2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet avatardaki canım. ya misafirler varken fırsat bulamadım yapmaya meslek seçimini. sonrada atladım. onlar gidincede cocuk mızmızladı. yarın sabah yapıcam meslek seçimimizi :) yarın belli olucak malesef. demekki doruk çok okucak hemen karar veremicek ne iş yapacağına sanırım :kedi:

bencede.. şimdiki bebeklerden korkmak lazım valla. okurlar büyük insan olurlar, ülkeye yararlı bi birey olurlar umarım..
sanırım doruk ta naz gibi kalabalık sevmiyor. bütün düzeni kaçıyor. iyi yemiyor, uyumuyor, mızlıyor.
dingin bi ortam istiyor hep.

dışarıda rahatız sever cafeye falan gitmeyi. ama işte bugün herkesin gözü onun üstündeydi. hem şımardı hem fazla hareket etti. e kadınlar cok bir arada oluncada bağrış cıgrış cok oluyor. cocuk neye ugradığını sasirdi. bende misafirlerle ilgilenirken cok ilgilenemedim.

havva kız resimleri koycam demişsin gitmşsin..nerdesin anacım koyda bakalım kızopuyorumnanaktan

Selamlar kızlar ne haber buluşanlar nasıl geçti bakalmım gününüz
zeynepcim diş buğdayın nqasıldı canım yorgunluktan öldün demi
bizde çok eğlendik bugün esmalar vardı bendede ama hava çok soğumuş

naz acaba ne zaman kendi başına uyuyacak
beni emmeyi bıraktı bırakalı, yani 5 aydır, ayağımda sallayarak uyutuyorum ve buna feci alıştı.
demin ağladı sırtını sıvazlayayım koyayım bakalım napıcak dedim ağladı ağladı, salladım zank uyudu.
ah şu uykular bi düzene girse.

ohh eğlenceli birgün olmuş demek,,eee hani fotolar havvacım delikafadulden

zeynepcim diş buğdayınız hayırlı olsun inş. canım..mşlh doruk beye
havacım resimler nerdeee ya çok mrk ettim şimdik:))

afyondan canım, 2006 mezunuyumm
anaaaamm meslektaşımı buldummmmmmm
evet canım meslekdaşız ben 2002 mezunuyum hacettepeden mezunup okul arkadaşı çıkamadık.

günaydınn..gerçi ögle oldu..bende yazıp çıkacagım sizleri merak ettimde..
burcu bacım bende seni çok seviyorum.ben senin içten oldugunu biliyorum bacım..sende çok iyisin..:))
zeynep6672 ayy doruk avatarda bilem güzel gözüküyo.bekliyoruz resimleri..yorgun olunuyo tabii...
havvacım resim bekliyoruz.faceyide açtım göremedim..güzel geçtigine eminim zaten.ne güzell.kim kim vardı..

akşam zamanım olursa girip bakacgım kızlar resimleree..
ben valız hazırlıyorum.kısmetse haftaya pazar evdeyiz.ama bu seferde hızlı bi şekilde ev toplayacagız.zaman buldukça girerim..öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…