berekettir bereketteşekkürlerr...
maraşta feci yağmur varrr..sabahtan beri kesilmedi.,.
2 çocukla yatarsın sen bacımyaşasın 3 gün tatil dinlencem valla yarın sadec ayşenin kan ve idrar tahlilleri var sonra heeep yatıcam
Ben çalışan anneyim işte. Önceden annemlere bırakırdım ağlamazdı hiç. Bir hafta on gün oldu babamı arabanın camında görünce başlıyor ağlamaya sinirli sinirli. Normalde ben babamdan alınca ağlardı. Evde de ya babası ya ben illa ki birine yapışacak. Yanında hep biri olacak. Sabahları ise resmen bana yapışıyor. Yere bile oturtsam ağlayarak dönüp ayaklarıma sarılıyor.
özlem sana ne desek az bende çocukları çok severim ama ayşenin yanında şimdi bir tane daha düşünemiyorum
Ya bu süper bi foto. Bayıldım. Maşallah kuzucuklara
Gidiyorum ben evime. Haftasonu giremem herhalde. Pazartesi de yine okula kayıtsız çocukları gezeceğim ama az kaldı belki gezmeye çıkmadan uğrarım. Öpüyorum kuzuları ve sizi. Byyyy
neyse accık büyüt sonra edersin kız
maşallah kuzulara
inş.tahlil sonuçlarıda iyi çıkar ayşenin iyi tatiller didemcim....yaşasın 3 gün tatil dinlencem valla yarın sadec ayşenin kan ve idrar tahlilleri var sonra heeep yatıcam
görüşürüz canımGidiyorum ben evime. Haftasonu giremem herhalde. Pazartesi de yine okula kayıtsız çocukları gezeceğim ama az kaldı belki gezmeye çıkmadan uğrarım. Öpüyorum kuzuları ve sizi. Byyyy
neyse accık büyüt sonra edersin kız
bu ayşe bizim iflahımızı kesti bilmiyorum ki
zeynep babamız evde bu hafta sonu o varken bana tenezzül etmiyorlar
ya hastalıktan ya da dişten bu hafta biz de yapışıktık..yani aşırı derecede.babasında bile durmuyordu..onun haricinde ilk işten geldiğim zaman çok istiyor kucağımda durmasını.. ben de yemek olana kadar tutuyorum kucağımda. yemekten sonra oynuyor kuzenleri ile..evde de zaten yalnız bırakmıyoruz hiç,işim varsa babası yanında oluyo..eğer babası onunla oynamıyor,ilgilenmiyorsa çıkıp geliyor mutfağa...sabahları ağlıyor ama artık bırakırken, çok üzülüyorum bu duruma..
kıskanan yeğenim yağmur vardı ya, uzun zamandır bir zarar vermiyor çok şükür ama akşam giderken soruyoruz, yarın burağı yetirelim mi diye..getirmeyin diyo, o beni dövüyo diyo :))
özlem harika bi görüntü ya,maşallah ikisine de...benimkiler de 33 hafta sonra böyle olcak sanırım :))
kız zeynep küçücük daha,emziği çok büyük geldi bana?0-3 ay mı o? ben burağa 2-3 ay sonra vermeye başlamıştım..
kesınlıkle merakAmin maşallah kızlar saolun.
Evet Zeynep doğru tespit.Sanırsam yapışma dönemi bu kişi ile ilgili değil.
Böyle 8 ay civarındaki gibi bişey değil bu.Merak ediyor sanıyorum ne yaptığımı ve yapacağımı.Dediğim gibi ben tam bilemiyorum.Biz biraz karmaşık bi dönemdeyiz.
Tümden böyle peşimden ayrılmıyor değil.Sık sık geliyor kolaçan ediyor.Yaptığımı merak ediyor.Tezgaha yakınsam mesela muhakkak,çıkıcak tezgaha.Ben alıştırdım bu tezgaha çıkma işine
Çok aşırı zorlamıyor şimdi çocuğumun günahını almıyim.Merakı dinince dalıyor bişeyle oynamaya.Ya da bana mı öyle geliyor bilmem
ohhh rahatsın o zamanbu ayşe bizim iflahımızı kesti bilmiyorum ki
zeynep babamız evde bu hafta sonu o varken bana tenezzül etmiyorlar
burak mı onu dövüyormuşya hastalıktan ya da dişten bu hafta biz de yapışıktık..yani aşırı derecede.babasında bile durmuyordu..onun haricinde ilk işten geldiğim zaman çok istiyor kucağımda durmasını.. ben de yemek olana kadar tutuyorum kucağımda. yemekten sonra oynuyor kuzenleri ile..evde de zaten yalnız bırakmıyoruz hiç,işim varsa babası yanında oluyo..eğer babası onunla oynamıyor,ilgilenmiyorsa çıkıp geliyor mutfağa...sabahları ağlıyor ama artık bırakırken, çok üzülüyorum bu duruma..
kıskanan yeğenim yağmur vardı ya, uzun zamandır bir zarar vermiyor çok şükür ama akşam giderken soruyoruz, yarın burağı yetirelim mi diye..getirmeyin diyo, o beni dövüyo diyo :))
özlem harika bi görüntü ya,maşallah ikisine de...benimkiler de 33 hafta sonra böyle olcak sanırım :))
kız zeynep küçücük daha,emziği çok büyük geldi bana?0-3 ay mı o? ben burağa 2-3 ay sonra vermeye başlamıştım..
yalnız kalmak ıstemıyolar bence sorun buBende çalışan bir anne olarak cevap veriyorum
derinde beni görünce deli oluyo ama gündüzleri anneme yapışık geziyo,yalnız kalmak istemiyo ama eve gidnce ben nereye gidersem geliyo yanımda olmak istiyor ama kapıda birini görsün yada eve biri gelsin arkadsından ağlayıp beni unutuyorrrr...
Herşeyimi taklit etmeye başladı bide bi kaçışı var allahımmm pıttık pıttıkk bide yürüse ne yapcam acabaa
özlem bu resim süper kardeşini nasılda seviyo şuna bak yaa
kendinize iyi bakınkızlar ben çıkıyuorum iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?