm allah sağlık versin yeterki....

evet yaa hala inanamıorum seneye zeynep okul öncesine gidecekk.hay allah o kadar oldumu bu kız yaaa:gitme:

delikafadulden

kız sen yıkancam deyince aklıma şeytanlık geldi valla tövbe tövbe cuma saati

:roflol:deli garı...kız ne oynaşması adamı sabah gördüm okadarkaydirigubbakcemile3hani yemege gidcezya temiz pak olayım didiydim:kedi:

:roflol:ay çok güldüm uhumuuu....bide o adamın bagırışı vardı kesin ilgisini çekmiştirkaydirigubbakcemile3 ahuuuu seviyom seniii...:roflol:

kızz hoşgeldin maşallah ömereee..yerim ben onuu..

ömüre bakın ömüre...
8 ayını doldurmuş..

maşallahhh ömürede...8....88...888..yılları görsünkaydirigubbakcemile3

bnde ikinci çoçuğu sütten kesince düşünüyorum hemen
aslında 3 i yıl geçmesini istiyorum ama ilki tedaiyle olunca beklemeye niyeim yok
olursa olsun olmazsa tedavime tekrara başlarım

ayy bencede ara vermee..hadi bakalım..

ayy bende deneyeyim yaa.teşekkürlerr...benimki tatlıyı seviyo.ama çok diil.az katarsam yer sanırım.bugün geçti.zaten armut kalmadı deneyecegim ama muhakkak..

off yaaa kızlar ömür tv sehpasına tırmandı oturayım derken kafasını çarptı kaşı şişti.. çok kötü oldu yaaa.

uyy kuşum yaa.şişleri bir kaç saat sonra geçiyo.bende yaşadım.ya artık yürüme emekleme olunca artık kazalarda çogalıyo,..ğeçmiş olaa..

ben yaptım şimdi kaynıyor içine şeftalide koydum inş.yer

yerse söyle bakalım bizede..

bende koydum ocağa
elma armut irmik koydum
bakalım yemezse yogurduyla karıştırırım o zaman kesin yer
tam bi yoğurt canavarı :)
bide bu blenderdan geççek dimii
yiyince söyleyin haaa.bizde yapacagız.

kızlar biraz geç oldu ama. Doruk 2 yaşına basar basmaz ben çalışmalara başlıcam allah sıhhat verirse. fazla açmak istemiyorum arayı. zaten yaşımda beklemeye müsait değil malum. kardeş şart bence

zeynep tabi siz bilinsihizde hanı bir yaş olunca diyodun kız.bencede iyi fikir..

çok harika yaa.hulende paylaşmıştı böyle şeyler ordan hatırladımm.çok güzel..

dur kızz girmemezlik falan..yapmayın öyle şeylerr..

kaydirigubbakcemile3ilahi nevaa...kız seni gazaz getirmiştir kesin bu söz..

hoşgeldinn.epeydir yoktun senn..ayy ne güzel böyle düşünmenn..yap kız hemencecik büyürler işte..

ya kız daha geçmidimi hastalıkk..canım yaaa..

ooo inciler hayırlı olsunn..biri başlayınca ötekiler sıra sıra gelir işte..

Son düzenleme:
merhaba anneler bende inşallah 2011 şubat annesi olacağım.sizin yazdıklarınızıı okudumda ne güzel inşallah bizde bu günleri yaşarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…