2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aslınada bi dr bulamadık.başlarada jimere gittik.ama diğer drlardan bi farkı olmadığı gibi özel muayene gibi 75istediler.bidaha gitmedik.sona buna başladık.mecburen deva ettik.bu saatten sonrada değiştirmek istemiyorum artık.bakalım belli de olmaz.tetenoz için banada bişey demediler...

Bacım sancılanmak sabah rutinimden oldu benim
Ben Toprakta doğum haftasına kadar sancı nedir bilmedim ağlayıp duruyodum doğuramıcam sancım yok diye..Bunda da 7.aydan beri özellikle sabahları çekiyoz bakalım..Tabi çocukla uğraşmanın çok etkisi var.Bi de ikincilerde sancılar daha çok hissediliyormuş..
He bi de karnım çok büyüdü Toprak doğduğundakinden bile büyük şu an büyürken de çok sancı olurmuş du bakın size son halimi koyyim da gülün

birşey daha.......
Burcu ayrus şuruptan bahsetmişsin. 2 doktor gezdım ıpegın uykusuzlugu ıcın. biri zyrtec diğeri ayrus vermişti. ben zyrtec i kullandım,hala veriyorum zaman zaman. ıkısıde alerji için. hatta sipraktin de alerji için. bu alerji suruplarında ne warsa uykuya vuruyor cocugu...
ayrus duruyor ewde,zyrtec bıtmek uzere,ona mı geçsem bılmıyorum... hoş pek ıse yaramıyor ya,45 dk da bı kalkacagına 1-1.30 saatte bı kalkıyor. düşün...

bu arada bızde balkabagı tatlısı war,ben onu ezdım ve yedırdım dun. kucucuk bı parca yedı,cok sekerlı oldugundan sevmedı yemedı daha...

ay benım cenem dustu... benım her gece en az 10 kere kalkan kızım dun sadece 1 kere kalktı. kayınvalıdem de dıyor bu cocuk cok guzel uyuyor kız,hanı uyumuyordu dedı bana... bızde kaldı ya kadın dun,ipeğin uyuyacagı tuttu... şoklardayım
9 da uyumuş
4.30 da kalktı
5 te geri yattı 7 de komple kalktı
yok boyle bısey ya,resmen yalancı cıkardı zilli beni :)

özlem koy kız resmini görelim valla benimde kocamandaı karnım aklıma geldi şimdi herkes ikizmi diyodu o derece iriydim yani ee acıları şimdi çıkıyo ufaltmaya çalışıyoruzzz bide normal doğursaydık daha iyi toparlancaktık ama cadı kız dönmek bilmedi arkadaşlar hatırlar iş yerinde doğurcaktım

anladım cnm

dikkat et kendine
resim görelin hadi koyda

:81: :81: :81: :96: :96: alkış ipek e tay tay duruyomuş böcük maşallah

Son düzenleme:

Benimde aklıma malesef kulak geldi.inşallah diştirde patlatınca rahatlar.

annemlerde hemen hemen tüm gün açık ama pek oralı olmuyor reklamlar çıkınca pıtır pıtır geliyor onun haricinde başla şeylerle ilgileniyor.
ama halamın oğlu 4 yaşında ve tv delisi ama annesi öğretmiş uzaktan izliyor.halam zararı olmaz diyor ki kuzenim zehir gibi maşallah zeka küpü.sen yinede uzaktan izlet.

kızlar bişey diycem bebişleriniz kahvaltıyı nasıl yapıyor benimki biberonda içiyo hala tek tek yemiyo ne yapsamkiii

arada biberonla bulamaz arada kaşıkla bulamaz.sabah 7 de ben evde bulamaç veriyorum.ama saat 10.00 gibi annemlede az kahvaltı yapıyor orda ekmekli labne ve sade ekmek kemiriyor.

Özlem ya sen dikkat et bak hem 32 haftalıksın 33 mü oldun yoksa hani bu normal birşey hasta değil hamilesin tamam ama e toprak var sürekli onu indir kaldır sancılarını teteikler bu ara dikkat ette zamanında gelsin bu ara senin sancılarda sık yokluyor.

bak sen ipek e
artık gece babannesi baksın uyumuş o bakınca

evet zeynep neslihan hanıma cmt randevu almak çok zor bilseydim önceden gitmek istediğini ben bu cmt randevuma seni yazdırıdım iptal ederken 15 gün önceden almak gerekiyor ben öyle yaptım bu sefer bende haftaya gidicem inşallah sende memnun kalırsın

anammmmm o kadar oldumu özlemin hamileliği daha dün gibi oysa

essemayit, dineva, hulen, meltemsahin+, mydarling, selmakerem, sibelce0, srpp+, tugba64, XSIDE, yaren_h+, ZeyL, ZEYNEP6672+, zeynepb

yarasın berkinime

Sibel bacım dün castır castır gezdim Acısı çıktı sabah

aferim sana karnı burnunda gezersen heh bööle olur:86:

hangi eski günlerin aklına geldi geçen seneki mi:83:

bilmiyor musun çocuklar yalancı çıkarır insanı
yemez dersin birinin yanında yer uyumaz dersin birinin yanında uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…