günaydınlar...
Hülya hadi maşallah kız... inşallah böyle devam eder.
Burçin canım evet diş geliyor cadı kızına :) hadi bakalım darısı sıpacığına
günaydınlar Allah hayırlı bir gün nasip etsin
evet şans işte.... geçen seneki gibi bir temposu olsa işimiz cok zor olurdu..... çekimlerle ilgili görüşmelerinede dorukla gidiyor. dün yine bir ajansa götürmüş. dorukta her gittigi yerde bi keyifli oluyormus millet seviyor şımarıyor tabi... teklifler bekliyoruz valla yakında doruk uda dizilerde görürseniz şaşırmayın
imzalı foto isterizevet şans işte.... geçen seneki gibi bir temposu olsa işimiz cok zor olurdu..... çekimlerle ilgili görüşmelerinede dorukla gidiyor. dün yine bir ajansa götürmüş. dorukta her gittigi yerde bi keyifli oluyormus millet seviyor şımarıyor tabi... teklifler bekliyoruz valla yakında doruk uda dizilerde görürseniz şaşırmayın
bizim 2-3 takım giyilmedik yeni cicimiz var. onları giyicek. küçülmeden giyelim de sonra elimizde kalmasın...kızlar ne kuzulara bayramlık alan yokmu yahu hiç ses yok kimseden :)
evet şans işte.... geçen seneki gibi bir temposu olsa işimiz cok zor olurdu..... çekimlerle ilgili görüşmelerinede dorukla gidiyor. dün yine bir ajansa götürmüş. dorukta her gittigi yerde bi keyifli oluyormus millet seviyor şımarıyor tabi... teklifler bekliyoruz valla yakında doruk uda dizilerde görürseniz şaşırmayın
kızlar ne kuzulara bayramlık alan yokmu yahu hiç ses yok kimseden :)
imzalı foto isteriz
bizim 2-3 takım giyilmedik yeni cicimiz var. onları giyicek. küçülmeden giyelim de sonra elimizde kalmasın...
bende öle yapıcam hediye gelenlerde kadife pantolnlu gmlek hırka takımı var bikaç eşya daha var almıcam bendene iş yapıyordu eşin zeynep?
doğumda gelen hediyeler var daha. hatta 2 yaşında giyebileceği şeyler bile var. ayarladım ben 2 takım. onları giydiricem. bu bayram bişey almicam ben.
günaydın nbr cnmgünaydın kızlar
günaydın canm emircik iyi çokşükür benim gelinim nasılGünaydın bacılar nasılsınız geçmişe göz attım
burçin ayşenurun dişi çıkıyormuş bak ondanmış sıkıntısı oh oh iincilendiniz
buluşmamız bayramdan sonraya kalsın en güzeli herkes tamamlansın ilk buluşmayı sende yaparız bebişleride alalım derim ben kaynaşmış olurlar
seçilcim senide bekliyoruz ayarla sende dönünce başka bursalı kim vardı 1 taneleri seçil ,arya seçil.esma,meltem,ben,burçin,
selmacım zeynoyada maşallah yerim ben onu
zeynep ipek nasıl
esmacım emircim nasıl
didem sen nasılsın cnm
günaydın kızlar
hülyacım eşim bar sorumlusu beyoğlunda bir kültür merkezi gibi biryerde. ama asıl meslegi cok yapamamış olsada oyunculuk. arada sırada tvde izliyoruz kendisini..... artık herkes biliyor sanıyordum burda.
bugünkü kocaman masallahlar aras, ayşenur ve ipek e gidiyoooor
esmacım derinde iyi tay tay duruyo artıkkk
günaydınnnnnnn
naber kızlar
akşam gene aynıydık saat başı uyandık artık alıştım sanırım sinirlenmiyorum çünkü değişen bişi yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?