Selam kızlar...
Pınarcım hoşgeldin. Özledim valla...Yağızım nasıl. İyi mi. Maşallah emekliyomuş.
Biz 5 anne ve bebği Burcu da buluştuk... Kızlar görmeniz lazımdı curcunayı.. Harika bir buluşmaydı. Öyle güzel ve komik anılarımız oldu ki... Burcucum her şey için özellikle de sıcacık ev sahipliğin için teşekkürler.. Kendimi kendi vimde gibi hissettim gerçekten. Sanki yıllardır tanıyormuşum gibiydi sizleri.
İpeği Esra nın elinden korumaya çalışmaktan yorulduk valla...Zeynep lütfen o malum fotoyu ekle... Yorumları çok merak ediyorum...Bendeki fotoları buluşma topiğine mi ekleyeyim kızlar...
hadi ekle havvacım cok merak ettim. ah dorukta orda olacaktı yaaaa :)
evet canım meslekdaşız ben 2002 mezunuyum hacettepeden mezunup okul arkadaşı çıkamadık.afyondan canım, 2006 mezunuyumm
anaaaamm meslektaşımı buldummmmmmm
Selam kızlar...
Pınarcım hoşgeldin. Özledim valla...Yağızım nasıl. İyi mi. Maşallah emekliyomuş.
ayy koy fotoları çok merak ediyorum gelemedim diyede içim gitti zaten.
canım atlattın sende diş buğdayını senin fotolarıda merak ediyorum.hadi ekle havvacım cok merak ettim. ah dorukta orda olacaktı yaaaa :)
naz acaba ne zaman kendi başına uyuyacak
beni emmeyi bıraktı bırakalı, yani 5 aydır, ayağımda sallayarak uyutuyorum ve buna feci alıştı.
demin ağladı sırtını sıvazlayayım koyayım bakalım napıcak dedim ağladı ağladı, salladım zank uyudu.
ah şu uykular bi düzene girse.
bende ayakda sallıyorum ve uyku sorunumuzun sebebide bence bu ben çok denedim yatır kaldır yöntemini ama okadar çok ağlıyoki sakinleştiremedim çok sabırlı olmak lazım bu yöntemde birde dikkat ediyorum genelde emzik emenlerde daha başarılı oluyo gibi geliyo..nebilim biara ayakda sallamayı bırakdım o zamanda kucağımda sallıyodum bu seferde belimin ağrısından duramadım gene ayakda sallıyom yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?