canım bendende biri portakal diğeri ceviz büyüklüğünde 2 tane miyom alındı ama 37. günümde kesildi doktoruna sor istersen
ayyyyyyyyyy hadi ya korktum şimdi kısss bkıs kocamda yok nasıl gitcem uzak baya bana bi 30 dk yol var bebişle nasıl gitcem offf of aklı olan askerle evlenmez ooooffff.
kızlar su sıtede kadır tugcu kısmına bı bakın ne ararsanız war harıka ya...
az once onun tavsıyesıyle ıpegı aldım altını actım ayaklarına bacaklarına ve karnına bebe yagı surdum. saat yonunde ovusturdum ıyıce karnını. bacaklarını hızlı hızlı hareket ettırdım bısıklet surer gıbı ama yawasca degıl bıraz hızlıca. 3-4 kere ettırdım 1 kere bacaklarını karnına bastırdım ve cok gaz cıkardı alttan sızede tavsıye ederım. sabahtan berı sallıyodum uyusun dıye sımdı kendı uyuyor... bunu bı 10 dk uyguladım. yagla karnını ovaladım bacaklarını hareket ettırıp ettırıp karnına dogru bastırdım valla cok ıse yaradı...
ya benimde 2 numara bir paketim kaldı onuda bitirince bende üç numaraya geçecegim.
kızlar üç numara iki çeşit.bi uyu oyna var78 adet.
bide normal prima yazıyo 54 adet ..hangisini kullanıyorsunuz.dün alışveriş yaptık ben uyu oyna aldım.ee adet farları çok tabi.78 daha iyi..
bu arada biz alışveriş yaptık defnecik uyudu.oohh rahatça yaptık yani..))
zeyno 3 numarda 98 li yok kız 2 numara olmasın o 3 numarada bi 54 lü normal bide uyu oyna 78 li vardı hatta uyu oyna %33 daha arttırılmış paketi önceden daha azmış.efferem defne kuşa :lepi:
canım prıma 3 numara kullanıyorum. 98 lı paketten alıyorum 10 gune yakın hatta daha cok gıdıyor... 15 gun falan.
az once onun tavsıyesıyle ıpegı aldım altını actım ayaklarına bacaklarına ve karnına bebe yagı surdum. saat yonunde ovusturdum ıyıce karnını. bacaklarını hızlı hızlı hareket ettırdım bısıklet surer gıbı ama yawasca degıl bıraz hızlıca. 3-4 kere ettırdım 1 kere bacaklarını karnına bastırdım ve cok gaz cıkardı alttan sızede tavsıye ederım. sabahtan berı sallıyodum uyusun dıye sımdı kendı uyuyor... bunu bı 10 dk uyguladım. yagla karnını ovaladım bacaklarını hareket ettırıp ettırıp karnına dogru bastırdım valla cok ıse yaradı...
lmaz: lmaz: lmaz:
ah canım ya... daha buyuk olsa daha zor olurdu sızın ıcın... arkandan aglardı boyle belkıde daha ıyı. hem tum bunlar hep onun ıcın dımı ama...
hımmm bugun bende yapcam canım sagolasın...
bızımkı genel olarak 11 gıbı uyuyo gunduz 9 a kadar gece 2 kez kalkıyo. kalkıncada ortalama yarım saat 1 saate gerı uyuyo. arada sapıttıgı oluyo tabı. gunduzde aralıklı olarak 4-5 saat falan uyuyodur en fazla...
gun asırı yıkıyorum ben canım.
yok ya bızımkı banyodan sonra cin kesılıyo en az 2-3 saat gozunu kırpmıyo walla.
dun gece bende nobetteydım ıpek cok huysuzdu. normalde 11 de uyuyan cocuk 1 de yattı. 4 te gerı kalktı 6 gıbı yattı. 7 dede komple uyandı. sanırım gazı wardı cok butun gece ıkındı durdu yawrum. sabah 9 da gerı yatırdım 11 e kadar ıkına ıkına uyudu...
daha uzanmıyo ama tepkı verıyo gordugu nesneye canım
bızımkıde oyle heyecanlanıyo hemen bıseyler gorunce sempatiksalakcinni
bız bugun 2 aylık oldukkkkk :lepi::lepi::lepi:
bende uyu oyna aldım hatta uyu oynanın 2 numarasını kullanmıstım normal primanın bezlerinden biraz daha ince bence daha rahat ederler.ay bak pazartesi bizim burdaki markette indirim vardı 19.00 tl ye bi paket aldım salı carrefour da 15.00 tl olduğunu gördüm 2 paket yine aldım.
zeyno 3 numarda 98 li yok kız 2 numara olmasın o 3 numarada bi 54 lü normal bide uyu oyna 78 li vardı hatta uyu oyna %33 daha arttırılmış paketi önceden daha azmış.
linki versene bende yapayım
ya benimde 2 numara bir paketim kaldı onuda bitirince bende üç numaraya geçecegim.
kızlar üç numara iki çeşit.bi uyu oyna var78 adet.
bide normal prima yazıyo 54 adet ..hangisini kullanıyorsunuz.dün alışveriş yaptık ben uyu oyna aldım.ee adet farları çok tabi.78 daha iyi..
bu arada biz alışveriş yaptık defnecik uyudu.oohh rahatça yaptık yani..))
ipek kızın 2.ayı kutlu olsun. Ailesiyle beraber daha nice güzel aylara inşallah :)
ben bebeklerin her ayını kutlamayı çok seviyorum :)
kızzzzzzzz kocan askermi?ahh bilirim asker yolu beklemek ne zordur bende geçen sene bekledim öldüm öldüm dirildim sanki ALLAH düşmanımın başınavermesin bebekli daha zordur RABBİM kolaylık versin canım günlerini tez geçirsin
bebeğide al öyle git ben 40. gün muayeneme kızımıda aldım gittim doktorumun hemşiresi tuttu muayene olurken bulursun tutacak birini
kızlar nette kadır tugcu war cocuk dr
bu cetveli nasıl yapıyorsunuz? Bana da anlatırmısınız?
bir soru : oğlunm 75 günlük emzik alıo ama yinede elini emio geceleride sürekli yüzünü kızartana kadar ovuşturup duruo bu uyumasınada mani oluonedeni nedir sizce ne yapabiliriz?
cevap : Bugün elini, 6. aydan sonrada ayağını emecek... Gayet normal bir bebek davranışıdır.. Yüzünü ovuşturması, burnunu karıştırmasını bilmediği için.. Bilhassa banyo yapmadığı günlerde burnunda sümük kurur ve kaşıntı yapar... 10'ar damla serum fiz. damlatın, geçer..
ipek bunu cok yapıyor mesela sebebı buymus demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?