Kızlar BİM e sallanan at gelmiş babaannesi halasına aldırmış ben söyleyince. Akşama gelecek. 30 tl. Esra nın tepkisini yazarım
iyigeceler kızlarr
eşim genelde evde, o yüzden çok giremiyorum, geçen yazmıştım,
sabah naz uyanıyo,onla oyna kahvaltısını yedir, uyut, eşimle kahvaltı yap, yemek yap evi topla, vs. zaman geçiveriyor.
size bişey sorcam, nazın bezi bitmişti huggies almış eşim resmen poposu yara oldu, hemen geri prima aldık.
bide naz kaka yapınca taaaa arkaya kadar gidiyor bulaşıyor atletine, her seferinde kıyafet değiştiriyoruz. hani çok sıvı da yapmıyor, oturuyo diyemi acaba gidiyor kakalar geri :) ??
günaydın herkese..ben erkenciyim.. naz 6buçukta uyandı.. dellencem......
Burcucum inş.canım valla buluşmalara gelmeyi çok istiyorum allah biliyor ya, kısmet bakalım inş.bidahaki sefere geliriz kızımla, size iyi muhabbetler bebişler inş.uslu dururlarda güzel bir gün geçirirsiniz canım....
bu sefer artık iyice yabancılık çekiyorlar bakalım ilk tepkiler ne olacak.birde Duru bebek resmi görünce kahkaha atıyor gerçeğinde ne yapar ki ?ya ağlarlarsa hepsi birden başlar ayyy çok heyecanlı olacağı kesin 5 bebek ....
fac... deki Snur kim arkadaşlar.
Resimlerden ömüre benzettim ama tam emin olamadım da.
Benim toprak mı? yok biz deiillliz canım..
Kızlar buluşmanız eminim süper geçiçek çok eğlenin emiiii,
biz ev bulduk taşınıyoruz yarın kısmetse, toplanmaya başladık...neti nakledene kadar görtüşemeyizzzz hepinizi ve kuzucuklarınızı öpeyrummm beni özleyin anacımmmmmmmmmopuyorumnanaktan
fac... deki Snur kim arkadaşlar.
Resimlerden ömüre benzettim ama tam emin olamadım da.
biz ev bulduk taşınıyoruz yarın kısmetse, toplanmaya başladık...neti nakledene kadar görtüşemeyizzzz hepinizi ve kuzucuklarınızı öpeyrummm beni özleyin anacımmmmmmmmmopuyorumnanaktan
Günaydin kizlar
büyük bulusma günü bugün bizim yerimizede sevin bebisleri iyi eglenceler kizlar....
selma nasılsın canım, bana yazmışsın sabah, ama çıkmıştım hemen.
ben iyiyim. naz da iyi. az önce uyuttum. gece kalkıyor baya. ağlamıyor ama uyanıyor. mızırdıyor hafif. sallıyorum su veriyorum yada mama, uyuyor. sabah ta çok erken uyanıyor. 6buçuk 7 gibi. uykusuzluk çekiyorum biraz. ama olsun napalım, mecbur.
zeynep ne zaman yatıyo ne zaman kalkıyo sizde bizim gibimisiniz
Snur, maksimen (nur). ben sormuştum, söyledi. bende bilmiyodum.
Veeeee sonunda tekrar aranıza katıldım.
evimize yeniden net bağlattık offf çok özledim sizleri gerçekten..
yine eskisi gibi sohbet edicez zemuszemus
nasılsınız bakalım güzel anneler cici bebişler...
oğlum uyuyor bende hemen fırsattan nete girdim
havada soğuk kış geldi artık insanın içi kararıyor havaya bakınca değilmi.
Veeeee sonunda tekrar aranıza katıldım.
evimize yeniden net bağlattık offf çok özledim sizleri gerçekten..
yine eskisi gibi sohbet edicez zemuszemus
nasılsınız bakalım güzel anneler cici bebişler...
oğlum uyuyor bende hemen fırsattan nete girdim
havada soğuk kış geldi artık insanın içi kararıyor havaya bakınca değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?