2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu bacım 1 aydır hastaneden çıkabildikmiki baksana benim kızçelere yarışıyorlar memorial bıkmıştı bizden acıbademe başladık ordakiler bilem hemen alıştılar bize her hafta gidince

Benim kızlarda babacı ben alıştım artık oda eve gelince hemen kızlarına dalar önce sonra ben aklına gelirim

fatoş canım üzülme kendini yıpratma vardır bi sıkıntısı çok acıkınca illaki yiyicek
meltem canım evet güzel yemiş alsında takip et bakalım bi kaç gün diş falanda olabiliyor

Valla denemediğim bişi kalmadı bilmiyorum
burcucum geç yatıyo ama ona görede geç kalkıyo canım ya ara uzun uykusuda tamamen düzenli ama geç yatıyo ovar kendi kurdu bu düzeni...
serap zorlamasam inan canım hiç yemeyecek ben arasın acıkıpta ağladığını bilmem...
esma haber bekliyoz hastaneden canım

Benim kızlarda babacı ben alıştım artık oda eve gelince hemen kızlarına dalar önce sonra ben aklına gelirim

iyi sen sondada olsa aklına geliyorsun benimki bazen beni öpmüyor bile.bizimkilerin bi sarılışını görseniz 10 yıldır hasretler sanki leyle mecnun halt yemiş bunların aşkları yanında.

canım pekı aglasa da uyudu mu? eger bu 3 gunde aglamasına ragmen uyumayı basardıysa bence vazgecme. başlamışsın madem sık dişini bi kaç gun daha alışsın...
normal almış bakalım doktor ne diyecek...
hadı bakalım zeynoda emekleyenlere katıldı demek... maşallah fıstıgıma...
çıkarcı sarı kuş
bizimkide babaya düşkün ama önceliği benim. gözünün önünden ayırmıyor. evet babayla cok guluyo oynuyo edıyo ama bi yandan da dönüp bana bakıyo ordamıyım diye. arada bı atlıyo kucagıma sonra gene babasına gıdıyo.
ohhh gezsin tosbik tabi yaaa hava mis bugun yine.
canım ipekte oyle. saat başı kalkar cıglık cıglıga. emmeden de yatmaz. açlıgından degıl alıskanlıktan yapıyo bızımkı.
aras gec yatıyo belkı acıkmıyodur sabaha kadar fatoş?
babası mı emziriyomuş bi sorsana cadıya

şu an 36. haftasında. bayramdan sonra olucak bir aksilik olmaz ise. dogumuna giricem. foto cekicem. :) çok severim fotograf çekmeyi. yarı profosyonel bide makinam var. bakalım. cok heyecanlıyım ya

şu an 36. haftasında. bayramdan sonra olucak bir aksilik olmaz ise. dogumuna giricem. foto cekicem. :) çok severim fotograf çekmeyi. yarı profosyonel bide makinam var. bakalım. cok heyecanlıyım ya

normal dogum mu olucak sezeryan mı... cok heyecanlı gercekten bakalım sen dayanabılıcekmısın o kan revan hallere dusup bayılma kız

gızz doğumamı gircenn anam ben kendi tecrubemden sonra asla giremem heralde ya
ama ne güzel bişiy ilk doğduğunda fotoğraf çekilmesi hadi bakalım arkadaşınada hayırlı rahat doğumlar

valla ben kendi doğumumu görmedim. arkadaşımın doğumunda da herhalde kandan değil ama duygusallıktan fena olurum aglarım sanırım. bi oglum daha olacak yani. :))

anladım cnm hayırlı haberler alırsınız inş.

normal istiyor zeynepcim. ama kısmet. bana sezeryan olurmuş gibi geliyor. hemde tüp bebek. riske atmaz doktor.

doğum doktorlarımızda aynı. bana kolay olur en azından nazım geçer. :)

ayyy iyi cesaret zeynep. beni kan tutar,değil fotosunu çekmek,bakamazdım bile ben

ama güzel bi tecrübe olucak senin için...

oooo bayanlar herkes dağılmış yaaa

evet ağlasa da uyudu. bazen zorlanmıyor ama çoğu zaman uzun uzun ağlıyor. sonrasında da uzun uzun uyuyor.

kızlaaaar size bir haberim vaar.
çok yakın bir arkadaşımın doğum fotolarını çekicem :)

ayyy ben cesaret edemezdim. zor bi iş ama senin için farklı bi deneyim olur.

valla ben kendi doğumumu görmedim. arkadaşımın doğumunda da herhalde kandan değil ama duygusallıktan fena olurum aglarım sanırım. bi oglum daha olacak yani. :))

garanti ağlarsın. düşününce bile ağlıyası geliyo insanın.

sonunda gel gel yapıyor miray. bayağı uğraştırdı beni cadı. simitçi bile oluyor ama gel gel yapmıyordu.

neyse ben de çıktım kızlar.hava çok güzel burda. kocişin doğum günü yaklaşıyor. hem hediyesini alayım hem de mirayı gezdireyim. iyi sohbetler. öptümmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…