2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydınnnnnnnnn güzel annişler ve tatlı bebişleri umarım güzel bir gün olur hepimize
kaç gündür giremedim bir bakayım geçmişe neler olmuş bakalım :sm_confused:

selam canım. hava güneşli olunca ister istemez gün güzel oluyor:))

geçmiş olsun hülya kıyamam ya biz zor dayanıyoruz miniciklerin başına gelmeyen kalmıyo
hemen atlatırsınız nş

sağolun kızlar.
yok zeynepcim, adanada kaloriferli ev pek bulamazsın. yaz gibi hava bugünlerde. balkon kapısı açık ve geceleri buhar makinası çalışıyor. havasızlıktan olmsı mümkün değil. neyse oldu bi kere: kısa zamanda atlatırız inş. amaan sizinkilerden uzak olsun inş. :Saruboceq:

Geçmiş olsun canım inş hemen atlatır kızın.

başlarda bende kuru incir yiyordum ama şimdi bıraktım tekrarmı başlasam..CADIARZU...

Ben de bıraktım başlıyalım bari. Zaten süt olsun diye ne yiyeyim şaşırdım. Emzirme bitene kadar kilo vermek hayal olacak:umursamaz:

slm kızlar millet burda ohh ne güzel ama ben aranızda olamıcam.misafirm geliyo.gelmek üzere hatta.opuyorumnanaktan

Hadii ağırla misafirlerini canım kolay gelsinopuyorumnanaktan

kuzum uyuyo ama bu veetlere güven olmuyoki.pat diye uyandı diyem ne yapacagımCADIARZU...

bende kuru incir vekuru kayısıya tekrar başlayacgım.kilo alıyom ha bire .ne yapam şu 4 ay geçsinde..

kızlar bne saçımı boyatsam kısa sürer de.ben saç düzleştirici yaptıracıgım.oda 4-5 saati alırmış.ona gözüm kesmiyo.ne yapacagım ama bunlar büyümeden böyle uzun uyurlarken yaptırmalıyım.kardeşime bi danışaımda bu aylarda yaptıracgım sanırım.bide boyattgıma düşünürske.kuaförden 6 saatte anca çıkarım yaw..sabahtan gitmez lagzım akşam karanlıgına kalmayayaım:roflol:....

kuru dut aldım bi ka çgündür yiyorum kızlar acayip süt yapıyo
özellikle akşam yiyip yatınca

bacım ne yiyecegimizi şaşırdık valla.bide dutun urusunu yiyek baem..
bizim evin önü dut agacı var maşallah tombiş olmuş dutlar yesem diye bakıyom:1ninca:.....

aysegul saldır kız dutlara ay ben bayılırım ya cocukken ewın bahcesındekı dut agacından ınmezdık bıde lekesı cıksa tam super bı meyve :dance:

oldumu orda dutlar :1shok:

ayol olmamı karşımda kıpkırmızı duruyolarcokacimcoook..

aysegul saldır kız dutlara ay ben bayılırım ya cocukken ewın bahcesındekı dut agacından ınmezdık bıde lekesı cıksa tam super bı meyve :dance:

her yıl yerim o agaçtan.bizim evin agacı..kız çıkmıyo bee.ne zor leke.yada hemen müdahale edcen anca öyle...

Benim kuzuyu yıkadık pakladık daha giyinirken uyuklamaya başladı:asigim:

kuzum uyuyo ama bu veetlere güven olmuyoki.pat diye uyandı diyem ne yapacagımCADIARZU...

bende kuru incir vekuru kayısıya tekrar başlayacgım.kilo alıyom ha bire .ne yapam şu 4 ay geçsinde..

Canım benim çantada hazır oluyor biberonlarım. Sağılmış süt varsa süt, ben mama da verdiğim için başka biberonda mama da hazır oluyor. Uyanıp ta ağlarsa nerde olursa emziremeyeceğim bir yerde ve durumdaysam tıkıveriyom ağzınakaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

kuru dut aldım bi ka çgündür yiyorum kızlar acayip süt yapıyo özellikle akşam yiyip yatınca

:roflol: Kız söyleyip durmayın biz kimden ne duysak yapıyoz gari verdiğimiz kilolar da geri gelcek:roflol:

Bizim de vardı hem erik hem dut ayy ne yerdik koparıp koparıpcokacimcoook

abo ben geçmişi okuyup gelene kadar herkesler gitmiş neyse kötü bişi yokmuşboshayallersmile
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun acil şifalar dilerim gazı olanların gazı çıksın kakasını yapamayanlar pırlatsın uyumayanlar uyusun inş.
benimde annemle kız kardeşim geleceklermiş birazdan gezmeciler bursaya düğüne gitmişlerdi dün gece gelmişler hemen oğlumuzu özledik onu görmeye gelcez dediler bizi özleyen yok artık kocişte oğlumu özledim deyip duruyor :dilcikar:

selamm kızlarrrrrrrr
ya benim kız sabahtan beri uyuyo arada uyanıyo emziriyom bi bakıyom gene dalmış hasta falan olmasın ateşi de yok ama napsamki kızlarrCADIARZU

ah be kuzum mama versem zaten hiç kuaföre götürmem.kocam evde ona bakar.herşeyi yapar altını degiştirir.uyutur.yıkar.ona bırakırdım.ama sadece anne sütü alıyo valla nerde emziririm bilmiyorum...

amaan torun kıymetli olurmuş bee.bizde görsek o günleri ahhhhboshayallersmile.....

selamm kızlarrrrrrrr
ya benim kız sabahtan beri uyuyo arada uyanıyo emziriyom bi bakıyom gene dalmış hasta falan olmasın ateşi de yok ama napsamki kızlarrCADIARZU

hiç telaş etme bazen defnede hem gece hem gündüz iyi uyur.bezanda degişiyo...bırak uyusun.karnı doyduktan sonra sende keyfine bak.....

Zaten bizim pabuçlar dama atıldı tubişim:umursamaz:

selamm kızlarrrrrrrr

Selam canım. Bize de yaranılmaz uyusalar ayrı uyumasalar ayrı dert bizekaydirigubbakcemile3

ah be kuzum mama versem zaten hiç kuaföre götürmem.kocam evde ona bakar.herşeyi yapar altını degiştirir.uyutur.yıkar.ona bırakırdım.ama sadece anne sütü alıyo valla nerde emziririm bilmiyorum...

Biberonla vermiyon galiba sen ama, ben süt olursa sağıyorum onu alıyorum yanıma.

yok biberonda kullanmıyorum.sadece meme:ecrin_bebek:..haliyle bi yere giderken zor oluyo ha bire bi yerdede açamıyorsun:jeyyar:....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…