2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam annişler,

biz bugün 2. ay kontrolümüze gittik Duru 5200 gr boyuda 59 cm olmuş.kızım büyüyor maşallah.
günde 2 kere mama veriyorum dedim 1-2- birşey değil 6-7 olursa biz ona mama deriz dedi.kakasını yapamıyor dedim 4-5 gün yapmayıp sonra kendiliğinden yapıyor ise ilaça gerek yok vucut yeni yeni kendini düzene sokuyor dedi. rota virüsü aşısından bahsetti siz yaptıracakmısınız.devlet karsılamıyormuş 3 ay 1 er doz her doz 125 tl miş.

Selam kizlar
biz geldik ama fazla durmuycam bugün çok güzel bir hava vardi burda tam yazlik kociste bugün evdeydi gezdik ormanlik bi parkimiz var oraya gittik temiz hava nasil iyi geldi Ecemde misil misil uyudu
aksamda kuzenimin kizi oldu onu görmeye gidicez benim kizim abla oldu artik bebislerin yanindakaydirigubbakcemile3
geçmisi okuyamadim baya birikmis yine aksam gelince okurum artik
öptük hepinizi Ecemle opuyorumnanaktan

geçmişi okuyamadım camdankalp napmış gitmişmi dr a.

kakası için sordun snaırım sibel
normale döndü çok şükür üşütmüşüm kızımı oyüzden olmuş öyle 2 gün sümüksü kaka (
bugün aşılarını oldu ecenaz herşey yolunda
saol canımmmopuyorumnanaktan

çok sevindim canım ya inan çok merak ediyodum.bugünde burağın kakası yeşil ve sümüksü.yarın sabah dr a gidicez.inş bişey yoktur..eyvahedigeldismile

Zeynepcim D2 2 damla başlanıyor. Bizde oyleydik fakat doruk hızlı kilo aldıgı icin doktor 6 damlaya cıkardı bu ay. ayrıca günde 5 dk. vucudunda bir yerini günese tut dedi. ama cam olmadan. acık havada yani. oda d3 gibi faydalı. kemiklerle ilgili bir ilac oldugu icin belki senin kızında tombis falansa 5 damla vermislerdir. Ayrıca bebeklerde hicbir ilac ac tok diye ayırt edilmiyor. Cünkü bebeklerin zaten hic ac olmaması gerek. Onlarda böyle birayrım yokmus.

havvacım sen tane rezene ve kımyonu demlıyodun ya hanı nasıl yapıyosun olcegı ne esraya ne kadarını verıyosun bıde gunde kac kere bı bana anlatsana canım şunu

Canım bir yemek kaşığı tane rezene, bir yemek kaşığı tane kimyonu çaydanlığa döküyom. Kaynamış suyu üstüne döküp 5 dk bekliyom. süzüp içiyom.Esraya 2-3 çay kaşığı veriyorum...

Ben 5 damla koyuyom dr 4 demişti. ama bir damlası kaşıkta kalıyo.

Canımm çoook geçmiş olsun..

Ah be canım ne güzle yazmışsın da benim fedakarlık yapacak durumum da yok eşim hala işsiz ne yazık ki...mafoldumbenmafoldumben

hastaneden çıkarken öyle denmişti bana ondan 5 veriyorum. ama zaten bı kısmı zıyan oluyo kaşıgın ustunde kalıyo...

Ben de 5 damla veriyom canım

hanımlar merhaba bende şubat annesiyim. kızıma 10 şubatta kavuştum. yeni üye oldum beni de aranıza alırmısınız?

Hoş geşldinnnnnn a.s.

Ayyy kıyamma canım ya... Çok geçmiş olsun...

Maşallah kuzucuğuna canım... Ben de merak ediyorum Rota virüs aşısını yaptırmak şart mı

Ya kızlar Esra da gün de bir kez yeşil kaka yapıyo. Ama sümüksü değil... :uhm: Ben kimyon çayından şüphelendim ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca korktum...

kızım çok huysuz bu gece tam 1 saat ağladı, eşimle bindik arabaya uyuyana kadar dolaştık şehri.
neyse uyudu da koyduk yatağına şimdi.

günaydın kızlar.
dün hiç giremedim yağız çok huzursuzdu bugünde sabah yeşil kaka yaptı anlamadım şubat bebeklerine ne oluyo.yeşil kaka çoğu bebekte bu sıra olmaya başladı.
dr'umuzu arıycam birazdan bakalım ne diycek.offfffff daha yeni hastalıktan düzelmişti oğlum şimdi bu nerden çıktı.
nette araştırdım üşütmüş olabilir yada annenin yediklerinden geçmiştir yada süt yetmiyordur yazıyor.
ben dün doğru düzgün bişey yiyemedim ki ağlamalarından bırakamadım bile.
belki ayaklarını üşütmüş olabilir şimdi sıcak su torbası koydum.
bide üstüne 2 ayın sonunda göğsümün ucu yara oldu dün ve kanadı
diğer göğsümde acıyor ucunu tutdu bi iki gün ne kadar ittirdiysem almadı tamamını.
geldimi üst üste geliyo sinirlerim çok bozuk mafoldumben

günaydın canım.burakta öyle yeşil ve sümüksü yapıyo.birazdan dr a gidicez.bakalım inş bişey çıkmaz......eyvahedigeldismile

günaydın kızlar.

maşallah duru'ya güzel büyümüş. rota virüsü için aşıyı ben yaptırmayı düşünüyorum canım. başka yaptırcak olan var mı acaba?

sumifer canım bugün yağız sakin olur inş. öyle huysuz olunca insanın eli ayağına dolaşıyor. göğüslerin de geçer inş canım ya, çok zor bende de olmuştu. garmastan diye bi krem kullanmıştım. silmene gerek kalmıyo..acısını alıyo.

günaydın canım.burakta öyle yeşil ve sümüksü yapıyo.birazdan dr a gidicez.bakalım inş bişey çıkmaz......eyvahedigeldismile

inşallah canım iyi haberlerle gelirsin...bizimki sümüksü değil henüz. ama burada ne okusam hemen başımıza geliyo birazdan kakası sümüksüde olur.
bende dr'u arıycam ama vakit geçsin diye bekliyorum.
sıcak su torbası koydum ayaklarına rahat etti uyuyor.

bence de fazla anormal bi durum yok bu yeşil kakada. fazla kafanıza takmayın kızlar, bizim stresimizden bebekler de etkilenip huzursuz oluyorlar sonra.

sağol canım.lansinoh kullanıyorum bende.birde göğüs pedine zeytinyağı sürüyorum ama bi kere yara oldu işte ilk başta ağzına alırken acıyto sonra emmeye başlayınca acıyı hissetmiyorum.off ben acı çekmeye razıyım yeterki oğlum ağlamasın ağrısı olmasın mafoldumben

günaydın herkese,,,
sibelcim geçmiş olsun hastamı burak, geçmişi okumadım daha bi okuyayım da geleyim

Geçmiş olsun canım inş.önemli bişey değildir Zeynep'te bazen yeşil kaka yapıyor, üşüttüm çocuğu herhalde diye düşünüyorum bende ..Göğüs ucu için ben garmastan diye bir krem kullanmıştım iyi gelmişti bana tekrar geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…