geçmişi okuyamadım camdankalp napmış gitmişmi dr a.
kakası için sordun snaırım sibel
normale döndü çok şükür üşütmüşüm kızımı oyüzden olmuş öyle 2 gün sümüksü kaka(
bugün aşılarını oldu ecenaz herşey yolunda
saol canımmmopuyorumnanaktan
havvacım sen tane rezene ve kımyonu demlıyodun ya hanı nasıl yapıyosun olcegı ne esraya ne kadarını verıyosun bıde gunde kac kere bı bana anlatsana canım şunu
ben metsil veriyorum kaşıkla, pek zorlanmıyorum verirken. sanırım burak ne versem alıyo,obur olcak :)
ben d3'ü 3 damla veriyorum, zeynep seninki neden 5? kızlar siz ne kadr veriyorsunuz.? valla ben hep akşam veriyodum, sonra baktım bi ara unutoyrum şimdi sabah vermye başladım. hatta bugün yine unuttum bak :)
Günaydın şekerler. Kaç gündür giremiyorum. Malum göbeğimizde kordondan geriye kalan bir parça yüzünden akıntı vardı onu yaktırmıştık geçen salı. Akıntı devam ediyordu Perşembe yine götürdüm tekrar yaktılar. Dün de yine kontrole gittik yakmadı ama bi parça daha kalmış dedi 2-3 güne düşmezse yine yakalım dedi. Ooof of bi düşseydi de kurtulsaydık. Cuma temizlik yaptık haftasonu da eşimle gezdik ettik derken bugüne kadar giremedim.
Geçmişi okudum da geldim ama çok olduğu için alıntı yapamadım şimdi de elere yazacağımı unuttum iyi mikaydirigubbakcemile3
Bizde multi-tabs vitamin (ACD) kullanıyrz, vitaminin kendi çubuğu olduğundan vermek kolayoluyor, şırınga gibi...
Ayşegül sende bu vitamini kullandysan bunun çubuğuyla şurubu içireblrsn...
Genel olarak izinler bittiğinden işe başlama telaşı ve sıkıntısı da başlamış... Biliyorum herkesin çalışmaya devam etmesi için bir sebebi var fakat yapabileceğiniz tüm fedakarlıkları yapmanızı tavsiye ederim. Çocuklarınıza ilk 6 yıl hiç değilse 2-3 yaşına kadar bakmaya çalışın...
Bakıcı da büyüyen ya da anane ve babannelern baktğı çocuklarda daha çok davranş bozukluğu görülüyor. Tabii herkes de olacak diye bişii yok; fakat çocuğu annesini görme, birlikte olma isteğinden de mahrum edilmemeli bu bi lüx olmamalı... Çocukların daha çok elbise ve oyuncaktan ziyade bir ömür tüm hayatlarını etkileyecek olan "güven" duygularını geliştirmeye ihtiyaçları var. Benimkisi acizane, deneyimlere dayalı bir tavsiye...
hastaneden çıkarken öyle denmişti bana ondan 5 veriyorum. ama zaten bı kısmı zıyan oluyo kaşıgın ustunde kalıyo...
hanımlar merhaba bende şubat annesiyim. kızıma 10 şubatta kavuştum. yeni üye oldum beni de aranıza alırmısınız?
selamlar,
hasta olan bebişlere geçmiş olsun. acil şifalar olsun.
Bizde de, Miray'ın burnu yine tıkandı. bu mevsimde de herkes nezle. ne kadar korumaya çalışırsan çalış bulaşıyor. eşimden bulaştı: o kadar da maske takmıştı halbuki.
nefes almakta güçlük çekince uyuyamıyorda çocuğum( sprey vermişti doktor, onu da hiç sevmiyor. umarım bir an evvel atlatır.
Selam annişler,
biz bugün 2. ay kontrolümüze gittik Duru 5200 gr boyuda 59 cm olmuş.kızım büyüyor maşallah.
günde 2 kere mama veriyorum dedim 1-2- birşey değil 6-7 olursa biz ona mama deriz dedi.kakasını yapamıyor dedim 4-5 gün yapmayıp sonra kendiliğinden yapıyor ise ilaça gerek yok vucut yeni yeni kendini düzene sokuyor dedi. rota virüsü aşısından bahsetti siz yaptıracakmısınız.devlet karsılamıyormuş 3 ay 1 er doz her doz 125 tl miş.
günaydın kızlar.
dün hiç giremedim yağız çok huzursuzdu bugünde sabah yeşil kaka yaptı anlamadım şubat bebeklerine ne oluyo.yeşil kaka çoğu bebekte bu sıra olmaya başladı.
dr'umuzu arıycam birazdan bakalım ne diycek.offfffff daha yeni hastalıktan düzelmişti oğlum şimdi bu nerden çıktı.
nette araştırdım üşütmüş olabilir yada annenin yediklerinden geçmiştir yada süt yetmiyordur yazıyor.
ben dün doğru düzgün bişey yiyemedim ki ağlamalarından bırakamadım bile.
belki ayaklarını üşütmüş olabilir şimdi sıcak su torbası koydum.
bide üstüne 2 ayın sonunda göğsümün ucu yara oldu dün ve kanadı
diğer göğsümde acıyor ucunu tutdu bi iki gün ne kadar ittirdiysem almadı tamamını.
geldimi üst üste geliyo sinirlerim çok bozuk mafoldumben
günaydın canım.burakta öyle yeşil ve sümüksü yapıyo.birazdan dr a gidicez.bakalım inş bişey çıkmaz......eyvahedigeldismile
günaydın kızlar.
maşallah duru'ya güzel büyümüş. rota virüsü için aşıyı ben yaptırmayı düşünüyorum canım. başka yaptırcak olan var mı acaba?
sumifer canım bugün yağız sakin olur inş. öyle huysuz olunca insanın eli ayağına dolaşıyor. göğüslerin de geçer inş canım ya, çok zor bende de olmuştu. garmastan diye bi krem kullanmıştım. silmene gerek kalmıyo..acısını alıyo.
bence de fazla anormal bi durum yok bu yeşil kakada. fazla kafanıza takmayın kızlar, bizim stresimizden bebekler de etkilenip huzursuz oluyorlar sonra.
bi sitede normaldir diyor diğer sitede dizanteri olmuştur diyor... karnıma ağrılar giriyor inanki.
günaydın kızlar.
dün hiç giremedim yağız çok huzursuzdu bugünde sabah yeşil kaka yaptı anlamadım şubat bebeklerine ne oluyo.yeşil kaka çoğu bebekte bu sıra olmaya başladı.
dr'umuzu arıycam birazdan bakalım ne diycek.offfffff daha yeni hastalıktan düzelmişti oğlum şimdi bu nerden çıktı.
nette araştırdım üşütmüş olabilir yada annenin yediklerinden geçmiştir yada süt yetmiyordur yazıyor.
ben dün doğru düzgün bişey yiyemedim ki ağlamalarından bırakamadım bile.
belki ayaklarını üşütmüş olabilir şimdi sıcak su torbası koydum.
bide üstüne 2 ayın sonunda göğsümün ucu yara oldu dün ve kanadı
diğer göğsümde acıyor ucunu tutdu bi iki gün ne kadar ittirdiysem almadı tamamını.
geldimi üst üste geliyo sinirlerim çok bozuk mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?