2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bugün biraz işim vardı kızlar giremedim soranlara SLM OLSUN DİYEYİM iyiyiz çok şükür tahlilimiz bugün 3 de çıkacak onu bekliyorum gene beni atklatmazsa hastane
kızlar ben bugün revnaya meyva olarak avokado yaptım bakalım yiyecekmi elmayla beraber yaptım bakalım çok vitaminliymiş ya güya eksik kalmayayım dedim

bizim çılgında öyle herşeye tutunup kalkıyor bide sonra sanki çok yürüyebiliyormuş gibi kendini bırakıyor kafayı patlatacak haberi yok şaşkının

aynen esma yandım zaten hiç oturmuyorum biliyosun artık ayakta beklicem heppp
hehe

bizim çılgında öyle herşeye tutunup kalkıyor bide sonra sanki çok yürüyebiliyormuş gibi kendini bırakıyor kafayı patlatacak haberi yok şaşkının
sonucunuz inş. iyi çıkar
avakado vitaminliymiş demek bizde deneriz cnm
benim oğlanda tuttunup kalkıyo ayakta olduğunu unutuyo hop kafası üstü çakılıyo

hehe aynen derinde patlatocak kafayı korkuyorum hiç korkularıda yok düşsede gidiyo tekrar
bakalım yicekmi avakodoyu

slm kızlar bi ce-e diyip çıkıcam..
utkuyu alıp gelcem..üzerini değiştir yedir içir derken 1 gibi burdayım...
ondan sonra muhabbet edicem..
özledim anacım...

bu arada bizim üstten ön ve yanı çıkmıştı demiştim ha çok enteresan bi görüntü olcak diye...
şimdide ön dişin diğeri çıkıyo..sabah baktım patlamış iyice...

yani elde var 5diş maşallah oğluma...

benim oğlum sobaya cısss dio teyzeleri
hani cıss nerde oğlum diyorum sobaya bakıyo tabi öğrenmek için elini yaktı o başka mevzu
geçenlerde eve geldim pamağında iz var ne oldu dedim kaynanam fark etmemiş galiba değdirmiş doğalgaz sobasına yada farketti ağladı felan ama bana sölemedi üzüldüm bırakıp gidiyorum gene die

bu avokadoyu duyuyorum hep bakıp bakıp vazgeçiyorum almaktan yicek mi sonucu söyle bize deneyelim

maşallah aferin Derin' e.. benim oğluma da maşallah biz de duruyoruz artık tay tay

bayramlık almam herhalde ben de şeker bayramında annemle gidip beğendik, annem sonra gidip aldı bayramlık diye akıllı tezgahtar 9-12 vereceğine 12-18 vermiş.. annem de bakmamış ben de bakmadan yıkadım ütülerken gördüm.. şimdi tam geliyor bu bayram giycez artık :)
zaten bi sürü alınıyo.. yok mont yok astronot, kazak, ceket derken yer artık vallaa..

kızlar yulaf unu hangi marka alıyosunuz bulamıyorum ben yaa

valla ben de yulaf unu bulamadım etinin gerçek yulaf'ı var ki o süt cocuklarına tavsiye edilmiyor diye daha önceden de yazmıştım.. ben de bulamadım yani kısacası..

yerine bebelac yulaf unu içeeren mamasını kullanıyorum :))

anamm geçmişi şimdi okumaya başladım da valla maaşallah bebeişlere!!
tay tay ayakta durup sallanarak yürümek mi demek bu arada?? öyle anladım da ben.. valla cahilliğime verin etrafımda hiç bebek büyümedi ilk büyüyen benim bebeişim:))

berkinede aferin yerim tosbikimi ben ay çok tatlı o yaaa eşime gösterdim akşam

kız sen çok tatlısın öldürüyon beni valla
aynen dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…