kızlar bişey diycem bebişleriniz kahvaltıyı nasıl yapıyor benimki biberonda içiyo hala tek tek yemiyo ne yapsamkiii
bahar iyiimi bende osmangazi tıpa götürüyorum çok memnunum doktordan
kolum aşı oldum tetanıoz cnm
kızlar bişey diycem bebişleriniz kahvaltıyı nasıl yapıyor benimki biberonda içiyo hala tek tek yemiyo ne yapsamkiii
inşallah sadece diştir canım.kulakta labilir diye düşünüyorum am değildir inş.antibiyotik kullanmak istemiyorum.hayırlısı bakalım...diştendir muhtemelen derinde öyle oluyo diş zamanı ama bi götür için rahat olsun
burak ta12 şubat..09,00 oyyy o günü hatırladım..evet cnm 12 şubat saati 15:20 :))
sağol canım.aynen öyle..geçmiş olsun sibelcim ay bu bücürler yalnız kalmaya gelmiyo valla
meltem geçmiş olsun cnmm
hülya ne alıcan düğün için kızzz
sağol canım..evet ya çok hareketliler.canım geçmiş olsun oğluşa.merak etme bişiy olmaz.bizmki düşmeyle ilk tanışmasını 20günlükken yapmıştı babası sayesinde.hemen hastaneye falan gitmiştik.ama sonra alıştıkkuzucuğum kaç defa düştü yataktan.ama dikkatli olma lazım artık sürekli.çok hareketlendiler...
Sibelcim kenarlara takabilmek için satılan ek yükselticiler var onlardan al derim ben
Meltem bizim de tv gün boyu açık oluyo ama bizimki her zaman ilgilenmiyor.. yemek yerken bakıyor.. bi de yumurcak tv nin bazı müzikleri çok dikkatini çekiyor.. oyuncaklarıyla oynamak ve yürüteçte gezmek dfaha çok hoşuna gidiyor
canım aslınada çok memenun değilim.ama artık değiştirmekte sitemiyorum bunca ay ırmak hanıma gittik.özel hastane mi oluyo canım senin dediğin yer.geçmiş olsun canım kolunada.tetnoz aşısını ned3n oldun ki?
cnm kulakta iltihap olsa hiç durmaz benim oğlumda olmuştu sabah kalktık ateşi var 2 saat şçinde çılgına döndü doktora zor yetiştik hemn iki iğne karışıtıp vurdu rahatladı yavruminşallah sadece diştir canım.kulakta labilir diye düşünüyorum am değildir inş.antibiyotik kullanmak istemiyorum.hayırlısı bakalım...
senin doğurdun vakit ben ilk sancılarımı hissetmiştim gız normalmi doğurdun sendeburak ta12 şubat..09,00 oyyy o günü hatırladım..
...
kahvaltıyı biz de tek tek veriyoruz labneyi azcık sulandırıyorum ekmeği batırıp yumurta koyuyorum üstüne
veya biraz reçelle ceviz
haftada 1-2 gün de meyve suyuyla veya bitki çayıyla bebe bsküvili karışım veriyom ama kaşıkla
tabi üstüne illaki süt içecek beefendi
dün ekmek almayı unuttuğumuz için bu sabah nar sıktım içine 4 tane bebe bisküvisi ve labne koydum yedi
Sancılı bi sabahtan sonra herkese günaydınlaaaaar
Geçmişe bakıyorum:89: Yeni smileyler çok şeker
Slingo mom kardeş konusunu yazmış
Kardeş | SlingoMOM ...anne, çoluk-coluk ve diğerleri
cnm kulakta iltihap olsa hiç durmaz benim oğlumda olmuştu sabah kalktık ateşi var 2 saat şçinde çılgına döndü doktora zor yetiştik hemn iki iğne karışıtıp vurdu rahatladı yavrum
senin doğurdun vakit ben ilk sancılarımı hissetmiştim gız normalmi doğurdun sende
Sibel bacım dün castır castır gezdimAcısı çıktı sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?