Benim kızlarda babacı ben alıştım artık oda eve gelince hemen kızlarına dalar önce sonra ben aklına gelirim
canım pekı aglasa da uyudu mu? eger bu 3 gunde aglamasına ragmen uyumayı basardıysa bence vazgecme. başlamışsın madem sık dişini bi kaç gun daha alışsın...günaydınlarr...
üfff çok kötüyüm ben yaaaa.Miray memede uyuyor ve artık problem olmaya başladı. işe başlayamamın en büyük nedenlerinden biri de bu. kayınvaldem nasıll uyutacağını şaşırıyor.
3 gündür emzikle ya kucağımda pışpışlayıp, ya yanına uzanıp masal anlatarak yada yatağına koyup onu seyrederek uyumasını sağlamaya çalışıyorum. resmen işkence: o ağladıkça kahroluyorum ama bu değişikliğe de mecburum. bi an lanet olsun deyip memede uyutmaya devam edesim geliyor ama 3 gün boşuna uğraşmış ve çocuğu boşuna ağlatmış olrum.
kendime kızıyorum, hem de çoookkk. umarım bir an evvel memesiz ağlamadan uyur.
normal almış bakalım doktor ne diyecek...ay benim de çenem düştü bugün
15 gün önce kontrolde doktor 15 gün sonra tartıp ara beni demişti hatırlarsınız
Çok şükür ki kilo almamış 15 günde 11480 di 11650 olmuş doktor bişey demeyecektir herhalde
hadı bakalım zeynoda emekleyenlere katıldı demek... maşallah fıstıgıma...kızıma tembel deyip durdum emeklemiyor diye, totosunun üstünde oturarak gidiyordu, 2-3 gündür yüzüstü yatırıncada emekliyor, güya tecrübeli anneyim ama yinede kafama takıyordum neden hala emeklemiyor diye ,zamanı gelince yapıyorlar demekki hasta olduğu halde öğrendi artık geri geri gitmiyor gözüne kestirdiği şeye hızlıca emekliyor cimcimem.....
çıkarcı sarı kuşselam kızlar, muhabbet almış başını gidiyor, burda da işler öyle :) öpüyorum sizleri ve bebişlerii...
burak çok çok çok keyifli bu aralar, çok şükür..Allah nazarlardan esirgesin..saatler geri alınınca burak da erken uyanmaya başladı. sabah 6 da ma aile kalkıyoruz, oynaşıyoruz, sonra da kahvaltımızı yapıyoruz bi güzel..akşamları da oyun delisi..ama şöyle bi durum var, babası yanındayken benimle hiç oynaşmıyor sıpa..ikisi oynuyorlar toplarla oyuncaklarla. sonra beyfendinin uykusu gelirse, karnı acıkırsa, altını poklarsa geliyo bana sırnaşıyo..işi bitince hoopp yine bakmıyor hiç yüzüme..kıskanıyorum yahuu..çok düştü bu aralar babaya. babası da öyle. neymiş o akşama kadar özlüyormuş,sürekli düşünüyormuş oğlunu,ben özlemiyormuşum bu yüzden böyleymiş! pehhhh..
bizimkide babaya düşkün ama önceliği benim. gözünün önünden ayırmıyor. evet babayla cok guluyo oynuyo edıyo ama bi yandan da dönüp bana bakıyo ordamıyım diye. arada bı atlıyo kucagıma sonra gene babasına gıdıyo.evet Doruk tada var babaya düşkünlük. ben o bakıyor bütün gün diye düşünüyordum. Babası odadan cıkınca arkasından aglıyor ben cıkyıorum gık yok. bide emiyor babasının kucagına gitmek istiyor hemen. bide bana bakıp sırıtıyor oh seninle işim bitti. dermiş gibi.... bide oglanlar anneye düşer derler...
ama bu bebeklerin dönemimi acaba babaya düşmeleri.
ohhh gezsin tosbik tabi yaaa hava mis bugun yine.Bende diyom biz bütün gün beraberiz ondan sıkılıyo, akşam olunca babasının tepesinden ayrılmıyor demek sizde de durum öyle anam nerden çıktı bu babacılık...
Zeynep ve Serapın kocalarının versiyonundan benimki de..Uyutucak sözde hızlı hızlı sallıyo yatağı çabuk uyusun diye beni stres sarıyo en sonunda bırak ben uyuturum diyom..
Oynama konusunda yetenekleri gelişiyo günden güne ama pc başında çocuk bakmaya çalışması beni de verem ediyo.Hem çocuğu bırakmak istemiyo hem pcyi
Kaynanam dışarı çıkardı tosbiki
canım ipekte oyle. saat başı kalkar cıglık cıglıga. emmeden de yatmaz. açlıgından degıl alıskanlıktan yapıyo bızımkı.kızlar meraba.yine uykudan konuşulmuş.artık uykusuzluktan mahvoldum bende.oğlum bugün akşam 7.30yattı.sabah 7ye kadar her saat başı kalktı ağlayarak.emzikle uyumadı.her saat emmek istedi.emzirmedim bende artık göğüslerim acıyo.nasıl sinirleniyo gerşiyo kendini.dakkalarca ağladı her defasında.her saat olmasda 2satte bir emziridim.acaba aç mı diye düşünüyorum.gerçektend3e kana kana emiyo.ama sakinleşmek için mi yoksa aç mı anlayamıyorum.gündüz öğünü yetmiyo mu acaba.dünkü öğünlerini sayıyım mesela.sabah kahvaltısını yapmadı malesef.sdece peynirli ekmek yedi bi kaç lokma.öğleyin şehriyeli bol tavuklu yoğurt çorbası yedi bi kase.sonra biraz meyve.yoğurtumuz bitmişti öğleden sonra bişey yemedi.ikindi uykusunu uyumayıncada akşam erken yatmak zorunda kaldı ve zoraki yarım kase kadar irmikli pirinç unu ve muzlu bi muhallebi yedi.sizce bu öğünler nasıl siznkiler nasıl yiyo.birde diyorum acaba ikindi uykusunu uyumadığı i,çin mi öyle oldu.öğlen 14:45 ten sonra hiç uyumadı...
aras gec yatıyo belkı acıkmıyodur sabaha kadar fatoş?ay bende katılamıyorummuhabbete aras bey koymuyo KIZLAR DELLENMEME AZ KALDI BU ÇOCUK YEMİYO AĞZINA KOYUYOM ABARTISIZ ÖLE 15 DAKİKA YUTMADAN BEKLİYO TABİRİ CAİZDSE ÖKÜZÜN TRENE BAKTIĞI GİBİ BAKIYO YÜZÜME...YUTMUYO NAPÇAM YA 1 SAATTTE KAHVALTI ETTİ AÇ DEĞİL DESEM GECE YATARTKEN YEDİ 1130 DA SBAAH 10DA KALKTI DOKTORDA ŞAŞIYO NASIL ACIKMIYO SABAH 1 KERE DAHA YEMESİ ALZIM DİYO NERDE SABAH VERMEDİĞİM HALDE YEMİYO AMA BAZEN SABRIM KALMIYO BAĞIRIYOM AĞLIYO GÖZ YAŞLARI TA KULAĞININ ORALARA AKIYO DÜN OTURDUM AĞLADIM BENDE GELİYO ELİMİ YÜZÜMDEN .ÇEKİYO NE YAPPÇAM BİLMİYORUM ÇOK SIKILDIM
babası mı emziriyomuş bi sorsana cadıyabenimkiler kocaman oldular kerem 9 yaşında,erende 6 yaşında babacı benim sıpalarda, bana belki kızım düşkün olur diycem ama hayal tabi bütün gün yaramzalıklar yapıp ağlıyor, kucağımdan inmiyor saçımı yolup ısırıyor her fırsatta, ama babasını görünce gülücükler, işveler, cilveler deliriyor resmen.....
şu an 36. haftasında. bayramdan sonra olucak bir aksilik olmaz ise. dogumuna giricem. foto cekicem. :) çok severim fotograf çekmeyi. yarı profosyonel bide makinam var. bakalım. cok heyecanlıyım ya
şu an 36. haftasında. bayramdan sonra olucak bir aksilik olmaz ise. dogumuna giricem. foto cekicem. :) çok severim fotograf çekmeyi. yarı profosyonel bide makinam var. bakalım. cok heyecanlıyım ya
Valla denemediğim bişi kalmadı bilmiyorum
burcucum geç yatıyo ama ona görede geç kalkıyo canım ya ara uzun uykusuda tamamen düzenli ama geç yatıyo ovar kendi kurdu bu düzeni...
serap zorlamasam inan canım hiç yemeyecek ben arasın acıkıpta ağladığını bilmem...
esma haber bekliyoz hastaneden canım
normal istiyor zeynepcim. ama kısmet. bana sezeryan olurmuş gibi geliyor. hemde tüp bebek. riske atmaz doktor.
doğum doktorlarımızda aynı. bana kolay olur en azından nazım geçer. :)
biz doktora gidiyoruz kontrole ordanda sağlık ocağına uğrayacaz sonra görüşürüz kızlar....
canım pekı aglasa da uyudu mu? eger bu 3 gunde aglamasına ragmen uyumayı basardıysa bence vazgecme. başlamışsın madem sık dişini bi kaç gun daha alışsın...
normal almış bakalım doktor ne diyecek...
hadı bakalım zeynoda emekleyenlere katıldı demek... maşallah fıstıgıma...
çıkarcı sarı kuş
bizimkide babaya düşkün ama önceliği benim. gözünün önünden ayırmıyor. evet babayla cok guluyo oynuyo edıyo ama bi yandan da dönüp bana bakıyo ordamıyım diye. arada bı atlıyo kucagıma sonra gene babasına gıdıyo.
ohhh gezsin tosbik tabi yaaa hava mis bugun yine.
canım ipekte oyle. saat başı kalkar cıglık cıglıga. emmeden de yatmaz. açlıgından degıl alıskanlıktan yapıyo bızımkı.
aras gec yatıyo belkı acıkmıyodur sabaha kadar fatoş?
babası mı emziriyomuş bi sorsana cadıya
kızlaaaar size bir haberim vaar.
çok yakın bir arkadaşımın doğum fotolarını çekicem :)
valla ben kendi doğumumu görmedim. arkadaşımın doğumunda da herhalde kandan değil ama duygusallıktan fena olurum aglarım sanırım. bi oglum daha olacak yani. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?