2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bak sen ipek e
artık gece babannesi baksın uyumuş o bakınca
bencede. artık o uyutsun geceleri. zoru benleymiş baksana
ınsallah canım. cevremde gıden herkes cok memnun... cocuga sevgıyle yaklasıyo dıyolar. bakalım,gelince yazarım

dertlendim içelim

kızlar göğüslerim acıyor an itibariyle... aylardır ilk kez göğüslerim acıyor. batıyor resmen. sağma ihtiyacı duyuyorum ki 3 aydır sağmıyodum. ne yedim dün? hep aynı şeyler... gece herzamankınden daha ıyı uyuyup bide bira içtim ondan mı acep yaaaaaaa

Günaydın,hayırlı cumalar herkese....

geçmiş olsun canım

gittiniz demek senin içinde değişiklik olmuştur eğlenmenize sevindim ipekte babaannesini üzmemiş akıllı bıdık.....

günaydınlar hayırlı cumalar
günaydın canım sanada hayırlı cumalar....

Günaydın güzel arkadaşlarım hava güzel keyiflerinizde güzel olsun seviyorum hepiciğinizi...
Zeynep bravooo çok güzel olmuş..
Kız hülya cidden özledik anacım

günaydın serapcım bende seni seviyorum canım ....

Bende neva ve revnanın beraber resimleini koydum
gördüm canım maşallah ikiside çok tatlılar.....

günaydın hülyacım tatlı yorgunluklar bunlar allah tamamına erdirsin canım....

oyyy kıyamam oğluşuma çok geçmiş olsun sibelcim.....

günaydın canım dişlerdendir bizim kızda çok huysuz bu aralar şu dişler bir çıksada rahatlasak artık....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın tubacım...

Burasıda bırakılmaz ama karnım çok acıktı
Bende kahvaltımı yapıp geleceğim

afiyet olsun canım.....

özleeeem o filmi seyrettim ben. cok güzel bir film .kitabınıda okudum.... biraz insanı kasan çarpan bir film ama benim sevdigim tarz.

zeynepcim herhalde bayramdan sonraya kaldı ya bu buluşma işimiz. 20-21 kasım herkes istanbuldaysa bizde denizliden dönmüş olucaz buluşabiliriz.

Sıkı durun
32.haftamız bitti 33teyiz daha ona göre bakın yani

ayyyy özlem ağlicam şimdi yaa....
maşallah,maşallah,10 kere 100 kere 1000 kere maşallah...
Allah sağlıkla kavuştursun kızına. çok takdir ediyorum seni,böyle zor bi karar verdin,herşeye rağmen doğurmaya niyet ettin. cocukların cok sanslılar emın ol...
feci hevelensım bı tane daha mı yapsak ne

istanbuldayız canım
maalesef

heh benim sıpa uyandı kendi kendine konuşuyo şarkı söylüyo gidim acık mıncırayım

benim yerimede mıncır tospişimi serapcım

Sıkı durun
32.haftamız bitti 33teyiz daha ona göre bakın yani

maşallah koca göbişli artık toprak paşayı kucağına fazla alma canım fazla eğilip kalkma dikkat et biraz kendine kızımız zamanında gelsin dünyaya hayırlısıyla inş.....

ohh ohhh zeynep eski haline dönmüş :) sütünü sağ at dolaba bence. sonra kahvaltıda falan kullanırsın..ipek zillisine bak sen, demekki babaanneyi istiyormuş uyumak için

berkin şarkı söylemeyide mi bilirmiş, tombik sıpa..bizimki anca bağırıyo..estetik yok anası gibi :)

özlem karnın kocaman olmuş, maşallah..bizde mi böyleydik ya, unuttum ben hamileliğimin coğu kısmını..

mayalı şeyler süt yapar canım ondandır

Sen ilaçların kullandığını bitir ve uyku için ilaç kullanmayı kes Zeynep.alışkanlık yapmasın duru bakar sonra diğerine başlarsın olmazsa.bize verilende alerjik öksürüğü engellemek için ama uykuda yapıyor işte hepsinin içeriği aynı demekki.

babaannesi sık sık kalsın o zaman kıyamadı kadıncağıza demekki.uyku sende süt yapmıştır senin makinende bozuk elle sağda bi ara verirsin içer.

Özlem 41 kere maşallah Alahım nazarlardan korusun.bi avazda kurtarsın inşallah...

ayy ben 37 haftadada doğurdum .kız zamanından önce gelirmiş hoş 41. haftaya bekleyenizimde oldu ama sen temkinli davran.

mayalı şeyler süt yapar canım ondandır

makinem bozuk,uyansın ıpegı emzıreyım. sağamıyorum maalesef...
ıyıce emsın,yemegını az yedırırım.

özlem kocaman masallah. allah sağlıkla, sıhhatle kucagına almak nasip etsin. bu arada telini birilerine ver gelemessin falan merak ederiz seni. en azından biri arar haber alır senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…