2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım.hoşgeldin...nasılsın
kızlar bugün yoklar ist buluşması yapıyorlar..
genelde hepsi ordalar canım...

hoşgeldin pınarcım nasılsın oğluşun nasıl.....

hoşbulduk kızlar.
oğlum iyi büyüyor emekliyor çok hızlı yetişene aşkolsun ama koltuklardan tutunuk ayağa kalkması ve koltuk boyu tutunup yürümesi en büyük zevki.arkasını dönüp ellerini koltuktan ayırım bide kendini yere bırakmasa çok mutlu olucam kafam gözüm nereye gelir hiç düşünmüyor kereta.
çarşamba günü alt dişi patladı elime değiyor kaşığına sürtüyor ama öyle gözle görünür derecede değil henüz.
havalar soğudu artık iyice evlere tıkılıp kalıcaz.emeklemeleride soğuk havalara denk geldi hasta olacak diye ödüm kopuyor gidip taşların üstüne yatıyor yürüteç almamıştım ben. kuzenimde varmış göndereyim kullan istersen dedi.yerde yatmasından daha iyidir gezer durur evde bi müddet zaten çabuk yürüyeceğe benziyor kollarından tutunca koşuyor. onu izlemek çok komik iyiki doğurmuşuz değilmi kızlar.ne büyük bi mucize bu bebekler.opuyorumnanaktan

slm canım.hoşgeldin...nasılsın
kızlar bugün yoklar ist buluşması yapıyorlar..
genelde hepsi ordalar canım...

hoşbulduk canım sizleri görünce daha iyi oldum...
ohh ne güzel bi ev dolusu bebek ve anne ne güzel etmişler toplanmakla.artık yarına haberlerini alırız.
bizde izmit grubu toplanacaktık güya ama biz 3 4 kişiyiz.
kalabalık daha güzel geçer acaba ne yapacak bebişler şimdi birbirlerinin iyice farkındalar.
bebişin nasıl napıyor.

evet canım bende aynı meslekdeyiz ben hep yemek firmalarında çalıştım en son doruk yemek deydim lcwaikikinin holdingine bağlı bi firmaydı hamileken işten ayrıldım başımdaki müdür yapmadfığını bırakmadı bana şimdi evdeyim sen nerden mezunsun bide tanıyomuşuz birbirimizi...

merhaba arkadaşlar,
kızım mama ve baba demeye başladı. çok güzel söylüyor küçücük dudaklarını sımsıkı kapatarak mamma diyor, babası zevkten dörtköşe. kızının bu jestini karşılıksız bırakmadı ve yatak odası takımı aldı kızına. çilekte çok beğendiğim bir takım vardı onu aldık. perşembe günü evimize yerleşiyoruz, artık kocaelideyiz.:)))

komşu geldin bize desene hayırlı olsun canım.neresindesin kocaelinin.
güzel kızınada maşallah babasınada aferim kızına güzel bi jest yapmış.
yağızda dün kayınvalidemlerde yerde yatıyordu odanın kapısını kapatmıştık bir ara anneee anneee diye ağlama sesi duyduk koştuk hepimiz odaya uyanmış kapının arkasına kadar emeklemiş orada annee diye ağlıyor gözlerim doldu bende ağlamamk için kendimi zor tutdum.araladım kapıyı kenara geç oğlum akıllı oğlum diyerek kenara kaydırdım ve kapıyı açtım.
bizimkide anne,baba,mama,meme diyor.hele kalabalık ortamlarda bi başlıyor memmeeee demeye sormayın gitsin kaydirigubbakcemile3

maaşallah yağız ilerletmiş konuşmayı benim kız daha yeni başladı. tembeldirde kendisi biraz.
kocaeli merkezde gültepedeyiz, sevdim ben kocaeliyi. hele girne den sonra ülkemizin taşını toprağını öpesim var.

bende evlenince buraya yerleştim 3 yıldır kocaelideyim.bende seviyorum küçük istanbul burası zaten, yabancılık çekmedim.
derince yenikentteyim bende.
özlemzafer,fatolina da kocaelinde.meleksende gebzede.
bizler görüşüyoruz inşallah seninlede görüşmek kısmet olur.

afyondan canım, 2006 mezunuyumm
anaaaamm meslektaşımı buldummmmmmm

tüm şubar annlerine merhabalar! a.s.
uzuuun bi aradan sonra tekrar burda olmak güzel.
oglumun uyku sorununu sizinşe pazlasmak istedim
oglum Aydın tam sekiz aylık,emmeye devam ediyor.gece 10 gibi mamasını yediriyorumr ve ayakta salanarak ancak 11 de uyuyor.(besiğinde sallanmak da istemiyor.)
gece 01den sonra uyanmalar baslıyor.sabah 10a kadar en az 6,7 kez uyanıyor,her defasında 15 dakika emiyor.bazen emerken uyuyor yatırıyorum bazende 15 dak ayagımda sallıyorum.
gündüzleri de 2-3 kere 20şer dakika uyuyor.hicbir işimi yapamıyorum.....
gece uykumdan bukadar cok uyanmaya dayanamıyorum artık ...

bir öneriniz var mı arkadaşlar? Aydın yogurdu cok seviyor ve her ögününde yiyor ama uykuya etkisi yok işte şimdi yine uyandııııı... napıcam ben böylee?

Selam kızlar...
Pınarcım hoşgeldin. Özledim valla...Yağızım nasıl. İyi mi. Maşallah emekliyomuş.

Biz 5 anne ve bebği Burcu da buluştuk... Kızlar görmeniz lazımdı curcunayı.. Harika bir buluşmaydı. Öyle güzel ve komik anılarımız oldu ki... Burcucum her şey için özellikle de sıcacık ev sahipliğin için teşekkürler.. Kendimi kendi vimde gibi hissettim gerçekten. Sanki yıllardır tanıyormuşum gibiydi sizleri.

İpeği Esra nın elinden korumaya çalışmaktan yorulduk valla...Zeynep lütfen o malum fotoyu ekle... Yorumları çok merak ediyorum...Bendeki fotoları buluşma topiğine mi ekleyeyim kızlar...

havvacım güzel geçti diş bugdayımız. ama ben mahvoldum. o kadar cok yoruldumki. ayaklarım agrıyor şu anda. kolumu kaldıracak halim kalmadı. bide doruk cok yoruldu ve düzeni bozuldu tabi.. cok zor uyuttum. bayılcam sandım bir ara. ama gecti işte. herkes memnundu ayrılırken. face e koyacağım fotoları. haber veririm ama şu anda hic halim yok. sen koyda resimleri bakıp biraz keyfim yerine gelsin.

selam kızlar
hepinize iyi, ve bol uykulu bi gece diliyorum..
fotoğrafları bekliyoruz.. çok eğlenmişsinizdir eminim.. keşke topiğin bütün bebekleri bi gün bi araya toplanabilseydi.. amma olurdu ha :)

zeynep atlatmışsın canım diş partisini. ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum.. hadi doruk bolbol uyusun bu akşam da sende dinlen..

evet reyhan diş bugdayı kostümümüz korsan dı. cok yakıştı doruk a da.... resimleri koyayım daha ayrıntılı görüceksiniz. bu arada burada bulamadım bebekler icin kostüm. bunu kendim diktim ve dizayn ettim övünmek gibi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…