2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

muhabbetleri daim olsun

ay ne şeker bunlar böyle allah nazarlardan saklasın maşallah ikisinede abi olmuş toprak severken ısırılırda göze parmakda sokulur benim yeğenimde kardeşini ısırıyodu sonra öperken ısırıldı diyip sıyrılıyordu işin içinden

oyyy ellerini tutuşu olurum ben onun,kuzucuklar yaaa,ikiside süt kuzusu

bak bak eldivenlerinimi elliyo.ayy maşallah ne güzel..

özlem sana ne desek az bende çocukları çok severim ama ayşenin yanında şimdi bir tane daha düşünemiyorum

teşekkürlerr...

maraşta feci yağmur varrr..sabahtan beri kesilmedi.,.
berekettir bereket
yaşasın 3 gün tatil dinlencem valla yarın sadec ayşenin kan ve idrar tahlilleri var sonra heeep yatıcam
2 çocukla yatarsın sen bacım

ayy pardon unuttum canım
evet sorun ben degıl sanırım
sorun birine yapışmak
ben başkasına bırakınca duruyor ama bu sefer onların yanından ayrılmıyo
babasıyla duruyo mesela ama adamın dıbınde
yere oturtuyorum dedıgın gıbı bacagıma sarılıp aglıyo
birine yapışsında kim olursa olsun derdi o.
ben oldugum ıcınde bana sarmış durumda.
son 1 aydır böyleyiz büyüyeceğimize küçülüyoruz zaar anlamadım ki
bıde ben yokken "anne" dıye gezıyomuş ortalarda
ben daha agzından "anne" sozunu dogru duzgun duyamadım
ama ben yokken dilinden düşürmüyomuş
cadı işte nolucak.

Gidiyorum ben evime. Haftasonu giremem herhalde. Pazartesi de yine okula kayıtsız çocukları gezeceğim ama az kaldı belki gezmeye çıkmadan uğrarım. Öpüyorum kuzuları ve sizi. Byyyy

Amin maşallah kızlar saolun.

Evet Zeynep doğru tespit.Sanırsam yapışma dönemi bu kişi ile ilgili değil.
Böyle 8 ay civarındaki gibi bişey değil bu.Merak ediyor sanıyorum ne yaptığımı ve yapacağımı.Dediğim gibi ben tam bilemiyorum.Biz biraz karmaşık bi dönemdeyiz.
Tümden böyle peşimden ayrılmıyor değil.Sık sık geliyor kolaçan ediyor.Yaptığımı merak ediyor.Tezgaha yakınsam mesela muhakkak,çıkıcak tezgaha.Ben alıştırdım bu tezgaha çıkma işine
Çok aşırı zorlamıyor şimdi çocuğumun günahını almıyim.Merakı dinince dalıyor bişeyle oynamaya.Ya da bana mı öyle geliyor bilmem

ya hastalıktan ya da dişten bu hafta biz de yapışıktık..yani aşırı derecede.babasında bile durmuyordu..onun haricinde ilk işten geldiğim zaman çok istiyor kucağımda durmasını.. ben de yemek olana kadar tutuyorum kucağımda. yemekten sonra oynuyor kuzenleri ile..evde de zaten yalnız bırakmıyoruz hiç,işim varsa babası yanında oluyo..eğer babası onunla oynamıyor,ilgilenmiyorsa çıkıp geliyor mutfağa...sabahları ağlıyor ama artık bırakırken, çok üzülüyorum bu duruma..

kıskanan yeğenim yağmur vardı ya, uzun zamandır bir zarar vermiyor çok şükür ama akşam giderken soruyoruz, yarın burağı yetirelim mi diye..getirmeyin diyo, o beni dövüyo diyo :))

özlem harika bi görüntü ya,maşallah ikisine de...benimkiler de 33 hafta sonra böyle olcak sanırım :))

kız zeynep küçücük daha,emziği çok büyük geldi bana?0-3 ay mı o? ben burağa 2-3 ay sonra vermeye başlamıştım..

Bende çalışan bir anne olarak cevap veriyorum
derinde beni görünce deli oluyo ama gündüzleri anneme yapışık geziyo,yalnız kalmak istemiyo ama eve gidnce ben nereye gidersem geliyo yanımda olmak istiyor ama kapıda birini görsün yada eve biri gelsin arkadsından ağlayıp beni unutuyorrrr...
Herşeyimi taklit etmeye başladı bide bi kaçışı var allahımmm pıttık pıttıkk bide yürüse ne yapcam acabaa

özlem bu resim süper kardeşini nasılda seviyo şuna bak yaa

maşallah kuzulara

yaşasın 3 gün tatil dinlencem valla yarın sadec ayşenin kan ve idrar tahlilleri var sonra heeep yatıcam
inş.tahlil sonuçlarıda iyi çıkar ayşenin iyi tatiller didemcim....

Gidiyorum ben evime. Haftasonu giremem herhalde. Pazartesi de yine okula kayıtsız çocukları gezeceğim ama az kaldı belki gezmeye çıkmadan uğrarım. Öpüyorum kuzuları ve sizi. Byyyy
görüşürüz canım

neyse accık büyüt sonra edersin kız

he azcık büyüsünler kızlar sana yardım ederler rahatça büyütürsün bak benim oğlanlarda yardım ediyor bana zorlanmıyorum fazla......

bu ayşe bizim iflahımızı kesti bilmiyorum ki
zeynep babamız evde bu hafta sonu o varken bana tenezzül etmiyorlar

az toparlasın kendinide.yaparsın bi tane daa senin gönlün varken yap işte:)

kız hülya iyiyden iyiyce sen evde olmaya alıştırdım gibi geliyo bana:)) hadi bakalım az daha dayansın burak.
yamurumu dövüyormuş.

kesınlıkle merak
göz bende
bide çok komik ağzıma bi lokma bişey koysam hemen gözünü dikiyo lokma bogazıma takılıyor resmen :) herseyı denetlıyo yok boyle bısey :)
bu ayşe bizim iflahımızı kesti bilmiyorum ki
zeynep babamız evde bu hafta sonu o varken bana tenezzül etmiyorlar
ohhh rahatsın o zaman
burak mı onu dövüyormuş
erkek adam döver de masaya yumrugunu vurur de
yalnız kalmak ıstemıyolar bence sorun bu
yanlarında illa biri olucak
derinde ayrıca gezentilikte war tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…