2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

didemcim sizin ödevler hakkatten azmış 3 günlük tatilde 15 sayfa ödev vermişti öğretmeni bayılttı beni o ödevleri bitirene kadar valla.....

evet Doruk tada var babaya düşkünlük. ben o bakıyor bütün gün diye düşünüyordum. Babası odadan cıkınca arkasından aglıyor ben cıkyıorum gık yok. bide emiyor babasının kucagına gitmek istiyor hemen. bide bana bakıp sırıtıyor oh seninle işim bitti. dermiş gibi.... bide oglanlar anneye düşer derler...

ama bu bebeklerin dönemimi acaba babaya düşmeleri.

Bende diyom biz bütün gün beraberiz ondan sıkılıyo, akşam olunca babasının tepesinden ayrılmıyor demek sizde de durum öyle anam nerden çıktı bu babacılık...

Zeynep ve Serapın kocalarının versiyonundan benimki de..Uyutucak sözde hızlı hızlı sallıyo yatağı çabuk uyusun diye beni stres sarıyo en sonunda bırak ben uyuturum diyom..
Oynama konusunda yetenekleri gelişiyo günden güne ama pc başında çocuk bakmaya çalışması beni de verem ediyo.Hem çocuğu bırakmak istemiyo hem pcyi

Kaynanam dışarı çıkardı tosbiki

iyi maşallah berkine çok kilo almamış canım, sana demiştik ama ,birde yürümeye başlayınca iyice gider kiloları gamzelimin.....

kız kilo alamamış diyonda bizimkilerin 1 ayda aldığı kiloyu almış daha napsın çocuk ama iyi maşallah yürümeye başlayınca veriri sende stres yapma

kızlar meraba.yine uykudan konuşulmuş.artık uykusuzluktan mahvoldum bende.oğlum bugün akşam 7.30yattı.sabah 7ye kadar her saat başı kalktı ağlayarak.emzikle uyumadı.her saat emmek istedi.emzirmedim bende artık göğüslerim acıyo.nasıl sinirleniyo gerşiyo kendini.dakkalarca ağladı her defasında.her saat olmasda 2satte bir emziridim.acaba aç mı diye düşünüyorum.gerçektend3e kana kana emiyo.ama sakinleşmek için mi yoksa aç mı anlayamıyorum.gündüz öğünü yetmiyo mu acaba.dünkü öğünlerini sayıyım mesela.sabah kahvaltısını yapmadı malesef.sdece peynirli ekmek yedi bi kaç lokma.öğleyin şehriyeli bol tavuklu yoğurt çorbası yedi bi kase.sonra biraz meyve.yoğurtumuz bitmişti öğleden sonra bişey yemedi.ikindi uykusunu uyumayıncada akşam erken yatmak zorunda kaldı ve zoraki yarım kase kadar irmikli pirinç unu ve muzlu bi muhallebi yedi.sizce bu öğünler nasıl siznkiler nasıl yiyo.birde diyorum acaba ikindi uykusunu uyumadığı i,çin mi öyle oldu.öğlen 14:45 ten sonra hiç uyumadı...

ay bende katılamıyorummuhabbete aras bey koymuyo KIZLAR DELLENMEME AZ KALDI BU ÇOCUK YEMİYO AĞZINA KOYUYOM ABARTISIZ ÖLE 15 DAKİKA YUTMADAN BEKLİYO TABİRİ CAİZDSE ÖKÜZÜN TRENE BAKTIĞI GİBİ BAKIYO YÜZÜME...YUTMUYO NAPÇAM YA 1 SAATTTE KAHVALTI ETTİ AÇ DEĞİL DESEM GECE YATARTKEN YEDİ 1130 DA SBAAH 10DA KALKTI DOKTORDA ŞAŞIYO NASIL ACIKMIYO SABAH 1 KERE DAHA YEMESİ ALZIM DİYO NERDE SABAH VERMEDİĞİM HALDE YEMİYO AMA BAZEN SABRIM KALMIYO BAĞIRIYOM AĞLIYO GÖZ YAŞLARI TA KULAĞININ ORALARA AKIYO DÜN OTURDUM AĞLADIM BENDE GELİYO ELİMİ YÜZÜMDEN .ÇEKİYO NE YAPPÇAM BİLMİYORUM ÇOK SIKILDIM

canım ben burda yalnızım oğlumu kimseye bırakamam.bebişlerle evde olmasıda daha iyi olur.isterseniz bende alabilrim evime.

olur cnm ama biz çalışıyoz srapla haft sonu c.tesi olur bayramdan sonraya kalır bide

sen nerde oturuyorsun
bide seni eklicektim ama bisürü meltem şahin çıkıyo cnm

besle kargayı oysun gözünü buna denir hepsi aynı
ay biz de top oynamayı öğrendik ama sol ayağıyla vuruyo sadece topu önüne doğru yuvarluyoz sol ayağıyla vuruyo sonra gülüyo bekliyo yine topu ona atmamızı sıpa.. bayılıyoz buna futbolcu mu olcak ne

heh biz de böyleyiz
sen uyut ben sofrayı toplarım
sen yedir ben süpürürüm
sen temizle ben hazırlarım sofrayı
ev işi daha kolay geliyo adama ne enteresan

aferin benim güzel kızıma

yalan oldu o hepsi babaya hasta

aynen öyle hem pc hem çocukla olur zannediyolar
çocuğu da pc yi de bırakamadığında en sonunda berkin babasının mouse un başını yedi

El yazısı avrupa standartı kızlar..
Aslında öğrendiklerinde çok sevicekler,yazı yazmayı kolaylaştırıyor,ellerini kaldırmadıkları için daha az yorulcaklar ilerde yazarken.
Mesele öğretmenler biraz acele ediyor..

yok bizim öğretmen rahat hedefim mart sonuna kadar diyor acele etmiyor haftada 1 hafr öğreniyorlar bende o öğrendiğini bari güzel yazsın istiyorum

kız kilo alamamış diyonda bizimkilerin 1 ayda aldığı kiloyu almış daha napsın çocuk ama iyi maşallah yürümeye başlayınca veriri sende stres yapma

ben stres yapmıyom doktor yapıyo zaten
bize göre de almamış sayılıyo, ayda 1 kilo alıyordu çünkü.. nereye kadar

Fatoşçum yıpratma kendini yemiyorsa zorlama
niye onu da kendini de harap ediyorsun
sevdiği şeyler vardır mutlaka ara ara dene yine yemediklerini ama zorlama bence

hmm anladım demek el yazısı iyii bişey
öğretmenler savaşı olmasa daha iyi olacak çocuklar için

ben niye alıntı yapamıyorum ya mimlendim mi ne ???

Meltem
akşam irmikli prinçununu ne kadar yiyor 12 saat aç kalmaz tabi ama açlıktan mı uyanıyor acaba alışkanlıktan mı ?

bizimki 240 cc yiyor.devam mamasının içine kaşık maması ekliyorum 4 kaşık falan sabaha kadar uyansada beslemiyorum.uyandıkta su veriyorum çünkü aç değil emin,im sen son öğünün saatine ve miktarını yaz canım.

Fatoş aras çok geç uyuyor canım be geç yiyincede sabaha açıkmıyor mu acaba.

Son düzenleme:
benimkiler kocaman oldular kerem 9 yaşında,erende 6 yaşında babacı benim sıpalarda, bana belki kızım düşkün olur diycem ama hayal tabi bütün gün yaramzalıklar yapıp ağlıyor, kucağımdan inmiyor saçımı yolup ısırıyor her fırsatta, ama babasını görünce gülücükler, işveler, cilveler deliriyor resmen.....

biberonla ıhlamur vb bitki çayı tüketiyor aslında ama sabah onu da denedim, uyuyamıyor. deli gibi uykusu var: meme için uyumuyor.
ve kendi kendine uyuyunca daha fazla uyuyor. bu gece hiç kalkmadı mesela sabah 6:30 a kadar.

bencede canım biraz daha sık dişini 3 gündür uğraşıyorsun madem birkaç gün daha dene bakalım inş.bırakır .....

mecburen sıkacam canım. öğrenmesi lazımm. uyuyor uyumuyor değil ama yarım saat ağlıyor.

hatırladığım kadarıyla takipteydi kilosu ama artış istedğiniz gibi az ne güzel. maşallah kilosu iyi ama kızların da dediği gibi yürümeye başlayınca çırpar nasıl olsa.

benimki de tembel teneke: her haltı benden bekliyor..!

tembel deme kız kuşuma. miray da emeklemedi. ayağa kalkmaya çalışıyor. emeklemeden yürüyecek galiba. kazasız belasız öğrenirler inşallah, mümkün mü :)))

kız erkek farketmiyor galiba bu dönemde. hepsi babacı gibi. bizimki baba geç kalınca huzursuzlanıyor. geldiği saati öğrendi artık. baba yeğeme dalıp ilgilenmezse de kıaymeti koparıyor ilgi çekmek için

ortalıklara bişey koysan, uzaktan takip edip öyle yemesini sağlasan olmaz mı ki?

öğretmenler de yani: çocuklar okula gitmek istemiyor. nasıl eğitimciler var yaaa.
(sözüm meclisten dışarı) kzenimin oğlu çok ödev veriyorlar diye gitmek istemiyor okula. ben babamın yanında çalışacam diyor çocuk.

öyle kuşum yaaa. emzik veriyorum. emiyor ama meme istiyor yine de.

cnm ben artık şu uykusuzluğa alımaya başladım galiba
bu bebişler nie böle bilmiyorum benim oğlumda gece uyanınca emziğini verirdim dönüp uyurdu mama verirdim uyurdu tekrar hiç kalkmazdı ama son 2 haftadır gece uyanıyo uyutuyom yerine yatırıyom hemen uyanıyo tekrar uyutuyorum tam yatırıyom uyanıyo böle 5 6 kez diretiyorum ama yok yanıma alıyom hemen uyuyo
iyi yiyo aslında seninki
açlıktan yapmıyolar işte fenalıktan uymuyolar artık öle diorum ben

canım ya bazı çocukta böle işte yemez ne kadar uğraşsanda biraz taktik değiştirsen yemek konusunda gerçi bisürü şey denemişindir ama
sürekli evde oğlanla uğraşmakta bunaltıyo seni arada gezmeye çıkmıyomusun birileri gelmiyomu yardıma canm
bu arada aras ın ameliyat işi ne oldu ben kaçırdım galiba yazdınsa okumadım kusura bakma

canım ben burda yalnızım oğlumu kimseye bırakamam.bebişlerle evde olmasıda daha iyi olur.isterseniz bende alabilrim evime.

benim için farketmez canım topluca bi karar varırız

geçicek hepsi geçicek... bi gün bizde 10 saat deliksiz uyuyup koca bi pasta yiyip kilo almicaz

inşallah zeynepcim 10 saat uyumakmı oda neee???? zaten pastayı nasıl canım istiyo zeynep yarın kontrolümde var bakalım bu hafta ne kadar gitmiş

bencede canım eşinin yaptığını her erkek yapamaza eşinde sesin gibi olamaz doğal olarak zaten ilerde dorukta bunu farkına vardığında o ayrımı yapıcaktır çok fazla üstüne düşme derim ben hem kocanın hemde kendinide üzme canım benim.bizle 1 saat baksınlar diye yalvarıyoruz..

maşallah maşallah nazar değmesin çok tatlı yakışıyo benim berkinimee 200 gr nerdeyse normal oda

kız hülya maşallah nazar değdircen kız..
bizimki gece yarısı bile uyanınca oyun oynamak istiyor
babası öylemi diyor bak onaaa anneler kadar özlermi babalar tartışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…