2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bu konu beni çok üzüyor .Aslında eşimin birsürü arkadaşı evli ve biz hanımlar hep arka arkaya doğum yaptık .En büyüğü 1 yaşında şu anda .Arkadaşlarla görüşsekte oğlumda yaşıtlarıyla oynasa .Çalışan annede yok aslında aralarında .
Akşama kadar Mertkanın tek gördüğü benim .Akşam dedesi ve babannesi gelince onları görünce bile seviniyor .Babasınada aynı sevinerek tepki veriyor .Ama ben odadan çıkayım geldiğimde yine tepeme tırmanıyor almayınca çok ağlıyor .Çocuk tek beni görüyor haliyle bana aşırı bağlı bizde yapışık ikiz gibiyiz .

kızlar bu diretme konusunda mahallenin en mutlu yumurcağında bir kısım var onu yazacağım bu haftasonu tartışma topigimize. cok dikkat etmemiz gereken bir konu. yöntemi cok komikti harvey amcanın ama işe yarayacağını düşünüyorum ben. okuyun mutlaka ben yazınca.

ilahi duru.defnede hep ablası ne yerse istiyo.çığlık çığlığa.

anneler der ya yemedim yedirdim diye sanırım o 'YİĞEMEDİM HEP ELİMDEN ALDI KENDİ YEDİ' AMA KİMSE İTİRAF EDEMİYİNCE CÜMLE NAZİKLEŞMİŞ.

tamam neler yazmış bakalımögrenelim.

ben kaçar belim koptu oturmaktan gidip uzanayım...
iyi akşamlar...

yok bu sefer çıktım..akşama hiç neti vermez bana koca.dün hep bendeydiya bugün çıkarır acısını..
iyi tatillerr

Herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere kendinize ve kuzucuklara çok iyi bakın

frtybhadx2aq<TH<atvhxxxxxxxxxxxxxGBN ZDCÖ <
Buda Mertkuştan teyzelerine

Ay Burcu süpersin sen ne kadar doğal bir insan olduğun şu yazdıklarından belli

:97: :97:
kız cidden boğazımda kalıyor yutamıyorum düğüm düğüm oluyor hani bakmasa yiycemde yook.

Herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere kendinize ve kuzucuklara çok iyi bakın

bizde seni seviyoruz kuşummmm.

görüşürüz canım.

öyle sanıyorlar heralde. kuşlar
bakayım canım hazır vaktim varken şu an,sağol.
bizde henüz tutturma pek yok ama şu yemek olayı hat safhada. gırtlağıma diziliyor resmen yediğim. o da eline bişey geçirince bize veriyo ağzımıza sokmaya çalışıyor,paylaşmayı da biliyolar anacım sevsinler
anneler der ya yemedim yedirdim diye sanırım o 'YİĞEMEDİM HEP ELİMDEN ALDI KENDİ YEDİ' AMA KİMSE İTİRAF EDEMİYİNCE CÜMLE NAZİKLEŞMİŞ.
kesin öyledir
yiyemiyosun ki otomatikmen elinden alıyor haytalar.
canım sende araştırsana farklı sitelerden forumlardan falan. çok değil 1-2 kişi olsa olur çocuk görsün önemli olan o.
hem madem o kadar çok çocuklu arkadaşın var bence bu fırsatı hiç kaçırmayın. artık yaşına geliyorlar,sosyalleşmeleri gerek.
yaz bende merak ettim.

yerim ellerini parmaklarını sarı kuşum benim

ooo hanımlar ben geldim kimsecikler yok yaw.
40 yılda bi akşam girdim hepinizin uyuyası mı tuttu
neyse bende gidiyim barimm hadi herkese iyi haftasonları sevgiler saygılar

slmmm kizlarrr ya uzun zamandir giremiyorum. tasindik felan derken baya yoruldum. yanimda kimsemde yoktuu offfff zeynepte üst 2. disini cikardi 1 haftadir öksürük öksürük öksürük.nasil gececek bu yaaa burdaki doktorlarda ölsen ilac yazmiyor anacim.insan bi agri kesici felan yazar.dogal yoldan birseyler yapan varmi kizlar su öksürük illeti icin ?

canım gecmıs olsun oncelıkle zeynep e ıhlamur ıcır ıcmezse suyunu ılık ılık ıcır ınsallah yumusatır bıraz gogsunu,bıde havlu ısıt gogsune koy duzelır ınsallah

geçmiş olsun canım öksürük fena oluyor uykudan uyandırıyo kör olası.. içiyosa eğer bitki çayı tarzında içicekleri ıhlamur ve bunun yanında papatya çayı iyi geliyormuş biz deneyip göremedik çünkü gencer su dışında bişiy içmiyo
allah acil şifa versin

kızlar çok mutluyum babam sigarayı bırakmış..heyyyyoooo..
:92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…