Saol canim benimKanguru diyolar ya canım onun daha gelişmişi diyelim
http://1.bp.blogspot.com/_4yvEIZmiN...05l6r51h4nI/s1600/SlingoHUG_inst3-252x300.jpg
Bak bu tarz şeyler canım..
Bebeği kendine bağlıyosun kısacası büyüklerimizin hep yaptığı şey
Reyhancım Allah sabır ve kolaylıklar versin yavrum
Insallah Sibelcim alisicazreyhancım hayırlı olsun..işinde ilk günün ...
kısa sürede alışırsınız inş..
az önce aklımdan geçtin..
reyhan işe başladımı acaba dedim..
hergünmü 3-9 çalışcaksın yoksa vardiyelimi..
Saol canim insallahhadi hayırlısı olsun inşallah ikinizde hemencik alışırsınız
Seninde az kalmis canim ya bizde hala emisiyoruz benim yine saatlerim iyi gitmeden emzirsem bide gelince tamam ama ayri kalmasi zor geliyoay maaşşallah maşşallah.. valla ilklerin efendisi oldu :)
tay tayı da iyi oldu öğrendiğim hep duyardım..
kolay gelsin.. bu konuda çok yaralıyım.. konu aralıkta hayatıma girecek düşünmek istemiyorum.. en azından 3 e kadar berar,ber olucaksınız devredersin ebebişini gidersin..biz ne yapıcaz bilmiyorum..bütün gün emişiyoruz ben ne yapacam??
reyhancım inşallah kısa zaman da alışır prenses işinde hayırlı olsun canım
didem sonuçları aldın mı
hadi inş rüyan gerçek olur
hülyaaaa hazırlıklar nasıl gidiyor merak ediyorum arada sırada bilgi ver :)
hülyaaaa hazırlıklar nasıl gidiyor merak ediyorum arada sırada bilgi ver :)
ne hazırlığı yapıyor ben kaçırmışım
günaydın kızlar herkese güzel birt gün diliyorum
burçin canım sıkma kendini bak ne zaman istersen bişeyler yapabiliriz hepimiz kendimizi unuttuk zaten hayat bi koşuşturmadır gidiyor ve insan bunalıyo çok haklısın
günaydınlarr....
reyhancım, alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor. Eminim kısa bi süre sonra ikinizde alışacaksınız bu duruma. Ve eminim ikinize de iyi gelecek. Onu özlemek de çok güzle bi duygu. çünkü 1 saatliğine kayınvalideme bırakınca bile çok özlüyorum kızımı ve bu duyguyu yaşadığım için bile iyi hissediyorum kendimi.
aras paşam, nasılsın kuzumm? Anneni üzmüyorsun değil mi: Akıllı akıllı yiyorsun mamalarını..!
didemcim, rüyan hayır olsun cnm. Inş sütün çoğalır. (çoğalması için yaptığın bişey var mı? Maden suyu tüketiyor musun mesela?)
adaşım hülyam, artık büyüdü ve anlıyor burak paşam. Bi arkadaşım kızı arkasına ağladığında işe gitmesi gerektiğini, para kazanacağını anlatırdı. Hem de hergün. Belli bi süre sonra kızına : " annen nerde" diye sorduğumuzda :" ise ditti" cevabını alır olduk ve arkasından alamıyordu artık. Vesselam bu bücürler herşeyi anlıyor anacım, sen de anlat kuzuma da gözyaşlarına boğulmasın yavrum. Yoksa hoşuna mı gitti kızz???
Bak bugün de burcu, serapp, zeynepb gelmemiş. Nerdesiniz hu huuu? Bak serap seni de merak ettim kuzum.
Ayşegül ne yaptı acaba? Bi arasam mı bugün? Meşgul eder miyim ki, onca işinin arasında????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?