offf vazgeçtim geri geldim
şimdi kek yapmaya kalksam mikser sesinden ipek uyanır
o uyanana kadar kımıldamiyim en iyisi
serap yarın için yapıyorum,burcuya götürcem işte. herkes bir çeşit yapıp getiriyor ya
sağol canım.. valla kaşı fena oldu şişti.. zaten çok tekip edemiyorum sizleri iki dakika bakyım dedim kaşla göz arasında düştü sıpa.. neyse allah beterinden saklasın..
sağol canım.. şişlik morluk gibi durumlarda ne yapmamızı önerirsin canım.?? zira ömürün kaşı moraracak galiba..
zeynep bayıldım ben bu resimlere yahu..süpermiş.
opuyorumnanaktansağol canım.. valla kaşı fena oldu şişti.. zaten çok tekip edemiyorum sizleri iki dakika bakyım dedim kaşla göz arasında düştü sıpa.. neyse allah beterinden saklasın..
sağol canım.. şişlik morluk gibi durumlarda ne yapmamızı önerirsin canım.?? zira ömürün kaşı moraracak galiba..
konuyu değiştiriyom kızlar ben kavitasyona başlıyom bide power plate bide çarşamba akupunktura gidicen neva bana dün akşam dediki nsefit reklamı çıkmıştı anne sen bunu yapıyordun yine göbeğin gitmedi bu azıcık göbeği olanlar için galiba senin gibi koca göbeklere göre değilmiş niye reklamda söylemiyorlar dediş sinir etti beni
sağol canım.. valla kaşı fena oldu şişti.. zaten çok tekip edemiyorum sizleri iki dakika bakyım dedim kaşla göz arasında düştü sıpa.. neyse allah beterinden saklasın..
opuyorumnanaktan
didem gülücem alınırsın diye tutuyorum kendimi bacım.
yanlış anlama sakın
sana değil,neva ya yani kaydirigubbakcemile3
ne alem çocuk yaaaa allahım akıl küpü maşallah
yap yap koca bi tepsi olmadı kendin yersin,sonrada nesfit yersin ohaoldumsmile
selam kızlar nasılsınız bizim üstten 2 dişimiz daha patlamış yeni gördüm şaşırdım kaldım ona daha zaman yokmyudu ya benimki hemen dişleri çıkarıp oturcak heralde çok fazla huzursuz zaten belliydi.şimdi altta 2 üsttede 4 dişimiz oldu maşallah
selam canım maşallah Alaraya yaşına gelmeden tüm dişlerini tamamlayacak anlaşılan
Biz daha alttaki iki dişi tam çıkaramadık onun huysuzluğu bile dayanılacak gibi değil
çok zor şu diş çıkarmak gerçekten yavrularda bizde perişan olduk yafsempatiksalakcinni
kızlar merhaba nasılsınız ne zamandır gıremıyorum hersey yolundadır umarım gecmısı az bıraz okudum kardes dusunenler varmıs benımde ne zamandır dusundugum bısey ama kımseye soyleyemıyordum az acacak olsam konuyu herkes yok cok erken yok napcan bırıne bak yeter dıyordu benım gıbı dusunenler gorunce cok mutlu oldum
grcı esımde hıc ıstemıyor ev alalım sonra dusunelım dıyor ama ben oglumun bır kardesı olsun cok ıstıyorum
benım kardesımle arama 1 yas var ve cok guzel oluyor
ınsallah ıkna ederım
havalarda bırden sogudu bebeklerımız hasta olmaz ınsallah bu hava degısımıden
selam kızlar nasılsınız bizim üstten 2 dişimiz daha patlamış yeni gördüm şaşırdım kaldım ona daha zaman yokmyudu ya benimki hemen dişleri çıkarıp oturcak heralde çok fazla huzursuz zaten belliydi.şimdi altta 2 üsttede 4 dişimiz oldu maşallah
aynen öyle selma ve ayşegül sizlere katılıyorum ikisi çok güzel anlaşıyor eve geldiğimizde revna resmen koşuyor nevaya bide ona sarılışı varki görmeğe dayanamıyorum çok güzellleeeerrr yaaaaa
zaman çabuk geçiyor ayşegülcüm allah sağlık versin yeterki....
delikafadulden
kız sen yıkancam deyince aklıma şeytanlık geldi valla tövbe tövbe cuma saati
sana katılıyorum serap ilkinde acemi oluyor insan bilemiyor mesela nevada biz çok yeme sıkıntısı çekiyorduk ciciannemiz o zamanlar meriçle ahu tuğba vardı tv de açıp onunla yedirirdi bende öyle yapardım halbuki ne salaklışmış ama bunda tecrübelendim biliyorum yapmıyorum öğreniyor sonuçta insan ve halada fikişrlere açığım sonuçta
meraba kızlar nasılsınız
bebişler nasılla..
enim pğluşum artık b, kaç kelime öğrendi sanırım
anne baba mama dede yi sık sık söylüyor
bide ismini söyleyerek çağırınca yada oğluuum anneeeem diyince
hıı diye bağırıyor..çok gülüyo herkez..
emeklemeyi söktü artık kanepenin kenarından tutunarak yürüyor çok hevesli mşllh
ek gıdaları zor yiyoruz ama günde 3,4 öğün veriyorum zorla
dr.6 dedi ama henüz başaramadım onu
ömüre bakın ömüre...
8 ayını doldurmuş..
bnde ikinci çoçuğu sütten kesince düşünüyorum hemen
aslında 3 i yıl geçmesini istiyorum ama ilki tedaiyle olunca beklemeye niyeim yok
olursa olsun olmazsa tedavime tekrara başlarım
Biliyorum zeynepcim üstüme alınmadım
didem daha iyi bilir ilk çocukta acemilik oluyo haliyle
neyse ya kızlar bakın akşam ne yaptım elma armutu küp küp doğradım bi güzel üzerine 1 kaşık şeker,üstüne çıkıcak kadar su ve göz kararı irmik koydum kaynadı yumuşayana dek şimdi gidince blenderdan geçiricem hazır püreler gibi oluyo tansiye ederim
off yaaa kızlar ömür tv sehpasına tırmandı oturayım derken kafasını çarptı kaşı şişti.. çok kötü oldu yaaa.
ben yaptım şimdi kaynıyor içine şeftalide koydum inş.yer
yiyince söyleyin haaa.bizde yapacagız.bende koydum ocağa
elma armut irmik koydum
bakalım yemezse yogurduyla karıştırırım o zaman kesin yer
tam bi yoğurt canavarı :)
bide bu blenderdan geççek dimii
kızlar biraz geç oldu ama. Doruk 2 yaşına basar basmaz ben çalışmalara başlıcam allah sıhhat verirse. fazla açmak istemiyorum arayı. zaten yaşımda beklemeye müsait değil malum. kardeş şart bence
Mila's Daydreams
kızlar mutlaka bakın
bir anne, 2 aylik kiz ve gunluk ev esyalari ile yapilan bazi calismalar...
Finlandiya'da yaşayan sanat meraklısı Adele Enersen'ın 2 aylık kızı Mila'nın uyku hallerini paylaştığı blog, internette tıklanma rekoru kırıyor. 32 yaşındaki anne, minik kızının uyurken birbirinden farklı ve renkli konseptlerde fotoğraflarını çekip her gün sitesine yüklüyor.
dıneva bu meleksen lafı soku sokuyo kacıyo demenı yenı katılmıs olmana dusunuyorum ben tum gun topıgı takıp edemem evde ıslerım var cocugumla ılgılenıyorum hem bu demenıde hıc yakıstıramadım
hulencım aferım sana o kadar arkadaslıgımız boyunca sende benı anlamadıysan ne dıyeyım senın o lafları dedıgını bılmıyodum bıle aklımın ucundan gecmedın bıle sen
zeynep sana da bırava baska bısı demıyorum bu topıgın huzurunu kacırmıyayım
hanı burda herseyı paylasıyoduk 2 sey yazdık dıye demedıgınız kalmamıs ask olsun
kım dıye soylemedım nıye soylıyeyımde herkezın ıcınde onu tuhaf duruma sokayım sadce var dedım dogru ama var o dıyenlerde kendını bılır tazen bu kadar tepkı alıcagım aklımdan gecmezdı valahı
bısı demıyorum valahı kızlar huzurunuzu kacırdımsa hıcte gırmem kendı huzurumu sızın huzurunuzu kacırmaya hakım yok o tepkı vermeyen arkadaslarada ayrıca tesekur etım artık gırmek dıl bakmam bıle sızın gıbı paylasan bırı dılım demekı ben sızı mutsuz edıyorum
konuyu değiştiriyom kızlar ben kavitasyona başlıyom bide power plate bide çarşamba akupunktura gidicen neva bana dün akşam dediki nsefit reklamı çıkmıştı anne sen bunu yapıyordun yine göbeğin gitmedi bu azıcık göbeği olanlar için galiba senin gibi koca göbeklere göre değilmiş niye reklamda söylemiyorlar dediş sinir etti beni
kızlar merhaba nasılsınız ne zamandır gıremıyorum hersey yolundadır umarım gecmısı az bıraz okudum kardes dusunenler varmıs benımde ne zamandır dusundugum bısey ama kımseye soyleyemıyordum az acacak olsam konuyu herkes yok cok erken yok napcan bırıne bak yeter dıyordu benım gıbı dusunenler gorunce cok mutlu oldum
grcı esımde hıc ıstemıyor ev alalım sonra dusunelım dıyor ama ben oglumun bır kardesı olsun cok ıstıyorum
benım kardesımle arama 1 yas var ve cok guzel oluyor
ınsallah ıkna ederım
havalarda bırden sogudu bebeklerımız hasta olmaz ınsallah bu hava degısımıden
selam şekerler ben geldimzemuszemus
Bugün yine sabaha kadar 100 defa kalkttık herhalde. Bende haliyle sabah kocişi yolladım saat 12e kadar falan uyumuşum. Oğlum uyanınca kalkttık. Kahvaltılarımızı yaptık , kuzumu yıkadım , bulaşık, çamaşır derken saat kaç olmuş.Kuzumda maşallah 2 saate yakındır uyuyor
Azıcık rahatladım uyuyunca valla kafam dinlendi. Sizler nasılsınız bakalım bebişler iyi mi
ayşegül sen yokken dedikodunu yaptım bilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?