özel hastane cnm santral garajda osmangazi tıp muyane üc. 19 lira
dosya açıyolar ilk götürdüğünden beri bütün kayıtları var bahardada yapıyolardır tabi öle
cnm hamilelikte tetanoz olduk ya tekdoz olmuştum aşı kartı verdiler tekrar 1 yıl içinde gel die ikinci doz için sadece ben bu şekilde oldum galiba
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
he gız normal doğurdum..
uyyy ne gündü...
günaydın diyip kaçıyorum..
özlem kız dun ıkımızde firardaydık desene
Sancılı bi sabahtan sonra herkese günaydınlaaaaar
Geçmişe bakıyorum:89: Yeni smileyler çok şeker
Slingo mom kardeş konusunu yazmış
Kardeş | SlingoMOM ...anne, çoluk-coluk ve diğerleri
bizim doğum tarihlerimizde aynı zaten dermişim
Kaynanam baktı benimde saolsun o deyip duruyo zaten çıkın gezin diye...ama sabah sancılandığımı söylemem lazım yoksaki bakmaz bi daha
anladım cnmaslınada bi dr bulamadık.başlarada jimere gittik.ama diğer drlardan bi farkı olmadığı gibi özel muayene gibi 75istediler.bidaha gitmedik.sona buna başladık.mecburen deva ettik.bu saatten sonrada değiştirmek istemiyorum artık.bakalım belli de olmaz.tetenoz için banada bişey demediler...
dikkat et kendinebirşey daha.......
Burcu ayrus şuruptan bahsetmişsin. 2 doktor gezdım ıpegın uykusuzlugu ıcın. biri zyrtec diğeri ayrus vermişti. ben zyrtec i kullandım,hala veriyorum zaman zaman. ıkısıde alerji için. hatta sipraktin de alerji için. bu alerji suruplarında ne warsa uykuya vuruyor cocugu...
ayrus duruyor ewde,zyrtec bıtmek uzere,ona mı geçsem bılmıyorum... hoş pek ıse yaramıyor ya,45 dk da bı kalkacagına 1-1.30 saatte bı kalkıyor. düşün...
bu arada bızde balkabagı tatlısı war,ben onu ezdım ve yedırdım dun. kucucuk bı parca yedı,cok sekerlı oldugundan sevmedı yemedı daha...
günaydın kızlar.yine çok kötü bi gece geçirdik.iki gündür birlikt yatıyoru artık kuzucukla.satta bir hatta daha erken uyanıyo.çığlık çığlığa ağlıyo.emerken bile başını çekip ağlıyo.zor sakinleştirdik bi ara.ağrı kesici verdik biraz rahatladı sanki.bakalım bugün dr götürcez.inşallah bi sorun yoktur.adece dişlerdendir.bebişlerinizi öpüyorum kızlar.biraz geçmişi okuyayım sıpa uyuyoken...
kızlar bişiy sorcam.gündüzleri tv niz açık mı?benim cadı tam tv hastası.ona açıp koysam bana hiç eziyeti olmıcak nerdeyse.ama genlde radyo açık artık.ama çok sıkılıyorum bazen açıyorum onuda başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum.bide bizim tv ünitesi alcak.çıkıyo oraya tv ye yapışıyo öyle izlemek sitiyo.delirtiyo beni ya.hele reklam çıktı mı zaten hemen radyo açıyoruz.siz nasıl yapıyosunuz...
kızlar bişey diycem bebişleriniz kahvaltıyı nasıl yapıyor benimki biberonda içiyo hala tek tek yemiyo ne yapsamkiii
Aaaa Zeynep kıs bizde dün akşam tocamla dışarı çıktık
Sinema kafe var orda film izledik benim kız arkadaşlarımda vardı körlük diye bi film izledik kızlar çok ilginç bi filmdi tavsiye ederim..
Gündüz de bizim kızlarla gezdik valla benimde eski günlerim aklıma geldi her ne kadar karnım burnumda da olsa
ay benım cenem dustu... benım her gece en az 10 kere kalkan kızım dun sadece 1 kere kalktı. kayınvalıdem de dıyor bu cocuk cok guzel uyuyor kız,hanı uyumuyordu dedı bana... bızde kaldı ya kadın dun,ipeğin uyuyacagı tuttu... şoklardayım
9 da uyumuş
4.30 da kalktı
5 te geri yattı 7 de komple kalktı
yok boyle bısey ya,resmen yalancı cıkardı zilli beni :)
Benimde aklıma malesef kulak geldi.inşallah diştirde patlatınca rahatlar.
annemlerde hemen hemen tüm gün açık ama pek oralı olmuyor reklamlar çıkınca pıtır pıtır geliyor onun haricinde başla şeylerle ilgileniyor.
ama halamın oğlu 4 yaşında ve tv delisi ama annesi öğretmiş uzaktan izliyor.halam zararı olmaz diyor ki kuzenim zehir gibi maşallah zeka küpü.sen yinede uzaktan izlet.
arada biberonla bulamaz arada kaşıkla bulamaz.sabah 7 de ben evde bulamaç veriyorum.ama saat 10.00 gibi annemlede az kahvaltı yapıyor orda ekmekli labne ve sade ekmek kemiriyor.
Özlem ya sen dikkat et bak hem 32 haftalıksın 33 mü oldun yoksa hani bu normal birşey hasta değil hamilesin tamam ama e toprak var sürekli onu indir kaldır sancılarını teteikler bu ara dikkat ette zamanında gelsin bu ara senin sancılarda sık yokluyor.
yarasın berkinime
Sibel bacım dün castır castır gezdimAcısı çıktı sabah
Aaaa Zeynep kıs bizde dün akşam tocamla dışarı çıktık
Sinema kafe var orda film izledik benim kız arkadaşlarımda vardı körlük diye bi film izledik kızlar çok ilginç bi filmdi tavsiye ederim..
Gündüz de bizim kızlarla gezdik valla benimde eski günlerim aklıma geldi her ne kadar karnım burnumda da olsa
ay benım cenem dustu... benım her gece en az 10 kere kalkan kızım dun sadece 1 kere kalktı. kayınvalıdem de dıyor bu cocuk cok guzel uyuyor kız,hanı uyumuyordu dedı bana... bızde kaldı ya kadın dun,ipeğin uyuyacagı tuttu... şoklardayım
9 da uyumuş
4.30 da kalktı
5 te geri yattı 7 de komple kalktı
yok boyle bısey ya,resmen yalancı cıkardı zilli beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?