2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sagol fatoşum teşekkürler...

sınavın nasıl geçti.umarım iyi olura kurtulursun..

ben annemin mezarı yakın olsaydı haftalık giderdim sanırım.aksine mezare gtmiek beni mutlu ediyo sanki onu görmüş gibi oluyorum.neyse artık agustosta görecegim inşallah..

burak bugün çok huysuz ya.gerçi kaç gündür öylede bugünde hiç yatmadı.kollarım koptu sallamaktan taşımaktan.çok gazı var.damlalar çaylar fayda etmiyo.çocuğun gazı 1,5.ayından sonra çıkmaya başladı inanamıyorum yaa.

geçmiş olsun ..bişey olmasında .kısa sürede geçer umarım.

hava negüzel güneşli camın önünde oturduk oğlumla.
gözleri kamaştı tabi güneşten bi keyfe geldiki agular havada uçuştu.
bahar kendini iyice hissettirsede rahat rahat gezsek

evet ya ne güzel hava var burdada.bugün kontrole giderken kısa kolluları çektik artık.şimdide zeyno park deyip duruyo babamız 5.30 da gelecek iyk işi adam girer girmez tekrar dışarı çıkıyo zeynoyla parka gidiyo..bende parka çıksammı artık defneyle.hiç doktora sormak aklıma gelmedi.hani gözü çapaklanmıştıya doktor mikrop olmuş demişti.şimdi ya parka gittigimizda toz topraktan tekrar olur diye çekiniyorum..bilemedim yanı..

biraz daha bekle ayşegülcüm.
şimdi gözü yeni iyileşir tekrarlamasın orada ne olur ne olmaz.
toparlasın bi kendini o zaman çıkarsınız artık.
hava güzel olunca içim kıpır kıpır oluyo delikafadulden

defne adına bekliyomda.bu seferde zeyno kalıyo yazık evde benle.tama onu hiç yalnız bırakmıyom oyunlar oynuyoruz defne uyuyuncada.ama illaki yaşıtları...yerimseniben....

doğru diyom valaaa.sıkıldık ya kıştan.öffffff.şöyle çocukların gazları sancıları bitse kolu kısaları giydirip gezmelere gitsek hoş olmazmıkaydirigubbakcemile2

fatoş sen sağlıkocağına gidecektin gittinmi.nasılmış aras...

kızlar benim oğluşum bugün bana zayıflamış gibi geliyo çöktü yavruşum...

yarın misafirm geliyo.eşimin iş arkadaşlarının eşleri.hazırlık yapmalıyım geceden yapam barii...

kızlar dr dan geldık. kaka testımız temız cıktı cok sukur mıkrop falan yok. yalnız aşırı derecede gaz bırıkmıs bagırsaklarda ondan oyle sumuksuymus kakası. lavman yapıldı. 4 bezı doldurucak kadar kaka yaptı yawrum. o kadar kakayla nasıl duruyomus ya oyle uzuldum kı... gazı da cıktı cok rahatladı sımdı pestıl gıbı uyuyo...
sab sımplex gaz ılacımız bıttı. nurse harveys e gectım bıde onu denıcem bakalım o nasıl gelıcek...

kızlar yaa ben lohusalığımı güzel geçirdim bir sorun yoktu ama şimdi zaman geçtikçe süreklı aynı şeyleri yaşamaktan bunaldım yanlış anlamayın yavrumu çok sevıyorum allaha binlerce şükür iyikı var ama ne bileyim uykusuzluk ve süreklı alt al emzir yanı süreklı uyusun istiyorum off ben kötü bir annemıyım onu çok seviyorum ama birazda bana yazık zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum gece gündüz hep uykusuz bunaldım doğrusu...

alışma surecındeyız yenı bı hayata yenı bı duzene bebege alısmaya calısıyoruz boyle hıssetmen normal asla kotu bı anne oldugunu dusunme lmaz:

nurse harveys i dr vermişti bize ama ben pek memnun kalmadım tam düzenlivermedim ondan olabilir belki kullanıp memnun olan varmı acaba

Bizde kizima hesap açtirdik gelen paralari altinlari attim hesabina bide burda devlet her ay 300 TL kadar çocuk parasi veriyo onuda hesabina yönlendirdik
Eeee artik yavrularimizin gelecegini düsünüyoruz hersey onlar için

kızlar sarı normal renkde ve kıvamda yapıyor yağızda ama koku var.anne sütü alan bebeğin kakası kokmaz diye duymuştum.sizinkilerde kokuyormu.
Kokuyo canim kokuyokafamçokkarıştı

Ecemde kipir kipir elleri ayaklari hiç durmuyo yattigi yerde yer degistiriyo artik

Hadi gözün aydin kalça usg si iyi çikmis asilar da tamam bizim asimizda cuma yine agliycak bebegim yaaamafoldumben

Sibelcim insallah tez zamanda geçer canim

yarın misafirm geliyo.eşimin iş arkadaşlarının eşleri.hazırlık yapmalıyım geceden yapam barii...
Kolay gelsin o zaman

Geçmis olsun canim ne güzel rahatlamis Ipekcik
Canim sikma bu kadar kendini sana yardimci olacak kimse yokmu biraz dinlenmem için
ama merak etme az daha sabir hep böyle devam etmiycek hersey bi düzene giricek elbet Sabir canim

kızlar benim oğluşum bugün bana zayıflamış gibi geliyo çöktü yavruşum...

sana öyle geliyo hastaya hep öyle sanırız zati..

kolay gele canım.ayya gece iş görmekmi..ben bayılır düşerim vallah.uyku ne olcek..

oy kuzum çok sevindim bişey çıkmadıgına.bagırsakta bekleyip dururdur demek..peki bacım ne olcek böyle şu kaka işinden bi kurtulsa çocuk.yazık beee.üzüldüm valla.acıl şifalar olsun ipek kuzucuga..a.s.....

canım anlıyorum seni.bu düşünce kötü demek degil.her annehil bir zaman aklına gelecegi şeydir.zeynoda bende yaşadım.adam işe giderdi ben sinir olurdum .evden bi dışarı çıkıyo diye.zavallım eve gelincede bi soluk aldırazdım ben yoruluyorum sende bak diye.belirli bi zamandan sonra geçiyo.özellikle yaz geliyo artık içimiz açılacak görr..

Hadi gözün aydin kalça usg si iyi çikmis asilar da tamam bizim asimizda cuma yine agliycak bebegim yaaamafoldumben
teşekkür ederiz teyzesi.çk şükür atlattık öyle aglamadı ama ben ter döktüm valla o vurunuren..ende fobisi var o ignenin.eşimin kucagında vurundu.hep zeynoda öyleydi.bende hiç vurunmadılar dayanamıyorum ben..
sizihkide inşallah iyi geçer.ecede kurtulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…