2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin nasılsınn?? evet canım yürümeye bi adım daha yaklaşıyorlar ayakta denge kurmaya çalışyorlar

sabiha paktuna hocanın yöntemiyle cızz ı ogrenmiş olmuş..:)) o da utuye değdirip ogretin sonra dokunmasını istemediğiniz seylere cız derseniz anlar diyor.. tabii utunun en düşük yakmayanını soyluyordu o..ama yazık canı yanmıştır cook Geçmiş olsun canım ..
ayy kızlar uzun zamandır giremedim yineee her okuduguma tek tek cevap olmuyor biliyorum dur hepsini bi okuyuumm.. evdeyim hala..ömer uyudu simdi hemen geldim..
Şu adım adım dan aradılar alsam mı acaba diyorum ya.. hem oyuncak hem dergi hem de ay ay gelişimi ile birlikte.. alan var mı??memnun kalan falan?

evet cnm ben daha önce demlik in kapağını elleterk öğretmeye çalışmıştım ama böle kötü oldu olsun napalım

nasıl dergi hiç bilgim yok cnm

Selam kızlar... Nasılsınız...
Esracım adım adım dergisini alacağım ben. Üye olmaya çalıştım. Esra 9 aylık olmadığı için üye olamadım. bu ayın ortasında yani 17 kasım itibariyle abone olacağım

Meyve çayı bacılar baktım netten şimdi idrar ve kaka sökücü oluyormuş meyve çayları,rahatlatma da cabası..Gerçi bizim fazla çözmüş gibi duruyor ama

Mandalina,nar, (bunları kabuklu koymadım acı tat veriyor)elma,armut,ayva,ıhlamur bunları koymuştum içine verirken biraz da şeker ilave ettim.

Nurturia çok güzel bi site çocuklu hayatın faCebooku diyolar
Üye olan varsa ben tandemmom nickiylee üyeyim..İlk başta ne bu şimdi falan oluyosun,arkadaş çevren geliştikçe gruplara üye oldukça çok eğlenceli bi hal almaya başlıyor,hemde çok bilgili ilgili anneler var ben çok faydalanıyorum tavsiye ederim herkeşe

Yulaf ununu ben aktardan aldım kızlar..Migros gibi büyük marketlerde un reyonunda var..
Tay duranlara bi alkış

Escos gece uykularını ne yaptın?

evet cnm ben daha önce demlik in kapağını elleterk öğretmeye çalışmıştım ama böle kötü oldu olsun napalım

nasıl dergi hiç bilgim yok cnm
:)) olsun ben değdirmeye bile kıyamıyorum nasıl yapcam gerisini bilmiyorum..:))

escos işe başladınmı? nasıl durumlar?
yok canım daha başlamadım. daha vaktim var kadını ayarladım bayramdan sonra gelecek kısmetse.. ama içim yanar yanar... bir de anneye bağlanma dönemindeyiz kucağımdan inmek istemiyor.. çok hoş bir duygu ama işe başlamanın i sini bile bilmiyor daha yavrucak emmeye de devam hobi olarak.. ne olacak bilmiyorum biberon emzik almaz emmek isteyince ne olacak.. öff kaçasım var..keşke öğretmen olsaydım bazı günlerim boş olurdu..((

ben de almayı düşünüyorum..denedim üye oldum alabilirsiniz diyor.. bence şu an alabiliriz sonuçta 8 bucuk aylıklar.. Edirneli hesabı :) 9 olmuş.. İkimizinki de aynı zaman doğumlu alalım da paylaşırız neler oluyor..

bir de 3 yaşına kadar kullanılabilen baby slingolardan alayım diyorum malum kucaktan inmiyoruz belki rahat ederiz..??

gece uykularına bişey yapamaadım içim el vermedi mızırdanmasına ben dayanamıyorum ki.. eşime dedim aa ben de yapmam kıyamam dedi.. kaldık.. tontik i şimdi yer yatağı hazırladım rahat rahat döne döne yatıyor.. akşam yatağına koydum geri olmadı dik dönmeye çalışmış sıkışmış uyandı.. ben de gene yere indirdim.. bildiğin ortopedik yatak yerde..:) döne döne yatıyor.. ama kalkmıyor değil.. emişiyoruz.. daha çözüm bulamadım.. ne yapacağımı bilmiyorumm.. yapan bana anlatsın.. ya içim el vermiyor..

Teşekkür ederiz teyzoşları....
Kızlar tay tay dediğiniz çocuğun tutunarak ayakta durmasımı bizde tay tay çocuğun tutunmadan saniyede olsa durmasına denirde....

gece uykularına bişey yapamaadım içim el vermedi mızırdanmasına ben dayanamıyorum ki.. eşime dedim aa ben de yapmam kıyamam dedi.. kaldık.. tontik i şimdi yer yatağı hazırladım rahat rahat döne döne yatıyor.. akşam yatağına koydum geri olmadı dik dönmeye çalışmış sıkışmış uyandı.. ben de gene yere indirdim.. bildiğin ortopedik yatak yerde..:) döne döne yatıyor.. ama kalkmıyor değil.. emişiyoruz.. daha çözüm bulamadım.. ne yapacağımı bilmiyorumm.. yapan bana anlatsın.. ya içim el vermiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…