reyhancım işe başlamışsın canım hayırlı olsun....
esmacım geçmiş olsun hastamı emir niye kusmuş....
didem canım sonuçları alacaktın nasıl çıktı sonuçlar...
fatoşcum aras nasıl son durum ne ameliyat olacakmı....
hülyacım mirayla nasıl gidiyor alıştımı emmeden uyumaya....
hülyacım sağol canım zeynep daha iyi gibi şimdide ishal oldu sabahtan beri 4.bezi aslında tamda ishal gibide değil ama üst dşler çok zorluyor kuşumu...
Özlem(Zeynep) nurturia da ki adım ne demiştin canım ya unuttum ben
yaaa nerden ekleniyor ben bulamadım.srpp cim nurturia da adım KITEM. seni ekledim ben onay bekliyor.
hülya kolay gelsin çarşı pazar yorar bugün seni...ama tatlı yorgunluk tabi..
ne giycen karar verdinmi..abiye tarzı bişeymi yoksa takım elbise falanmı..
serap iyi işte kız 750gr birden verirsen daha fazlasını alırsın..
esma belki midesini üşütmştür kağancık ıhlamur versin görümcen ılık ılık iyi gelir...
Berkuş ta iyi teyzesi bugün uyku günü herhalde akşam erken yatmasına rağmen sabah kalktığında hala uykusu vardı.. annem kahvaltısını zor yaptırmış küt yatmış yine.. ayılınca gel yemeye tamam mı
olsun 750 gr da olsa gitsin ama sen o 750 gramı da bayramda alma canım ha dikkat et bak o kadar uğraşıyorsun
ekledim kuşum görmemişim
bence de balgamdan olabilir
benim eşime de öyle oluyo hasta olduğunda
ekledim seni kuşum onay bekliyor
Aferin Miraya alışacak tabi ki annesi hemen olmuyo yavaş yavaş
Tosunum iyi ben daha iyiyim malum 3 gün evdeyim ya bol bol sevişçez oğlumla..
ya ben evdeyken oğlumla oynamaktan uğraşmaktan ev işi yapmak istemiyorum ne olacak sonumuz
aldık canım saol spesifik ıge(-)çıktı ama normal ıge yüksek olduğundan çocuk allerji uzmanına yönlendirdi çarşanma günü ona gidicez
slm kızlar geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın..
dün başıma neler geldi allahım anlatsam inanmazsınız..
telefonumu takside düşürdüm takside düştüğünden eminim ama allahtan duraktan bindim de eşim gitti aldı telefonu...
ömüre çorba yaparken (nasıl oldu hala anlamıyorum) parmağım blendırda kesildi.. hiç bir zaman fişten çıkartmadan ellemeyen ömürün silikon uçlu kaşıkları deforme olmasın diye blandırı sıyırmayan ben bunu nasıl yaptım bilmiyorum.. akacak kan damarda durmaz dedikleri bu olsa gerek.. aman siz siz olun dikkat edin işaret parmağımı kullanamıyorum ve çok zorlanıyorum ömürün değiştir altı aç vs.. bi de işin kötüsü telefonumu düşürdüm dedim ya eşimi arayamıyorum ki gel ben doktora götür diye.. msn den söyledim hesap edin.. herneyse dikişsiz atlattım çok şükür hala aklım almıyor bunu ben nasıl yaptım diye..
ve en güzeliiiiiiiiiiiiiiiiii
ömürün dişi çıktı.... sonunda..
...[/QUOTE] sağol cnm söleyimde versinbaihülya ..
esma belki midesini üşütmştür kağancık ıhlamur versin görümcen ılık ılık iyi gelir...
geçmiş olsun cnmslm kızlar geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın..
telefonumu takside düşürdüm takside düştüğünden eminim ama allahtan duraktan bindim de eşim gitti aldı telefonu...
ömüre çorba yaparken (nasıl oldu hala anlamıyorum) parmağım blendırda kesildi.. hiç bir zaman fişten çıkartmadan ellemeyen ömürün silikon uçlu kaşıkları deforme olmasın diye blandırı sıyırmayan ben bunu nasıl yaptım bilmiyorum.. akacak kan damarda durmaz dedikleri bu olsa gerek.. aman siz siz olun dikkat edin işaret parmağımı kullanamıyorum ve çok zorlanıyorum ömürün değiştir altı aç vs.. bi de işin kötüsü telefonumu düşürdüm dedim ya eşimi arayamıyorum ki gel ben doktora götür diye.. msn den söyledim hesap edin.. herneyse dikişsiz atlattım çok şükür hala aklım almıyor bunu ben nasıl yaptım diye..
slm kızlar geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın..
Burcu yukarda çıkışın yanında arama boşlugu varya oraya götür mouse u otomatik arama menüsü geliyor.
kişi arayı tıkla ismi yaz enterla
burcuuuu açtığın grubu bulamıyoruuumm
didem bu tahlilleri falan sigorta ödemiyor dimi. özel saglık sigortası ödüyormu. sen nasıl gidiyorsun özel hastaneye. ceptenmi ödüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?