tünaydınnnnnnnnn güzel annişler ve tatlı bebişleri umarım güzel bir gün olur hepimize
kaç gündür giremedim bir bakayım geçmişe neler olmuş bakalım :sm_confused:
geçmiş olsun hülya kıyamam ya biz zor dayanıyoruz miniciklerin başına gelmeyen kalmıyo
hemen atlatırsınız nş
bakalım ne zamana denk gelecek..
bana doktorum sızma olsun demişti..ben sızma veriyorum...
geçmiş olsun bacım.bizdede kocayla zeyno oldu .defneyi kacıracak demil aradım valla.çok şükür ona bulaşmadı.evet bu aralar herkes grip..
ahh benmde öyle olsa keşke..
hoşgeldin bacım.bakta gel..
walla bende 2 hf once kestrdım ama mutsuz degılım kıııı kaydirigubbakcemile3
hosgeldın bacım
gecmıs olsun canım. bızımkınınde gecelerı ozellıkle tıkanıyor burnu. kalorıferlıyse ewın kalorıferlerın yanına suluk koy ewı her gun 1 saat havalandır. havasızlıktanda oluyor cogu zaman. damla kullanıyorum gecıyor.
walla ben kaka problemımız ıcın ıcırdım bıseye yaramadı baktım ıse yaramıyo kestım bende.
selamlar,
hasta olan bebişlere geçmiş olsun. acil şifalar olsun.
Bizde de, Miray'ın burnu yine tıkandı. bu mevsimde de herkes nezle. ne kadar korumaya çalışırsan çalış bulaşıyor. eşimden bulaştı: o kadar da maske takmıştı halbuki.
nefes almakta güçlük çekince uyuyamıyorda çocuğum( sprey vermişti doktor, onu da hiç sevmiyor. umarım bir an evvel atlatır.
başlarda bende kuru incir yiyordum ama şimdi bıraktım tekrarmı başlasam..CADIARZU...
slm kızlar millet burda ohh ne güzel ama ben aranızda olamıcam.misafirm geliyo.gelmek üzere hatta.opuyorumnanaktan
Hadi ya geçmiyor muymuş süte. Ay insan değişiklik istiyor di mi çok bakımsız hissediyorum ben kendimi. Ay bi daha gittiğimde ben de sorayım doktora. Benim kızıl boyalıydı şimdi yarıya kadar indi boya böyle de çok kötü durmuyor Allahtan daha da sinir olurdum
Kuşum Defne uyuyunca çıksan olmaz mı? Ben oğlanı doyurup uyutup atıyorum arabasına sonra yallah her yere. Dün kuaföre gittim o uyudu ben işlerimi halletttimsengözlerimebaksanab
Geçmiş olsun canım inş hemen atlatır kızın.
Ben de bıraktım başlıyalım bari. Zaten süt olsun diye ne yiyeyim şaşırdım. Emzirme bitene kadar kilo vermek hayal olacak:umursamaz:
Hadii ağırla misafirlerini canım kolay gelsinopuyorumnanaktan
kuru dut aldım bi ka çgündür yiyorum kızlar acayip süt yapıyo
özellikle akşam yiyip yatınca
bacım ne yiyecegimizi şaşırdık valla.bide dutun urusunu yiyek baem..
bizim evin önü dut agacı var maşallah tombiş olmuş dutlar yesem diye bakıyom:1ninca:.....
oldumu orda dutlar :1shok:
aysegul saldır kız dutlara ay ben bayılırım ya cocukken ewın bahcesındekı dut agacından ınmezdık bıde lekesı cıksa tam super bı meyve :dance:
kuzum uyuyo ama bu veetlere güven olmuyoki.pat diye uyandı diyem ne yapacagımCADIARZU...
bende kuru incir vekuru kayısıya tekrar başlayacgım.kilo alıyom ha bire .ne yapam şu 4 ay geçsinde..
kızlar bne saçımı boyatsam kısa sürer de.ben saç düzleştirici yaptıracıgım.oda 4-5 saati alırmış.ona gözüm kesmiyo.ne yapacagım ama bunlar büyümeden böyle uzun uyurlarken yaptırmalıyım.kardeşime bi danışaımda bu aylarda yaptıracgım sanırım.bide boyattgıma düşünürske.kuaförden 6 saatte anca çıkarım yaw..sabahtan gitmez lagzım akşam karanlıgına kalmayayaım:roflol:....
kuru dut aldım bi ka çgündür yiyorum kızlar acayip süt yapıyo özellikle akşam yiyip yatınca
aysegul saldır kız dutlara ay ben bayılırım ya cocukken ewın bahcesındekı dut agacından ınmezdık bıde lekesı cıksa tam super bı meyve :dance:
Benim kuzuyu yıkadık pakladık daha giyinirken uyuklamaya başladı:asigim:
Canım benim çantada hazır oluyor biberonlarım. Sağılmış süt varsa süt, ben mama da verdiğim için başka biberonda mama da hazır oluyor. Uyanıp ta ağlarsa nerde olursa emziremeyeceğim bir yerde ve durumdaysam tıkıveriyom ağzınakaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
:roflol: Kız söyleyip durmayın biz kimden ne duysak yapıyoz gari verdiğimiz kilolar da geri gelcek:roflol:
Bizim de vardı hem erik hem dut ayy ne yerdik koparıp koparıpcokacimcoook
abo ben geçmişi okuyup gelene kadar herkesler gitmiş neyse kötü bişi yokmuşboshayallersmile
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun acil şifalar dilerim gazı olanların gazı çıksın kakasını yapamayanlar pırlatsın uyumayanlar uyusun inş.
benimde annemle kız kardeşim geleceklermiş birazdan gezmeciler bursaya düğüne gitmişlerdi dün gece gelmişler hemen oğlumuzu özledik onu görmeye gelcez dediler bizi özleyen yok artık kocişte oğlumu özledim deyip duruyor :dilcikar:
selamm kızlarrrrrrrr
ya benim kız sabahtan beri uyuyo arada uyanıyo emziriyom bi bakıyom gene dalmış hasta falan olmasın ateşi de yok ama napsamki kızlarrCADIARZU
abo ben geçmişi okuyup gelene kadar herkesler gitmiş neyse kötü bişi yokmuşboshayallersmile
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun acil şifalar dilerim gazı olanların gazı çıksın kakasını yapamayanlar pırlatsın uyumayanlar uyusun inş.
benimde annemle kız kardeşim geleceklermiş birazdan gezmeciler bursaya düğüne gitmişlerdi dün gece gelmişler hemen oğlumuzu özledik onu görmeye gelcez dediler bizi özleyen yok artık kocişte oğlumu özledim deyip duruyor :dilcikar:
selamm kızlarrrrrrrr
ya benim kız sabahtan beri uyuyo arada uyanıyo emziriyom bi bakıyom gene dalmış hasta falan olmasın ateşi de yok ama napsamki kızlarrCADIARZU
ah be kuzum mama versem zaten hiç kuaföre götürmem.kocam evde ona bakar.herşeyi yapar altını degiştirir.uyutur.yıkar.ona bırakırdım.ama sadece anne sütü alıyo valla nerde emziririm bilmiyorum...
Zaten bizim pabuçlar dama atıldı tubişim:umursamaz:
Selam canım. Bize de yaranılmaz uyusalar ayrı uyumasalar ayrı dert bizekaydirigubbakcemile3
Biberonla vermiyon galiba sen ama, ben süt olursa sağıyorum onu alıyorum yanıma.
kızzz ayşegül bahar yorgunluğu olmasın bu bebilerdekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?