ayşegülcüm bende alırken farkettim bi uyu ve oyna var bide normal prima
uyu ve oynanın adedi daha fazla ama daha ucuz diğerine göre.
mağazadaki kıza sordum uyu ve oyna diğer primaya göre 2.kaliteymiş.
anamm dedim ne diyon sen pişik falan olur hassas ciltleri zaten diğer prima paketinden aldım ekonomik mega paket 80 tane.
canım bebegının dogum tarıhını adını ve cetvelın ustune yazılmasını ıstedıgın seyı soyle yapıyım ben
Pınar ben kullandım 2. kalite falan değil sallamış daha ince bir bez ama çiş kaka falan çıkmıyor tabii sadece daha ince olduğu için fiyatı düşük hatta pek tercih edilmediği içinde fiyatı düşük olabilir.aynı pamuk aynı malzeme pişik yapacagını sanmıyor ben kullandım yapmadı ama hepimizde değişir bi dene derim pok bezi sonuçta şakkıdı
bide ben revna'ta tinylove prenses oyun minderiyle fischer price in yağmur ormanı dönencesini aldım ikisiylede çok ilgilendi dönencedeki hayvan seslerini çok seviyo oyun minderinde de aynayla konuşuyo
ellerinide ablasıyla babsına uzatıyo babayı görünce çıldırıyo hemen gülümseyip ellerini uzatıyo oınu kim gezdiriyo biliyo kerata
oh maşallah topikimiz yine şenlenmiş herkese selam zemuszemuszemuszemus
zeynepcim oldu galiba teşekkür ederim
zeynepcim oldu galiba teşekkür ederim
Selam kızlar, Biz 3 gün önce bebek arabamızla ilkkez gezmeye cıkalım dedik. Dısarı cıktık. Benim tontiş Dorukumu arabaya oturtmaya calıstık. cocuk bir korktu görmeniz lazım. cok agladı. tutamadık arabanın icinde. şimdi evde arabaya alıstırmaya calısıyoruz. sizde dısarı cıkmadan bebeklerinizi evin icinde biraz alıstırın gezdirin.
Selam kızlar, Biz 3 gün önce bebek arabamızla ilkkez gezmeye cıkalım dedik. Dısarı cıktık. Benim tontiş Dorukumu arabaya oturtmaya calıstık. cocuk bir korktu görmeniz lazım. cok agladı. tutamadık arabanın icinde. şimdi evde arabaya alıstırmaya calısıyoruz. sizde dısarı cıkmadan bebeklerinizi evin icinde biraz alıstırın gezdirin.
zeynepcim çok teşekkür ederim. çok saol
10 şubat 2010, melis, annesinin herşeyi
aaa benimki binince uyuyor sallanıyor ya hoşuna gitti demekki sende uyurken koymayı dene bide.ana kucağıda sallanıyor diye seviyor bende pek koymuyorumki sallanmaya alışmasın diye.Selam kızlar, Biz 3 gün önce bebek arabamızla ilkkez gezmeye cıkalım dedik. Dısarı cıktık. Benim tontiş Dorukumu arabaya oturtmaya calıstık. cocuk bir korktu görmeniz lazım. cok agladı. tutamadık arabanın icinde. şimdi evde arabaya alıstırmaya calısıyoruz. sizde dısarı cıkmadan bebeklerinizi evin icinde biraz alıstırın gezdirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?