ipek cok huysuz ya bugun pek bakamıyorum kızlar
valla benimkide paso uyuyo bugün akşama nöbetteyiz kesin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sonrasi-kilolarindan-birlikte-kurtulalim.html
su lısteye baksanıza kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sonrasi-kilolarindan-birlikte-kurtulalim.html
su lısteye baksanıza kızlar
Ya Zeynom hani bu listede cicibebeler, kazandipleri, kuru incirler kayısılar:roflol:.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dut kurusu bilem yok delikafadulden
amann uyudu salıncagına koydum ama salıncak durunca uyanıyo hemen
çakıldım yine yerime
bı pılawı zor yaptım sabahtan berı yarında aksama caya arklar gelcek
aksam ıpegı esıme satıp bı toz alıp kek neyın yapım ya
bizim evde sızma zeytinyağı var, onu bi kere verdim, kakasını yaptı, sonra 2 defa verdim fayda etmedi. annem bugün saf zeytinyağı vermiş yapmış çok şükür, yoksa bugün fitil vercektim. acaba düzenli mi vermek gerekiyo, gerektikçe mi? bir de kayısı hoşafı yaptırmıştım, onun faydası olacak mı bakalım? kuru incir ve dut ben de alayım.
kız ayşegül canım dut çekti ha ben de çok severim ama bizim ağacımız yoksütüm çekerse senden bilcem ona göre :)
sen de biberona alıştırsan iyi olur bence defneyi.yazık her yerde nasıl emzircen, zor olur senin için. alışırsa işte dediğin gibi babasına bırakırsın sen de işini görürsün, rahat edersin.
serap hoşgeldin canım, uzun zamandır görüşemiyoruz. geçmiş olsun göbek ile ilgili problem varmış.ablamla berkin'i biraz burak'a benzettik :) çok tatlı,yakışıklı olmuş maşallah.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dut kurusu bilem yok delikafadulden
ya benim un kurabiyem onsuz töbe diyet yapmam:umursamaz:......
kızlarrr akşama ne yemek yapcanızzzzzz
benim biraz ıspanak yemeğim var yanına ne yapsamki:)
anam listeye bak :1shok:
zor valla şu an içinboshayallersmile
ya zeynep neden daha önce bulmadın bunuben işe başladım ya artık öğle yemeğini falan ayarlaması zor oluyor. evdeyken yapabilrdim ama bizim için erken mi daha. kaydettim yine de ,4. aydan sonra başlarım belki. geçen yaz hamilelikte gidememiştim, bu yaz havuza gitcem haftasonları,formda olmalıyım.
walla lıste bu kızlar guzel duruyo ama bende pek uygulayamam sanırım kaydirigubbakcemile3Ya Zeynom hani bu listede cicibebeler, kazandipleri, kuru incirler kayısılar:roflol:
Hülyacım sağol. Görüşemedik valla yeni yeni toplanıyoruz yeniden. Valla canım benziyorlar mı ne ben de dikkat ettim Burak abi oldu ama 1 ay büyük neredeyse Berkinden.
kaynanam aradı bıze gelıyomus zaten mısafırlerı bı gun sonraya attıkkız gene senin misafirler gelmesse yine..cokacimcoook....
cancagızam dutu görüyomda daha bende yimedim.valla benimde canımçekti..
bendede mercımek corbası bulgur pılavı ve kofte war. yanına da ayran...kızlarrr akşama ne yemek yapcanızzzzzz
benim biraz ıspanak yemeğim var yanına ne yapsamki:)
slm canlarım.misafirlerim gitti.ben geldim ama kimsecikler yok.zaten kalkıcam burak durmuyo.yemek yapcam bide offfffffff..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?