2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey diycem bebişleriniz kahvaltıyı nasıl yapıyor benimki biberonda içiyo hala tek tek yemiyo ne yapsamkiii

tek tek yiyor benimki. kaşık falan da istemiyor, elimle ekmek içine peynir, zeytinyağı, reçel (şeftali, çilek), yumurta sarısı, ceviz ve ıhlamur veriyorum. bazen yemek istemiyor ben de emziriyorum. :)))

bahar iyiimi bende osmangazi tıpa götürüyorum çok memnunum doktordan
kolum aşı oldum tetanıoz cnm

canım aslınada çok memenun değilim.ama artık değiştirmekte sitemiyorum bunca ay ırmak hanıma gittik.özel hastane mi oluyo canım senin dediğin yer.geçmiş olsun canım kolunada.tetnoz aşısını ned3n oldun ki?

evet cnm 12 şubat saati 15:20 :))
burak ta12 şubat..09,00 oyyy o günü hatırladım..
geçmiş olsun sibelcim ay bu bücürler yalnız kalmaya gelmiyo valla
meltem geçmiş olsun cnmm
hülya ne alıcan düğün için kızzz
sağol canım.aynen öyle..
sağol canım..evet ya çok hareketliler.

hımm bi soralım olmazsa mobilyacılara..çok iyi olur valla..yoksa yer yatağına talim.

özel hastane cnm santral garajda osmangazi tıp muyane üc. 19 lira
dosya açıyolar ilk götürdüğünden beri bütün kayıtları var bahardada yapıyolardır tabi öle
cnm hamilelikte tetanoz olduk ya tekdoz olmuştum aşı kartı verdiler tekrar 1 yıl içinde gel die ikinci doz için sadece ben bu şekilde oldum galiba

kahvaltıyı biz de tek tek veriyoruz labneyi azcık sulandırıyorum ekmeği batırıp yumurta koyuyorum üstüne
veya biraz reçelle ceviz
haftada 1-2 gün de meyve suyuyla veya bitki çayıyla bebe bsküvili karışım veriyom ama kaşıkla
tabi üstüne illaki süt içecek beefendi
dün ekmek almayı unuttuğumuz için bu sabah nar sıktım içine 4 tane bebe bisküvisi ve labne koydum yedi

inşallah sadece diştir canım.kulakta labilir diye düşünüyorum am değildir inş.antibiyotik kullanmak istemiyorum.hayırlısı bakalım...
cnm kulakta iltihap olsa hiç durmaz benim oğlumda olmuştu sabah kalktık ateşi var 2 saat şçinde çılgına döndü doktora zor yetiştik hemn iki iğne karışıtıp vurdu rahatladı yavrum

burak ta12 şubat..09,00 oyyy o günü hatırladım..
...
senin doğurdun vakit ben ilk sancılarımı hissetmiştim gız normalmi doğurdun sende

yarasın berkinime

he gız normal doğurdum..
uyyy ne gündü...

ipek uyudu... uyudugu 1 saat onun yarım saatinde de ben anca geçmişi bitirdim anacım...

kızlar sagolun... burcu dedıgın gıbı kırk tane laf saydık adama ama sonunda dayanamadı oda guzel bı gece gecırdık.moralım yerıne geldı resmen...

meltemcım diş yada kulak... aklıma ıkısı gelıyor. kulaktan cok cektıgımız ıcın gecelerı oyle cıglık cıglıga aglama denınce aklıma dırek o gelıyor. sen gotur bı doktora,umarım diştendir...

selda,canım cok gecmıs olsun. umutsuzluga kapılma. cok zor seyler yasadın evet,ama hepsi gecıcek. yıgıt neden gozunden amelıyat olucak? onu kacırmısım ben... kılosunu da takma,her bebek tombık olucak dıye bısey yok. saglıgı yerınde olsunda. dişleride cıkar,hiç dişsiz ınsan war mı... sabır tatlım. dile kolay bılıyorum ama,cok zor seyler yasadınız,bunuda atlatıcaksınız gör bak...

sibel,geçmiş olsun kuzucuga. ne tatlı dikilmiş bakıyor ama öyle ya...

serap ben hala bulamaç şeklinde veriyorum canım...tek tek yemıyor maalesef. bıberon da almıyor. kaşıkla veriyorum kafama göre...

başkaaaaa hım....... kızlar bi çay çorba ıcıcektık,ne zaman yapıcaz bunu? (zeynep ve didem)

hasta olan kuzucuklarıma coook gecmıs olsun...

bu arada ıpekte tay tay lamaya basladı. dun koltukta dıkıldı ılk kez,geri düştü ama azımle tekrar tekrar denıyor. bu üst dişte çıkamadı cok zorluyo cocugu yaramadı damagını bı turlu

Aaaa Zeynep kıs bizde dün akşam tocamla dışarı çıktık
Sinema kafe var orda film izledik benim kız arkadaşlarımda vardı körlük diye bi film izledik kızlar çok ilginç bi filmdi tavsiye ederim..
Gündüz de bizim kızlarla gezdik valla benimde eski günlerim aklıma geldi her ne kadar karnım burnumda da olsa

buarada cmt doluymuş neslihan hanım,ipoş az az oksuruyor dıye pazartesıyıde beklemedım. bugun 14.30 da randewumuz war...

utkyu alıp geliym..
dağılmayın uleyyynnn taammı...mucuk..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…