bizim ödev az her akşam sadece 1 sayfa yazı 1 tanede okuma kitabı bende şimdiden sıkı tutayım istiyorum kafam karıştı
benim eşimde bi alem dün akşam acıktım deyip geldi sen nevanın ödevini yaptır ben yemek hazırlayayım dedim yok yok siz ödeve devam edin ben hazırlarım dedi hazırladı yedik sonrada kaldırdı iyi oldu valla
selam kızlar, muhabbet almış başını gidiyor, burda da işler öyle :) öpüyorum sizleri ve bebişlerii...
burak çok çok çok keyifli bu aralar, çok şükür..Allah nazarlardan esirgesin..saatler geri alınınca burak da erken uyanmaya başladı. sabah 6 da ma aile kalkıyoruz, oynaşıyoruz, sonra da kahvaltımızı yapıyoruz bi güzel..akşamları da oyun delisi..ama şöyle bi durum var, babası yanındayken benimle hiç oynaşmıyor sıpa..ikisi oynuyorlar toplarla oyuncaklarla. sonra beyfendinin uykusu gelirse, karnı acıkırsa, altını poklarsa geliyo bana sırnaşıyo..işi bitince hoopp yine bakmıyor hiç yüzüme..kıskanıyorum yahuu..çok düştü bu aralar babaya. babası da öyle. neymiş o akşama kadar özlüyormuş,sürekli düşünüyormuş oğlunu,ben özlemiyormuşum bu yüzden böyleymiş! pehhhh .
ay benim de çenem düştü bugün
15 gün önce kontrolde doktor 15 gün sonra tartıp ara beni demişti hatırlarsınız
Çok şükür ki kilo almamış 15 günde 11480 di 11650 olmuş doktor bişey demeyecektir herhalde
çok şükür ki kilo almamış 15 günde 11480 di 11650 olmuş doktor bişey demeyecektir herhalde
canım ben burda yalnızım oğlumu kimseye bırakamam.bebişlerle evde olmasıda daha iyi olur.isterseniz bende alabilrim evime.
selam kızlar, muhabbet almış başını gidiyor, burda da işler öyle :) öpüyorum sizleri ve bebişlerii...
burak çok çok çok keyifli bu aralar, çok şükür..Allah nazarlardan esirgesin..saatler geri alınınca burak da erken uyanmaya başladı. sabah 6 da ma aile kalkıyoruz, oynaşıyoruz, sonra da kahvaltımızı yapıyoruz bi güzel..akşamları da oyun delisi..ama şöyle bi durum var, babası yanındayken benimle hiç oynaşmıyor sıpa..ikisi oynuyorlar toplarla oyuncaklarla. sonra beyfendinin uykusu gelirse, karnı acıkırsa, altını poklarsa geliyo bana sırnaşıyo..işi bitince hoopp yine bakmıyor hiç yüzüme..kıskanıyorum yahuu..çok düştü bu aralar babaya. babası da öyle. neymiş o akşama kadar özlüyormuş,sürekli düşünüyormuş oğlunu,ben özlemiyormuşum bu yüzden böyleymiş! pehhhh..
bizim ödev az her akşam sadece 1 sayfa yazı 1 tanede okuma kitabı bende şimdiden sıkı tutayım istiyorum kafam karıştı
benim eşimde bi alem dün akşam acıktım deyip geldi sen nevanın ödevini yaptır ben yemek hazırlayayım dedim yok yok siz ödeve devam edin ben hazırlarım dedi hazırladı yedik sonrada kaldırdı iyi oldu valla
kızıma tembel deyip durdum emeklemiyor diye, totosunun üstünde oturarak gidiyordu, 2-3 gündür yüzüstü yatırıncada emekliyor, güya tecrübeli anneyim ama yinede kafama takıyordum neden hala emeklemiyor diye ,zamanı gelince yapıyorlar demekki hasta olduğu halde öğrendi artık geri geri gitmiyor gözüne kestirdiği şeye hızlıca emekliyor cimcimem.....
evet Doruk tada var babaya düşkünlük. ben o bakıyor bütün gün diye düşünüyordum. Babası odadan cıkınca arkasından aglıyor ben cıkyıorum gık yok. bide emiyor babasının kucagına gitmek istiyor hemen. bide bana bakıp sırıtıyor oh seninle işim bitti. dermiş gibi.... bide oglanlar anneye düşer derler...
ama bu bebeklerin dönemimi acaba babaya düşmeleri.
Bende diyom biz bütün gün beraberiz ondan sıkılıyo, akşam olunca babasının tepesinden ayrılmıyor demek sizde de durum öyle anam nerden çıktı bu babacılık...
Zeynep ve Serapın kocalarının versiyonundan benimki de..Uyutucak sözde hızlı hızlı sallıyo yatağı çabuk uyusun diye beni stres sarıyo en sonunda bırak ben uyuturum diyom..
Oynama konusunda yetenekleri gelişiyo günden güne ama pc başında çocuk bakmaya çalışması beni de verem ediyo.Hem çocuğu bırakmak istemiyo hem pcyi
Kaynanam dışarı çıkardı tosbiki
el yazısı avrupa standartı kızlar..
Aslında öğrendiklerinde çok sevicekler,yazı yazmayı kolaylaştırıyor,ellerini kaldırmadıkları için daha az yorulcaklar ilerde yazarken.
Mesele öğretmenler biraz acele ediyor..
kız kilo alamamış diyonda bizimkilerin 1 ayda aldığı kiloyu almış daha napsın çocuk ama iyi maşallah yürümeye başlayınca veriri sende stres yapma
ay bende katılamıyorummuhabbete aras bey koymuyo KIZLAR DELLENMEME AZ KALDI BU ÇOCUK YEMİYO AĞZINA KOYUYOM ABARTISIZ ÖLE 15 DAKİKA YUTMADAN BEKLİYO TABİRİ CAİZDSE ÖKÜZÜN TRENE BAKTIĞI GİBİ BAKIYO YÜZÜME...YUTMUYO NAPÇAM YA 1 SAATTTE KAHVALTI ETTİ AÇ DEĞİL DESEM GECE YATARTKEN YEDİ 1130 DA SBAAH 10DA KALKTI DOKTORDA ŞAŞIYO NASIL ACIKMIYO SABAH 1 KERE DAHA YEMESİ ALZIM DİYO NERDE SABAH VERMEDİĞİM HALDE YEMİYO AMA BAZEN SABRIM KALMIYO BAĞIRIYOM AĞLIYO GÖZ YAŞLARI TA KULAĞININ ORALARA AKIYO DÜN OTURDUM AĞLADIM BENDE GELİYO ELİMİ YÜZÜMDEN .ÇEKİYO NE YAPPÇAM BİLMİYORUM ÇOK SIKILDIM
El yazısı avrupa standartı kızlar..
Aslında öğrendiklerinde çok sevicekler,yazı yazmayı kolaylaştırıyor,ellerini kaldırmadıkları için daha az yorulcaklar ilerde yazarken.
biberon almıyor mu canım Miray
berkin de ben evdeyken memede uyuyor ama annemde biberondan süt içip uyuyo.. hatta süt içmeden uyumuyoyeni yemiş dahi olsa 30-40 cc kadar da olsa içiyo öyle uyuyo biz de bunu bıraktıramıyoruz..
bencede canım biraz daha sık dişini 3 gündür uğraşıyorsun madem birkaç gün daha dene bakalım inş.bırakır .....
Çok şükür ki kilo almamış 15 günde 11480 di 11650 olmuş doktor bişey demeyecektir herhalde
kızıma tembel deyip durdum emeklemiyor diye, totosunun üstünde oturarak gidiyordu, 2-3 gündür yüzüstü yatırıncada emekliyor, güya tecrübeli anneyim ama yinede kafama takıyordum neden hala emeklemiyor diye ,zamanı gelince yapıyorlar demekki hasta olduğu halde öğrendi artık geri geri gitmiyor gözüne kestirdiği şeye hızlıca emekliyor cimcimem.....
evet Doruk tada var babaya düşkünlük. ben o bakıyor bütün gün diye düşünüyordum. Babası odadan cıkınca arkasından aglıyor ben cıkyıorum gık yok. bide emiyor babasının kucagına gitmek istiyor hemen. bide bana bakıp sırıtıyor oh seninle işim bitti. dermiş gibi.... bide oglanlar anneye düşer derler...
ama bu bebeklerin dönemimi acaba babaya düşmeleri.
ay bende katılamıyorummuhabbete aras bey koymuyo KIZLAR DELLENMEME AZ KALDI BU ÇOCUK YEMİYO AĞZINA KOYUYOM ABARTISIZ ÖLE 15 DAKİKA YUTMADAN BEKLİYO TABİRİ CAİZDSE ÖKÜZÜN TRENE BAKTIĞI GİBİ BAKIYO YÜZÜME...YUTMUYO NAPÇAM YA 1 SAATTTE KAHVALTI ETTİ AÇ DEĞİL DESEM GECE YATARTKEN YEDİ 1130 DA SBAAH 10DA KALKTI DOKTORDA ŞAŞIYO NASIL ACIKMIYO SABAH 1 KERE DAHA YEMESİ ALZIM DİYO NERDE SABAH VERMEDİĞİM HALDE YEMİYO AMA BAZEN SABRIM KALMIYO BAĞIRIYOM AĞLIYO GÖZ YAŞLARI TA KULAĞININ ORALARA AKIYO DÜN OTURDUM AĞLADIM BENDE GELİYO ELİMİ YÜZÜMDEN .ÇEKİYO NE YAPPÇAM BİLMİYORUM ÇOK SIKILDIM
El yazısı avrupa standartı kızlar..
Sibel saçların güzel olmuş hatun.bende kahverengi saçı severim ama balyaj da attırmamışmıydındın vazmı geçtin.
Zeynep(özlem) ben eleştiricem seni yavrum baba ya erkek işte ne bakliyorsun ki ben bile 5 çoçuk yetiştirmiş annemi beğenmiyorum yeri geliyor laf ediyorum bence eşin elinden geldiğince idare ediyor canım elbette senin eline su bile dökemez ama yapısında yok adamların bakan bakıyor deme valla benim tanıdığım hiçbir erkek 1 saat bile gözüme girecek kadar bakamaz-bakamıyorda.baksana bizimkilere anca pışpışlıyorlar hani en iyisi 20-30 dk idare ediyor oda farkındaysan dışarı falan çıkartarak oyalıyor yada biz evdeyse arada bize bakarak yada hiç sevmiyorum ve kavga çıkıyor ama ya pc ekranın yada cep telefonu resimleri ile....beraber yapın başı şeyleri denk geliyorsanız sen yedirirken yanında dursun bak böyle şebeklik yapman gerekiyor diye göster.küçükken daha kolaydı ama buyüdükçe zor oluyor canım evde olan annelerimiz bile zorlanıyor kocan belki daha iyisinide yapar ama kafaya takacak kadar kötü mü orasını bilmiyorum.
Didem yine mi hastane diycem ama bizde pek iç açıcı değiliz yarın bende götürücem.geçmiş olsun canım.
Şu buluşma olayındada önce tamam diyorsun sonra gelmiyorsun kızıyorum haaa.
Hacer ve Özlem sormuştu srpaili bi ara burda ayaklanma çıkartmıştım 15 dk falan sürüyor takıyorlar çok canınız yanmıyor ilk 6 ay düzensiz olacak deniyor ama bu kadarmı olur yani 30 günün 25 günü hastaydım ya bitiyorum 2 gün sonra hop yine ve ben 5 günü tahammül edemiyorum kaldıki 20-25 gün ve iğrenç tarifsiz bi sızlama ağrı.ilaç almıyayım oh bi kere kurtulurum dedim ama yok öyle değil valla.ben ömür boyu doğum kontrol kullanmaya razıyım yani o derece berbat.Hacer sen artık doğum kontrol kullanabilirsin.
Özlem sen emzireceğin için kullanamazsın canım bebeiş doğduktan sonra taktır ama önlemini al 6. aydan sonrada ilaç kullanabileceğin için 1 ay ilaç kullanır yumurtalıklarını engeller sonrada sprail i çıkarttırırsın belki sende farklı olur diycem ama çoğu kişide aynı şeyi okudum bizim fato da taktırmıştı oda memnun değildi ama çıkarttırdımı bilmiyorum .ben çıkarttırınca bi rahatladım anlatamam ertesi ayda 4 gün ve az oldum gereksiz kanamayıda engelledi.en iyisi doğum kontrol bence.
Hülya canım kaç aydır Miray'da alıştı artık sen düzenini değiştiriyorsun o yüzden bi süre ağlamalar için sabret canım işe başlayacaksan şimdiden düzeni değiştirip yeni düzen kurman daha sağlıklı bu ara diş sıkıntısıda varsa daha zor geçer.emzik dene bi bakalım belki alır.Duru halen dalamıyınca kendinden geçiyor ağlayarak ama memede yok 1-2 dk sonrada uyuyor belkide yorulup uyuyor ama gündüz uykuları işgence az daha sabır azbet farklı uyutacaksın.
kızlar meraba.yine uykudan konuşulmuş.artık uykusuzluktan mahvoldum bende.oğlum bugün akşam 7.30yattı.sabah 7ye kadar her saat başı kalktı ağlayarak.emzikle uyumadı.her saat emmek istedi.emzirmedim bende artık göğüslerim acıyo.nasıl sinirleniyo gerşiyo kendini.dakkalarca ağladı her defasında.her saat olmasda 2satte bir emziridim.acaba aç mı diye düşünüyorum.gerçektend3e kana kana emiyo.ama sakinleşmek için mi yoksa aç mı anlayamıyorum.gündüz öğünü yetmiyo mu acaba.dünkü öğünlerini sayıyım mesela.sabah kahvaltısını yapmadı malesef.sdece peynirli ekmek yedi bi kaç lokma.öğleyin şehriyeli bol tavuklu yoğurt çorbası yedi bi kase.sonra biraz meyve.yoğurtumuz bitmişti öğleden sonra bişey yemedi.ikindi uykusunu uyumayıncada akşam erken yatmak zorunda kaldı ve zoraki yarım kase kadar irmikli pirinç unu ve muzlu bi muhallebi yedi.sizce bu öğünler nasıl siznkiler nasıl yiyo.birde diyorum acaba ikindi uykusunu uyumadığı i,çin mi öyle oldu.öğlen 14:45 ten sonra hiç uyumadı...
canım ben burda yalnızım oğlumu kimseye bırakamam.bebişlerle evde olmasıda daha iyi olur.isterseniz bende alabilrim evime.
geçicek hepsi geçicek... bi gün bizde 10 saat deliksiz uyuyup koca bi pasta yiyip kilo almicaz
özlem haklısın tabiki. eşimin yaptığıda büyük birşey. mükemmelliyetçi bir anne olmakta istemiyorum. ama bi taraftanda Doruk un durumunu düşünüyorum. bu cocuklar bebek kalmicaklar. şu anda nasıl temelleri atılırsa oyle devam edecekler. ben huysuz, düzensiz, asabi, sorumsuz bir oglum olsun istemiyorum. bi bakıcı bulsam o zamanda eşimin her sabah bir yere gitmesi lazım sonucta bakıcı onunla oturmak istemez evde. e oda bi anlamda Doruk a bakmak mecburiyetinde. benim istediğim kararlı olsun, zamanında yedirsin, yatırsın taviz vermesin. cocuk hangi saatte ne yapacağını bilsin. güvende olsun. neyse burdan yazarak anlatılamıyor herşey.
burak çok çok çok keyifli bu aralar, çok şükür..Allah nazarlardan esirgesin..saatler geri alınınca burak da erken uyanmaya başladı. sabah 6 da ma aile kalkıyoruz, oynaşıyoruz, sonra da kahvaltımızı yapıyoruz bi güzel..akşamları da oyun delisi..ama şöyle bi durum var, babası yanındayken benimle hiç oynaşmıyor sıpa..ikisi oynuyorlar toplarla oyuncaklarla. sonra beyfendinin uykusu gelirse, karnı acıkırsa, altını poklarsa geliyo bana sırnaşıyo..işi bitince hoopp yine bakmıyor hiç yüzüme..kıskanıyorum yahuu..çok düştü bu aralar babaya. babası da öyle. neymiş o akşama kadar özlüyormuş,sürekli düşünüyormuş oğlunu,ben özlemiyormuşum bu yüzden böyleymiş! pehhhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?