kuzumun burnu tıkanmış zor nefes alıyor şuan oyüzden mızıldayıp duruyor:sinifsinif:
sütümden damlattım burnuna inş. açılır uyuyamıyor kuzucum kıyamam ben ona
Tugbacım eczaeden bebekler icin satılan damla seklinde okyanus suları var. Onlardan damlat 2-3 damla cok rahatlar bebegin. Ben geceleri damlatıyorum.
Iyiyim canim geçmisi okuyodum amma birikmis yine yorulmusundur sen simdislm kızlar misafirlerim gitti.ama yine herkes gtmş.reyhancığım senle ben varız sanırım eee nasılsın.
canım hoşgeldin aramıza
bn sümeyra nur:1hug:a.s.
canm aynı gün meleklerimizi kucağımıza almışız bende 10 şubatta doğum yaptım
bende evdeki 3 numara beze baktım ekonomik paket 80 tane varmış içinde
Iyiyim canim geçmisi okuyodum amma birikmis yine yorulmusundur sen simdi
nasil bebis uslu durdumu bari
iyi akşamlarr herkese:)
Iyi aksamlar canimopuyorumnanaktaniyi akşamlarr herkese:)
evet bende okudum millet yine sohbete koyulmuş biz kaçırdık.evet baya yoruldum.bebişte inanırmısın hiç durmadı vede uyumadı.şimdi eşim geldide ona devrettim vardiyeyilaelaelaelaelae
Iyi aksamlar canimopuyorumnanaktan
küçük bebekle misafir agirlamak çok zor valla benimde gelen giden çok oldu bide ben tekim yanimda yardim edebilecek kimsede yoktu
Hatta yarin aksam yine misafir var bu aksamdan hazirlik yapicam Ecem bi uyusun bakalimda
Iyi aksamlar canimopuyorumnanaktan
küçük bebekle misafir agirlamak çok zor valla benimde gelen giden çok oldu bide ben tekim yanimda yardim edebilecek kimsede yoktu
Hatta yarin aksam yine misafir var bu aksamdan hazirlik yapicam Ecem bi uyusun bakalimda
allah kolaylık versin canım. bilirim tek başına misafir ağırlamak çok zordur. bizimde burda kimsemiz yok..
allah kolaylık versin canım. bilirim tek başına misafir ağırlamak çok zordur. bizimde burda kimsemiz yok..
hülya dogum günün kutlu oolsun bacım.saglıkla sıhatla yavrunla eşinle mutlu yaşa..a.s.......
hülyacım (yaren)
nıce yıllara canım aılenle saglıklı mutlu bı ömür dilerim alkisalkisalkis
hülyacım doğum günün kutlu olsun.ailenle ve tabiki tatlı bebişinle nice sağlıklı mutlu yaşlara a.s.
hülya doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllara ailenle sevdiklerinle beraber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?