kimsecikler yok galiba
bugün alara düştü yürüteciyle beraber banyoya girmeye çalışrken eşiğe takıldı galiba aklım çıktı ya fayansın üzerine düştü bide çok fazla ağlamadı bi anormallkite yok bişi yoktur demi. .Allah korudu kuzumu.yürüteç filan yok artık ödüm koptu.daha geçen gün burcuya dedimdi artık ben bu yürüteçlerden korkuyorum die başıma geldi korktuğum neyseki bişi olmadı.
günaydın kızlar.
bir dün sabah girmiştim, o sayfayı okudum bi de son sayfayı :) işlerim çokk yoğun, az bişe sabahları girebiliyorum..
ahh canım burcum içimin yağını erittin kız, bir gün beni özlediğini yazan bir dostum..çok seviyorum sizi çok....ya gözlerim doldu işte..üff...
başka merak eden varsa okuyamadım kusura bakmayın,ayşegülün numarası bende de var.belki müsait değildir aramayım da mesaj atayım,dur.
burak iyi bu aralar,daha önce de dediğim gibi sabah erkenden kalkıyoruz,hepimiz kahvaltı yapıyoruz. bu sabah düşündüm de,iiyi ki burak var, yaptığımız kahvaltılar bile keyiflendi, anlamlandı..cocuk evin neşesi gerçekten de..akşam da bi ayrı.. oyunlar oynuyoruz, gülüşüyoruz..çok şükür yolunda herşey, mutluyuz :)Allah bozmasın kimsenin mutluluğunu..
selam kızlarrrrrrrrrrrr
dün akşam ersin eve geldi hadi hazırlan çıkıyoruz dedi. şok oldum tabii,kayınpederimi aramış annem bugun bizde kalacak demiş. kayınvalidem geldi gece baktı ipeğe biz çıktık. arkadaşlarla toplandık kocaman bi grup eskisi gibi,güldük eğlendik hatta ben 1 bira içtim :78:
gece 1 di eve geldiğimizde. bıraz mızırdanmıs aglamıs zor uyutmus ama uyumus 9 gibi. biz 7.30 du evden cıktıgımızda...
kendıme geldım resmen yaaa... ayda 1 cıkıcaz boyle anlastık. nasıl ıyı geldı eskı gunlerdekı gıbı.
neyse kızlar ıpegı doyurayım gelıcem gecmıse bakıcam...
günaydın kızlar..
çok kötü bişey oldu..
burak yatakta dikilirken düştüüüüü
daha dün konuştuk burcuyla bugün düştü ya...
aman Allah ım aklım çıktı resmen..
küt diye..bayada yüksek yatağı...
foto koymuştum hatta..
komşu geldi şimdi..
kapıda 1-2dk konuştu..
o sırada bu uyandı sese..
dedim ay ben girym şimdi kalkar düşer..
dememle düşmesi bir oldu..
elim ayağım kesildi..
didemle esmanın bebelerinin arası 1 günmüş yaw :)
didemin kaç şşubattı yahu dediydi unuttumdidemle esmanın bebelerinin arası 1 günmüş yaw :)
ay kıyamam ya götür bakalım doktor ne dicek yavruya nereye götürüceksingünaydın kızlar.yine çok kötü bi gece geçirdik.iki gündür birlikt yatıyoru artık kuzucukla.satta bir hatta daha erken uyanıyo.çığlık çığlığa ağlıyo.emerken bile başını çekip ağlıyo.zor sakinleştirdik bi ara.ağrı kesici verdik biraz rahatladı sanki.bakalım bugün dr götürcez.inşallah bi sorun yoktur.adece dişlerdendir.bebişlerinizi öpüyorum kızlar.biraz geçmişi okuyayım sıpa uyuyoken...
11 şubat canım seninkide 12 o zman
yok ya kızlar yatağın kenarı sabit...
hulyacanım sağol kolum ağrıdı gece çok halada ağrıyo
didemin kaç şşubattı yahu dediydi unuttum
ay kıyamam ya götür bakalım doktor ne dicek yavruya nereye götürüceksin
geçmiş olsun sibelcim ay bu bücürler yalnız kalmaya gelmiyo valla
meltem geçmiş olsun cnmm
hülya ne alıcan düğün için kızzz
11 şubat canım seninkide 12 o zman
kızlar bişiy sorcam.gündüzleri tv niz açık mı?benim cadı tam tv hastası.ona açıp koysam bana hiç eziyeti olmıcak nerdeyse.ama genlde radyo açık artık.ama çok sıkılıyorum bazen açıyorum onuda başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum.bide bizim tv ünitesi alcak.çıkıyo oraya tv ye yapışıyo öyle izlemek sitiyo.delirtiyo beni ya.hele reklam çıktı mı zaten hemen radyo açıyoruz.siz nasıl yapıyosunuz...
geçmiş olsun sibelcim ay bu bücürler yalnız kalmaya gelmiyo valla
meltem geçmiş olsun cnmm
hülya ne alıcan düğün için kızzz
bahar iyiimi bende osmangazi tıpa götürüyorum çok memnunum doktordanbahara götürüyoruz canım.ırmak hanıma. senin kolun noldu bu arada
Sibelcim kenarlara takabilmek için satılan ek yükselticiler var onlardan al derim ben
Meltem bizim de tv gün boyu açık oluyo ama bizimki her zaman ilgilenmiyor.. yemek yerken bakıyor.. bi de yumurcak tv nin bazı müzikleri çok dikkatini çekiyor.. oyuncaklarıyla oynamak ve yürüteçte gezmek dfaha çok hoşuna gidiyor
kızlar bişey diycem bebişleriniz kahvaltıyı nasıl yapıyor benimki biberonda içiyo hala tek tek yemiyo ne yapsamkiii
teşekkür ederiz canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?