Veeeee sonunda tekrar aranıza katıldım.
evimize yeniden net bağlattık offf çok özledim sizleri gerçekten..
yine eskisi gibi sohbet edicez zemuszemus
nasılsınız bakalım güzel anneler cici bebişler...
oğlum uyuyor bende hemen fırsattan nete girdim
havada soğuk kış geldi artık insanın içi kararıyor havaya bakınca değilmi.
hoşgeldin pınarcım nasılsın oğluşun nasıl.....
hoşgeldin canımm..
bende senin gibiydim taşınma bilmem ne baya uzak kalmıştım ama şimdi gene elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum..
hava serinledikçe dışarıya daha da çıkamıyor insan, hep evde hep evde çok bunaldım..
bazen kendimi otomatiğe bağlanmış bi makina gibi hissediyorum. hergün aynı maraton.
farklı hiçbişey yok..
slm canım.hoşgeldin...nasılsın
kızlar bugün yoklar ist buluşması yapıyorlar..
genelde hepsi ordalar canım...
ebruderin,
canım geçen yazmışsın gıdacıyım diye okumuştum bi ara ama o zaman yazamadım,
bende gıdacıyım, gıda teknikeriyim. sen nerde çalışıyosun canım, ne iş yapıyosun gıda sektöründe? bilgi paylaşımlarımız olabilir belki?
merhaba arkadaşlar,
kızım mama ve baba demeye başladı. çok güzel söylüyor küçücük dudaklarını sımsıkı kapatarak mamma diyor, babası zevkten dörtköşe. kızının bu jestini karşılıksız bırakmadı ve yatak odası takımı aldı kızına. çilekte çok beğendiğim bir takım vardı onu aldık. perşembe günü evimize yerleşiyoruz, artık kocaelideyiz.:)))
komşu geldin bize desene hayırlı olsun canım.neresindesin kocaelinin.
güzel kızınada maşallah babasınada aferim kızına güzel bi jest yapmış.
yağızda dün kayınvalidemlerde yerde yatıyordu odanın kapısını kapatmıştık bir ara anneee anneee diye ağlama sesi duyduk koştuk hepimiz odaya uyanmış kapının arkasına kadar emeklemiş orada annee diye ağlıyor gözlerim doldu bende ağlamamk için kendimi zor tutdum.araladım kapıyı kenara geç oğlum akıllı oğlum diyerek kenara kaydırdım ve kapıyı açtım.
bizimkide anne,baba,mama,meme diyor.hele kalabalık ortamlarda bi başlıyor memmeeee demeye sormayın gitsin kaydirigubbakcemile3
maaşallah yağız ilerletmiş konuşmayı benim kız daha yeni başladı. tembeldirde kendisi biraz.
kocaeli merkezde gültepedeyiz, sevdim ben kocaeliyi. hele girne den sonra ülkemizin taşını toprağını öpesim var.
evet canım bende aynı meslekdeyiz ben hep yemek firmalarında çalıştım en son doruk yemek deydim lcwaikikinin holdingine bağlı bi firmaydı hamileken işten ayrıldım başımdaki müdür yapmadfığını bırakmadı bana şimdi evdeyim sen nerden mezunsun bide tanıyomuşuz birbirimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?