mesela mutfaktan tıkırtı duysun
hele ekmek poşeti sesini
koşarak gelir bakar hemen ne yıyorum dıye
es kaza agzımda bısey warsa we ona wermedıysem bas bas bagırıyo
İnşallah gönlüne göre verir Allah Sibelcim.
Lokma konusunda Toprakta öyle Hülya.Ondan ayrı boğazımdan bişe geççek diye ödü kopuyor
Hee karıştırmacı kişilik diyoduk şimdiye kadar.Artık denetlemeci karıştırmacı kişilik oldu bunlar
kız yemese bıle benım teklıf etmem lazımayy yakın olsakta bi yesem ben onu:84:..
heh efferımmmmSelam şekerler napıyosunuz bakalım .Annemler gelir gelmez sağlık ocağına gittim aile hekimine muayene oldum .İlaç yazdırdım tabi .Amma öğleden sonraya kaldığım için kan veremedik tabisi .Onuda hafta içi yaptırcam bugünün cuma olduğunu unutmuşum :26:
Annemlerle oturduk sohbet ettik, doğum günü için planlar yaptık kardeşimle .Bakalım hayallerimiz çokta umarım becerebilriz .Malesef bu tarz organizasyonları hiç beceremem ama kız kardeşim acayip kokoştur pek bilir böyle şeyleri .Onunla yapınca ortaya güzel şeyler çıkacak diye umuyorum
Son sayfadan gördüm Özlemin Toprak ve Zeynep çok tatlılar maşallah .Allah bozmasın ilişkilerini yerim onları yer
guldurdun kız akşam akşam
aynen
ondan habersız bısey yerım mazallah
ayy bende güldüm akşam akşam ipeğe..
Allah ta onu güldürsün.
utku gelip bakıyo neye gülüyon anne diyo
bizimki çorbayı yemedi..memeyi tercih etti..hemde kıtlıktan çıkmışcasına..
ardından mandalina portakal ve elmayı elinden suları aka aka yedi
üzerini değiştirdm ve yattı..
mesela mutfaktan tıkırtı duysun
hele ekmek poşeti sesini
koşarak gelir bakar hemen ne yıyorum dıye
es kaza agzımda bısey warsa we ona wermedıysem bas bas bagırıyo
Selam şekerler napıyosunuz bakalım .Annemler gelir gelmez sağlık ocağına gittim aile hekimine muayene oldum .İlaç yazdırdım tabi .Amma öğleden sonraya kaldığım için kan veremedik tabisi .Onuda hafta içi yaptırcam bugünün cuma olduğunu unutmuşum :26:
Annemlerle oturduk sohbet ettik, doğum günü için planlar yaptık kardeşimle .Bakalım hayallerimiz çokta umarım becerebilriz .Malesef bu tarz organizasyonları hiç beceremem ama kız kardeşim acayip kokoştur pek bilir böyle şeyleri .Onunla yapınca ortaya güzel şeyler çıkacak diye umuyorum
Son sayfadan gördüm Özlemin Toprak ve Zeynep çok tatlılar maşallah .Allah bozmasın ilişkilerini yerim onları yer
valla bencede zeynep biri bana ihtiyacını söylese cok daha fazla mutlu olurum.
bu arada kızlar şu an indirimler başladı biliyorsunuz. ben doruk için önümüzdeki sene kışa uzun kollu tişört, kaban, polar eşofman, kot ve kadife pantolon, bere ve atkı aldım. birtek kalın güzel bir hırka bakıyorum şimdi.
önümüzdeki sene kabanların yanına yaklaşamayız büyük ihtimalle.
hülyacığım pek denk gelemiyoruz sen geliyor yazıyorsun ama ben hemen okuyamadığım için sen çıkmış oluyorsun.çarçamba hariç ben hep buralardayım valla.herkes geçmişi okuyor galibaa.
Burcuu, ben de seni merak etmiştim. denk gelemedik bi türlü. merak ettim kız.
bak bugün de seraplar yok.
a ben de ne yemek yapacağımı bimiyorum??? :26:
kız yemese bıle benım teklıf etmem lazım
bagırıyo verıyorum agzına bazen yıyo bazen cevırıyo kafasını
ama o teklif yapılmadımı kendısıne de sunulmadımı yaygara koparıyo işte
cins anacım cins :44:
heh efferımmmm
hf ıcıde gıt kan da wer bak ihmal etme
her gun sorucam denetlicem
tependeyim
hoşgeldin.iyi etmişsin.hadi şifa olsun.Selam şekerler napıyosunuz bakalım .Annemler gelir gelmez sağlık ocağına gittim aile hekimine muayene oldum .İlaç yazdırdım tabi .Amma öğleden sonraya kaldığım için kan veremedik tabisi .Onuda hafta içi yaptırcam bugünün cuma olduğunu unutmuşum :26:
kolay gelsin canım.ben çıkıyorum kızlar bulaşıkları makineye koyup yemek işlerini halledeyim görüşürüz iyi akşamlar
hadi git bakalım.ahanda tamamen kalktıııııııııııı
miray uyandı. 2 saat 15 dk. rakor kırdı bugünn.
neyse çorbamızı içelim biz.
iyi akşamlar. muckk
bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlarr
Görüşürüz didemcim
sorma zeynepcim derin el hep başbaşta takılı valla dışarı çıkalım eve dönüyoruz girmek istemiyomuş eve...varmı böyle bişey yaa..geçende balon almadım diye ağlıyo çarşıda tutturmada olucak galiba ki hiç sevmem ben kınamıyımda ne yapcam bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?