2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burcu bende loc kullanıyorum..
oda çok güzel sulandır kullan..
ama bunu da övüyolar alayım olmazsa..
amway in herşeyi güzelmiş..

bende ana kucağına bağlayıp babannesinin önüne oturttum

ya canım yaptım bi daha yapcam olmucak böyle belirtileri var bi gelmiyo sinir oluyorummm

sevil bacım merak etme bende sadece işte takılıyorum evde ne mümkün birinin derdi bitiyor öbürü başlıyor yine 3 gün of olurum okuyorum ama oda ancak telefondan yaqzmak pek mümkün olmuyor

bacım biz 20 günde yapıyoruz 50 tl kalabalıkız 850 geliyo gelince

Son düzenleme:
bende sadece clint bang kullanıyorum çok temizlik yapıyormuşum gibi bide anlatıyorum ama clint bangin hepsi güzel kadın onlardan istiyor hep

yaa benim aldıklarım hiç öyle değil.ama anway iyi ya 1 kere alıyoum 6 ay gidiyor.

bacım biz 20 günde yapıyoruz 50 tl kalabalıkız 850 geliyo gelince
aman o ne be azmış.ben girdimmi babasına giriyorum hıııııhhhh.

doğumdan sonra martta 2. ben aldım halen ödüyorum ayda 250 ve şubatta bitecek.peşin al parayı ye öde koyuyor valla en sonlarda almak iyi ama doğumda bi rahatladık faizsiz borç para olmuş oldu bize.

eeee kızlar anlatın...
daha ne var ne yok..
birazdan gidicem anacım..
ben geldm muhabbet bitti..
ooo olmuyorki böyle..

çalışana iyi de..
evde olunca gün parası istemek iyi olmyo..
bizimkilerde ayda 50 diyolar..

kız çok övdün şu anwayden bende sipariş vereyim bari

çalışana iyi de..
evde olunca gün parası istemek iyi olmyo..
bizimkilerde ayda 50 diyolar..
aslında iyi oluyor toplu olunca bayağı işine yarıyor.

kız çok övdün şu anwayden bende sipariş vereyim bari

bencede ver bende kardeşimden şifreyi alıp biraz araştırayım başka neler var.ama çok tasarrufluki çif bile daha pahalıya geliyor hem süper ve yormadan temizlik hem çok daha uzun süre kullanınca hesaplı oluyor.

ayyyy kızlar ben söyledimmi Neva okulda kırmızı başlıklı kız seçilmiş okulun aralık ayında kuruluş yıldönümü kutlamalarında gösteri yapacak bir heyecanladımki sormayın bide sınıftan tek kız o seçilmiş 1 tanede erkek seçilmiş gurulandım doğrusu bu ara öğretmenide defterine hep güzel şeyler yazıyor mutlu oluyorum doğrusu

ben geldim huhuuu
hastayım yahu bi iyi olamadım bu tempoyla hastaneyi boylucam galiba hiç dinlenmeye fırsatım yok

Hastalanıp kızdırdığı gibi mutluda etmeyi biliyor annesini afferim ona.eminım kırmızı başlıklı kızdan dahada bi şirin olur zilli yüzü çok güzel ondan seçilmiştir pek bi alımlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…