2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet bıde o baybay war
dedıgın gıbı uyurken bıle baybay yapıyor

srpp bacım valla bugün test alayım olmadı en garantisii
noluyo kızzzzzzzz ne testiii

serap belki bogazina takilmiştir. doruktada oluyor o. seninki gibi yemiyor henüz ama takildimi bisey kat kat fazlasıyla kusup çıkarıyor. çıkarıyor iyi bisey ya takılıp kalsa allah korusun. bikere kaldı bogazında ben parmagımla çektim çıkardım. haberin olsun seninde. sogukkanlı ol mutlaka.

zeynep ve burcu ikinizde burdayken artık kararlaştıralım şu buluşma gününü ya.... kimde olacak. bana gelin istiyorum ben. valla avcılar cok uzak geliyor bana yaaaaa..... 27 kasımıda herkes biliyormu kesinmi?

zeynep aman dikkat et banyoda detarjan bırakma aman diim

deterjanlarda aksi gibi banyo dolabının altındaki yerde duruyo. başka yer yok maalesef. ama dolabı açamaz. kilitledik. lastikle falan da sabitledik kapakları. ama tehlikeli yani nerde afacanlık ipek orda. adını ipek koyduk,akıllı uslu olsun dedik tam bi dişi terminatör oldu. bütün gün kabloların binimum zararlı şeylerin peşinde.

zeynep ve burcu ikinizde burdayken artık kararlaştıralım şu buluşma gününü ya.... kimde olacak. bana gelin istiyorum ben. valla avcılar cok uzak geliyor bana yaaaaa..... 27 kasımıda herkes biliyormu kesinmi?

tamam canım 27 kasım bana uygun.
sen yada selda benım ıcın hıc farkmez ıkınıze de gelırım.

Huuu huuuu selam kızlarr...

annammmm maşallah kocaman oldular bunlar yaa ara ara görünce daha bi büyümüş geliyorlar gözüme.Çiçekler konuşmaya başlayınca böçüğü dır dır larıyla yerler hülya benden söylemesi.bıdı bıdı birşeyler söylenmeye başladılar şimdide.

hiç yemeseler tamam ama az yiyorlar diye sorun etme canım bizdede oldu ağzını açmadı 2 kaşık çorba 2 kaşık yoğurtla durduğu oldu bütün gün ama ertesi gün diş patlattı.bu ara sık siyah kaka yapıyorsa bak ordanda anlarsın diş olayını diş çıkmadan 3 kere kaka yapardı diş çıktı 1 kere nadirende 2 kere kaka yapıyor.
grip içinde sürekli okyanus suyu sık burunlarını temizlersen daha rahat nefer alırlar.çok geçmiş olsun.

kızlar benim aşım vardı hamileyken ilk dozunu olmuştum ikinci dozu var aslında bugün olmam gerekiyodu ama gitmedim olmasam olmuyomu acaba yaa

ol tabii o zaman ilkinide olmasaydın.boşa gitmesin ol ol.

geçenlerde bende yazmıştım su bardağı ağzı kadar fışkırtarak kustu diye hatırlarmısın ondan sonra olmadı tekrar arada oluyor yediğinin 2 katı kustu bende neye uğradığımı şaşırmıştım felaket bir korku.üşüttüğünü sanmıyorum.eğer üşüttümü acaba diyorsan meyvesini falan dolapta değil balkonda sakla yoğurtu yedirmeden 4-5 saat önce dolaptan çıkar mesela.

Ebru canım iş teklifi gelmesi güzel ama çok zamansız gelmiş ya.bence kabul etmeden iyice düşün yeni iş zart zurt izin alınmaz ee malum eşin hastanede.en azından eşin şiyileşseydi kayınvalideye bir şekilde nazın geçerdi kadın tutmak iyi hoşta istanbul da buı işler çok pahalı bira araştır derim 750 den aşağı gelen yok valla.ee birde seni evde bakarsa kış bütün gün doğalgaz cayır cayır yanacak yemeğiydi falan derken o iş sana 1000 lirayı geçer.iyi yüksek bir maaş teklifi alırsan düşünülebilir ama yok başa başa gelecek birşeyse Durunun yaşını bekle eşinde şu sağlık sorunlarını tamamen atlatsın derim.heryönlü düşünmek lazım tabii.ama annem bakar sorunda olmaz dersen ve rakamda iyiyse çalış en olmadı süt sağar bırakırsın yada artık büyüdüler sabah emzir akşam ve geçe emzirirsin aralarda ek besinlerini yer.bakan kişi olayına bağlı yani.

o zaman didem (nerde bu arada o gelmedi bugun) burcu, selda, havva onlarıda ayarlayalım. haberleri olsun. 27 kasım bendesiniz

ay evet bıde o baybay war
dedıgın gıbı uyurken bıle baybay yapıyor

noluyo kızzzzzzzz ne testiii

kız hastalanmadımda çok düzensiz gecikti bide şüphelendimde ondan test alayım dedim

benimde detarjanlar banyo dolabında ve derin orayı açıyo olmadı dolabı sabitleyici alıcam tehlikeli dolaplara çocuklara belli olmaz

günaydııııııııın..

7. mi?? hay maşallah..bir iki tanesini bize verin yahu.. bizde hiç yok..

günaydın bayanlar.... herkes iyidir ve güzel bir 3 gün geçirmiştir insallah. Bebişler uyumuştur, hastalıkları geçmiştir insallah....

uyumak mı o ne ki???:18:

ben yaptım onu ömür ağladı ben de yattım yere ağlıyormuş gibi yaptım geldi dövdü beni.. sana ne oluyor demek istedi herhalde..

ah canım yaa. maşallah seninkiler iyi yiyormuş.. ben daha hiç 125 i geçmediğim için 60 bile iyi geliyor bana.. ne diyeceğimi bilemiyorum ömür de bi aralar hiç yemiyordu ama emziriyordum ben.. üstlerine gitme diyeceğim ama ana yüreğü işte dayanamıyoruz..

oyyy yerim ben o küçük simitçiyi...

tamam canım 27 kasım bana uygun.
sen yada selda benım ıcın hıc farkmez ıkınıze de gelırım.

27 kasım çalışıyorum kızlar Selda ile cuma yazıştık 4 aralık olabilir diye.malesef izinleri değiştiremiyoruz tüm haftalık program bizim Cumartesi nöbetlerimize göre ayarlanmış durumda.Selda ya gidelim mi bu seferde eşi de hep sen gidiyorsun bize niye gelen yok diye lakırdı yapıyormuş.ve ilk istiyen selday'dı ama taşınma olayı falan olunca hep diğer katılımcılara kaydık.Bir sonrakini Zeynep özlem sana gelelim.
Sen gelirsin hiç olmazsa karşıdasın ben burdan avcılara nasıl gelicem işte orası karışık. ve kış yani bana çok zor olacak .

kakalarında pek bir değişiklik yok aslında hatta çınar az yediği ve çok kustuğu için bir gün boyunca hiç kaka yapmadı cumartesi günü..neyse dün iki günlük yaptı, yıkadık onu bir güzel uyudu..
tonimer baby sprey aldım..daha görünce ağlamaya başlıyor sıpalar..burunlarına dokundurtmuyorlar bağırış çağırış içinde burun temizliyoruz..çınar sinirden ağlarken akatıldı geçen akşam..deli gibi olduk valla..

biz güzel yiyorduk ne versem yiyolardı güzel güzel yaklaşık 3 saat aralıklarla hatta yettiremiyorum diye ikindi öğünleri araştırmıştım doktora falan danışmıştım..
ama bi gecede geldiğimiz noktaya bak..ben emziremiyorum canım..bebekler 3 aylıktı bitti o fasıl..o da ayrı bir hicran içimde zaten..bağışıklıkları kuvvetli değil diyorum süt veremedim diye..
üstlerine gitmiyim diyorum da olmuyor işte dediğin gibi annelik sanırım..anneme çok kızardım üsteliyor diye ne de haklıymış meğer..hakkaten anne olunca anladım ben de herşeyi..!!

evet burcu senin işin daha zor kesin. (
neyse 4 aralık olsun o zaman napalım.
ama bu arada zeynep ve didem biz bir ara buluşalım o zaman ya. belki 27 sinde bi buluşur kahve falan içeriz.

bursalılaaaaaaaaaaaaaarrrrrr biz neden bir araya gelmiyoruz yahu?biz de görüşelim..daha evvel de söyledim..ilgilenen olmadı ( valla son kez teklifim..!!

hiç sorma. allah isteyenlere versin yaaa.

he he tam yemrlik oldularr

kuşumu banyo yaptırdım. meyve yedirdim. 1 haftadır ev işi yaptığım yok. canım da istimiyorr. tembel olasım varrr

ayyy hadi bakalım bizede bildir sonucu...

evet burcu senin işin daha zor kesin. (
neyse 4 aralık olsun o zaman napalım.
ama bu arada zeynep ve didem biz bir ara buluşalım o zaman ya. belki 27 sinde bi buluşur kahve falan içeriz.
tamam 4 aralık selda olsun o zaman...
zeynepcim biz 27 sinde buluşup bi kahve içebiliriz tabiki neden olmasın...
ben yine 2 kişi getirebilirim yanımda gelirken...
kuşumu banyo yaptırdım. meyve yedirdim. 1 haftadır ev işi yaptığım yok. canım da istimiyorr. tembel olasım varrr
bende işe başlicam birazdan ew toz içinde...

üfff alt komşum geliyormuş kahve içmeye
evi süpürüp, toz alayım ben de
görüşürüz
kaçarım arada.
öptüm

bursalılaaaaaaaaaaaaaarrrrrr biz neden bir araya gelmiyoruz yahu?biz de görüşelim..daha evvel de söyledim..ilgilenen olmadı ( valla son kez teklifim..!!

olur valla burçincim buluşalım biz bi kere buluştuk oda hamileykendi çok zevkli geçiyor evet BURSALILAR teklif var ne dersinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…