evet yaaa ne bulsa agzına götürüyor. korkuyorum valla hep zararlı şeyler. kitaplar, gözlük kapları, kumanda, cep telefonu, poşet, kablo.... vs. bide elinde alınca bagra bagra aglıyor bücür.
artık dün ama karar verdim. o aglayınca bende aglıcam bagra bagra bakalım nolucak o zaman :2:
kızlar bu grip mahvetti bizi..tüm öğünlerimiz 180-200 cc civarıydı şimdi ikisi de zorla 60 cc yiyip bi de kusuyolar..acayip zayıfladılar..bugün yardımcım gelince çınara nolmuş böyle erimiş dedi..içim acıdı valla..napıcam ben ya ooff off offff.!!
Bi fikri olan yardımcı olabilecek var mı kızlar yaa??diş de yok hala o da sıkıntı yapıyo mudur acaba diyorum ama nereye kadar herşeyi dişe bağlayabilirim bilmiyorum..ağlamak üzereyim sinirden..
Nolur bir yardım edin kızlar yaa lütfeeennn..!!!
serap naber cnım derin nasıl
iyiyiz esmacım derinde iyi çok şükür sen nasıl oldun emir kağan nasılll
burçin canım öncelikle sakin ol diş döneminde ise eğer illaki kilo kaybı oluyo onun dışında mesela zayıfladı diyosun sulu gıdaları daha çok verebilirsin besin değerini artırabilirsin az az yesinler sık sık besle mesela
neşeleri nasıl peki
canım doktorumuzla devamlı irtibat halindeyiz..telefonla kontrol altında tutuyor bizi..ekstrem bişey olursa götürücem ama sanırım bugün pes edicem ve alıp çınarı en azından gidicem doktora..Burçincim doktora gittin mi sağlık sorunları yoksa keyifleri yerindeyse eğer geçecektir mutlaka
sen iki kat zorlanıyorsun tabi Allah yardımcın olsun
diş mi değil mi bi anlasam, bi bilsem nedenini rahatlıcam da bilemiyorum işte..!!!!!!!!!!!burçin geçmiş olsun cnm ya inş. düzelirler
diş çıkarırken böle oluyo işte
Selam kızlar sabah ta yazmıştım ama nereye gitmiş yahu yazdıklarım neyse
Hepimize güzel bir hafta olsun
3 gün bol bol eğleştik kuzumla bi sürü işimi de yaptım babamız da evde olunca iyi oluyo o oynuyo ben işimi yapıyom
Dorukla Burak anneleri yormuşlar bu hafta sonu demek hımm
Hülyacım o ütüler kısır döngü.. ama ben artık biriktirmiyorum sonra başa çıkamıyorum telden tıplayıp ütülüyom hemen sonra düşünmüyorum.. ev işi çoook nankör pöff..
Doruk 7. dişi de hayırlı olsun maşallah yaşına kadar hepsini çıkaracak bu hızlabizde daha 1 tane yok
mızır mızırlar canım, kucak istiyolar durmadan..
çınara hep yoğun kıvamlı şeyler vermek durumundayım reflüden ötürü canım..ayşenur canı isterse herşeyi yer ama şu ara ne biberonla ne kaşıkla veremiyorum..çınar o kadar iştahlıydı ki öbeziteye dönüşür mü diye korkudan doktora gitmiştim hatta..obeziteye dönüşmedi ama reflü oldu yavrum..şöyle diyim 3 kase çorba yediğini biliyorum..ama bu değil kriterim hep 180-200 cc yi baz aldım doktorumun tavsiyesiyle..bu aylarda 150-200 cc yenmeliymiş her öğün..ama biz anca 60 cc yiyoruz ve onu da çoğu öğünde kusuyoruz..napıcamı bilemez haldeyim..grip geçmek üzere mesela dün ikisine de ilaç vs vermedim yani..herşeyi dişe bağlayıp kendimi kandırmaktan da çok yoruldum artık..galiba gücüm bitiyo benim napıcam yaa off(((((((((
kızlar benim aşım vardı hamileyken ilk dozunu olmuştum ikinci dozu var aslında bugün olmam gerekiyodu ama gitmedim olmasam olmuyomu acaba yaa
mızır mızırlar canım, kucak istiyolar durmadan..
çınara hep yoğun kıvamlı şeyler vermek durumundayım reflüden ötürü canım..ayşenur canı isterse herşeyi yer ama şu ara ne biberonla ne kaşıkla veremiyorum..çınar o kadar iştahlıydı ki öbeziteye dönüşür mü diye korkudan doktora gitmiştim hatta..obeziteye dönüşmedi ama reflü oldu yavrum..şöyle diyim 3 kase çorba yediğini biliyorum..ama bu değil kriterim hep 180-200 cc yi baz aldım doktorumun tavsiyesiyle..bu aylarda 150-200 cc yenmeliymiş her öğün..ama biz anca 60 cc yiyoruz ve onu da çoğu öğünde kusuyoruz..napıcamı bilemez haldeyim..grip geçmek üzere mesela dün ikisine de ilaç vs vermedim yani..herşeyi dişe bağlayıp kendimi kandırmaktan da çok yoruldum artık..galiba gücüm bitiyo benim napıcam yaa off(((((((((
kızlar benim aşım vardı hamileyken ilk dozunu olmuştum ikinci dozu var aslında bugün olmam gerekiyodu ama gitmedim olmasam olmuyomu acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?