2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben burda yalnızım oğlumu kimseye bırakamam.bebişlerle evde olmasıda daha iyi olur.isterseniz bende alabilrim evime.

valla bugün bende çok uykusuzum 5 kere falan uyandık bu gece açlık desen diyetteyim hep açım ama açlık hissi yok işe geldik gene sabah yollara döküldük hep aynı be zeynepçim

geçicek hepsi geçicek... bi gün bizde 10 saat deliksiz uyuyup koca bi pasta yiyip kilo almicaz

özlem haklısın tabiki. eşimin yaptığıda büyük birşey. mükemmelliyetçi bir anne olmakta istemiyorum. ama bi taraftanda Doruk un durumunu düşünüyorum. bu cocuklar bebek kalmicaklar. şu anda nasıl temelleri atılırsa oyle devam edecekler. ben huysuz, düzensiz, asabi, sorumsuz bir oglum olsun istemiyorum. bi bakıcı bulsam o zamanda eşimin her sabah bir yere gitmesi lazım sonucta bakıcı onunla oturmak istemez evde. e oda bi anlamda Doruk a bakmak mecburiyetinde. benim istediğim kararlı olsun, zamanında yedirsin, yatırsın taviz vermesin. cocuk hangi saatte ne yapacağını bilsin. güvende olsun. neyse burdan yazarak anlatılamıyor herşey.

zeynep bence bizim 10 saat deliksiz uyumamız mümkün değil artık. evlenip gitselerde endişelenicek bisey bulucaz. annelik bu sanırım.

Özleme katılıyorum kadınlar bu yüzden yaşlanıyor ben de anladım
Erkekler herşeyden öte daha sabırsızlar bize göre
daha çabuk sıkılıyorlar daha çabuk yoruluyorlar
benim eşim de 2 gün tek başına kaldı istersen götür anneme dedim ama yok dedi.. o zaman daha küçüktü böyle şimdiki gibi hareket yoktu yürümeye saldırmaya çalışmıyordu ve ek gıda almıyordu.. sütünü içmiş yatmış poklamış yıkanmışlar yine yatmış yani babasına da eziyet etmemiş tabi şikayet etmedi.. ama şimdi yapamaz..
bazen sen uyutuver benim işim var diyorum alıyo gidiyo bi bakıyom 5 dk sonra geri gelmişler.. ne oldu diyom uyumuyo diyo.. ya ben senin kadar uğraşamam yarım saat uyutmaya diyo.. benim işim varken oynuyolar bi süre sonra bakıyom mızır mızır sesi geliyo.. oturtuyo çocuğu oyuncaklarını veriyo bekliyo oynasın diye o bilgisayar başında.. Allah anneler vermiş o sabrı..

Havaaaaaa ordamısın sana sorum olacak benim kızım neva olan (çok güzel anlattım) yazı yazmayı hiç sevmiyor okumakta problem yok çok güzel hiç takılmadan okuyor ama el yazısından nefret ediyor daha başlar başlamaz yoruldum sıkıldım deyip mızmızlanıyor olmayınca siliyorum tekrar yazdırıyorum tabi sinir harbi oluyor böylede hem o hem ben hırpalanıyopruz sence nasıl bir yol izlemeliyim bide ben hep aynı kelimelri yazmasın diyem imla kılavuzu aldım ordan kelimeler yazdırıyorum acaba iyi yapıyormuyum beni yönlendiririsern sevinirim

berrin istanbul anadolu yakasında göztepeye taşındı bi ara yazmıştı oran biliyorum bende
net bağlatmadılar heralde... face e de çok girmiyor bu aralar...
zeynep bence bizim 10 saat deliksiz uyumamız mümkün değil artık. evlenip gitselerde endişelenicek bisey bulucaz. annelik bu sanırım.
haklısın sanırım...

heh al işte ersini anlattın.
oynat dıyorum elıne vermıs oyuncakları o pc başında.
dün uyut dedım uyutamamıs 10 dk sonra gerı geldı,ayagında salla o zaman dedim,nasıl becerdıyse ayagında sallamış uyutmuş

arada bi denk geliyo öyle işte o da çocuğun çok uykusu vardır da ondandır

evet canım haklısın erkekler bize göre sabırsızlar,bende bazen eşime bırakıyorum zeynoyu bulaşıkları yıkayıp mutfağımı toplayana kadar hemen başlıyor selmaaa çok yorgunum ne zaman geliyorsun demeye ,sevmeye gelince çok seviyorlar ama 5 dk ilgilenmek zor geliyor......

günaydınlarr...
üfff çok kötüyüm ben yaaaa. Miray memede uyuyor ve artık problem olmaya başladı. işe başlayamamın en büyük nedenlerinden biri de bu. kayınvaldem nasıll uyutacağını şaşırıyor.
3 gündür emzikle ya kucağımda pışpışlayıp, ya yanına uzanıp masal anlatarak yada yatağına koyup onu seyrederek uyumasını sağlamaya çalışıyorum. resmen işkence: o ağladıkça kahroluyorum ama bu değişikliğe de mecburum. bi an lanet olsun deyip memede uyutmaya devam edesim geliyor ama 3 gün boşuna uğraşmış ve çocuğu boşuna ağlatmış olrum.

kendime kızıyorum, hem de çoookkk. umarım bir an evvel memesiz ağlamadan uyur.

biberon almıyor mu canım Miray
berkin de ben evdeyken memede uyuyor ama annemde biberondan süt içip uyuyo.. hatta süt içmeden uyumuyo yeni yemiş dahi olsa 30-40 cc kadar da olsa içiyo öyle uyuyo biz de bunu bıraktıramıyoruz..

Son düzenleme:

aynen canım ya erende ödevlerini ağlayarak yapıyor, ama bizim öğretmenimizde çok ödev veriyor bazen çocuğa hak veriyorum yani, artık silmiyorum güzel olmayınca zamanla düzeltir yazısını neyapalım....

bencede canım biraz daha sık dişini 3 gündür uğraşıyorsun madem birkaç gün daha dene bakalım inş.bırakır .....

ay benim de çenem düştü bugün
15 gün önce kontrolde doktor 15 gün sonra tartıp ara beni demişti hatırlarsınız
Çok şükür ki kilo almamış 15 günde 11480 di 11650 olmuş doktor bişey demeyecektir herhalde

selam kızlar, muhabbet almış başını gidiyor, burda da işler öyle :) öpüyorum sizleri ve bebişlerii...

burak çok çok çok keyifli bu aralar, çok şükür..Allah nazarlardan esirgesin..saatler geri alınınca burak da erken uyanmaya başladı. sabah 6 da ma aile kalkıyoruz, oynaşıyoruz, sonra da kahvaltımızı yapıyoruz bi güzel..akşamları da oyun delisi..ama şöyle bi durum var, babası yanındayken benimle hiç oynaşmıyor sıpa..ikisi oynuyorlar toplarla oyuncaklarla. sonra beyfendinin uykusu gelirse, karnı acıkırsa, altını poklarsa geliyo bana sırnaşıyo..işi bitince hoopp yine bakmıyor hiç yüzüme..kıskanıyorum yahuu..çok düştü bu aralar babaya. babası da öyle. neymiş o akşama kadar özlüyormuş,sürekli düşünüyormuş oğlunu,ben özlemiyormuşum bu yüzden böyleymiş! pehhhh..

bizim ödev az her akşam sadece 1 sayfa yazı 1 tanede okuma kitabı bende şimdiden sıkı tutayım istiyorum kafam karıştı
benim eşimde bi alem dün akşam acıktım deyip geldi sen nevanın ödevini yaptır ben yemek hazırlayayım dedim yok yok siz ödeve devam edin ben hazırlarım dedi hazırladı yedik sonrada kaldırdı iyi oldu valla

kızıma tembel deyip durdum emeklemiyor diye, totosunun üstünde oturarak gidiyordu, 2-3 gündür yüzüstü yatırıncada emekliyor, güya tecrübeli anneyim ama yinede kafama takıyordum neden hala emeklemiyor diye ,zamanı gelince yapıyorlar demekki hasta olduğu halde öğrendi artık geri geri gitmiyor gözüne kestirdiği şeye hızlıca emekliyor cimcimem.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…