2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bacılar, nasılsınız.
İzindeydim bugün başladım.

kızlar çok mutluyum babam sigarayı bırakmış..heyyyyoooo..
:92::92::92:

çok güzel canım, darısı ailemizin tek içicisi kocama olsun inş.

Çok tatlı maşallah

günaydın kızlar..

sibel hayırlı olsun,inşallah tekrar başlamaz !!

Günaydın canım, bebişin hayırlı olsun, sizleri duyunca çok hevesleniyorum, arayı uzatmadan 3.yü düşünsem mi nedir Gezmelerede gitmişiz bu arada, ben yine gelemedim.

günaydın hayırlı haftalarrrrr

Günaydın Esmacım.

Merhaba Özlem,
Doğum günü hazırlıklarına başlamışsın, bende henüz hiçbir faaliyet yok ama daha süremizde var 12 şubata kadar.

Günaydın canım.

günaydın cnm ohh temizlikler bitti dsene bende başladım hazırlıklara yavaştan bugün magnetlerim gelicek bakalım davetiyeni merak edioum bendeee

Günaydın Serapcım.

günaydın cici annişlerrr

Günaydınnnn

olabilir canım bi aksilik çıkmazsa görüşürüz.

Merhaba arkadaslar herkese iyi bir hafta diliyorum.
Gecen hafta cok yoğundum doğru düzgün giremedim.
Herkes iyidir umarım.
Bugünde birsürü ütüm var onlarla boğusucam.Duruyuda anneme gönderdim rahat yapabilim diye
Savasa baslamadan sizlere bir selam verim dedim

Günaydın herkese. İyi bir hafta olsun herkes için inşallah...
gunaydınnnnnnn
hadi kolay glsin sanada
ütüden de hiç haz etmem ıyyykkk

kızlar çok mutluyum babam sigarayı bırakmış..heyyyyoooo..
:92::92::92:

gözün aydın canım darısı benim babamın kardeşimin başına.hatta tüm içenlerin başına.

pıtırcığım keseside görünmüşşşş.sağlıkla kucağına aldığın günüde burdan müjdelersin inşallah.Sıgara olayını ne yaptın bıraktın dimi.Bak hakkını yeme çoçuğun burak ta bırakmıştın bundada bırakacaksın.
bu ara çoçuklarda bi haller var yine.Duru da aynen anlattığın gibiydi saat 3 e kadar uyumadı uyudu ağlayarak uyandı saat 3 e kadar böyle devam etti derdi ne anlamadım.

ee kayseri bebekleri resimleri nerde.yaa biz hemen çarşaf çarşaf koyuyoruz meraklandırmayın koyun resimleri.

kızlar ya benim kasıklarım ağrıyo acaba üşütmektenmi ya of doğumdan sonra hiç muayne olmadım olan varmı hiç acaba iltihap felanmı vardır?

evet kayseri buluşması resim istiyorum bizde cumartesi buluşuyoruz unutmayız inşallah resim çekmeyiii bakalım bizim pıtırcıklar ne yapıcazz

aa demekki çoğu bebekte varmış bu huysuzluk,dertleri neydi acaba? insanın elini ayağına dolaştırıyorlar..

zaten öğrenmeden önce öksürük olduğu için içemiyordum, öğrendiğimden beri de içmedim, inş bu defa tamamen ben de bırakmış olurum..ben balkonda sigara içerken, eşim burağı getirip,camdan cee yaptırıyor, burağın ben sigara içerken görmesini bile istemiyordum..eşim de inadına getiriyor, utan diye..malum o içmeyince ben 2. sınıf oluyorum evde..

valla burak olmayınca, ben çanta falan götürmedim, foto mak. burağın çantasında oluyor..haliyle hiç resim çekmedim, diğerleri de çekmedi hiç :) zaten tıkınmaktan fırsat bulamazdım herhalde..:)) gülşah diyodu, hacerle rüveydayı deşifre edelim bu sefer diye, ama sonradan unuttu sanıırm, belhasıl hiç resim yok bacım, 1 ay sonra bizdeler o zaman çekeriz bol bol..ayda bir düzenli görüşüyoruz nasıl olsa.

kasık ağrısı benim adet dönemimde oluyordu canım..üşüttüğün için de olabilir. doğumdan sonra ben de hiç muayene olmamıştım..iltihap kasık ağrısı mı yapar?

benim doğumda kist almışları söylemiştim size, cumartesi ultrasondan doktor baktığında yine gebelik kisti oluşmuş ama zararsız dedi. bu kisti vücut niye üretiyor anlamadım yanii...

aslında iltihap olsa yeşil akıntı olur o deil de muayne olsammı die düşündüm ağrıyo hapta kullanıyorum
kistmi die düşündüm bide belkide üşütmüşümdür

kasık ağrısı benim kabusum.
her adet döneminin ilk 3 gününü inleyerek geçiriyorum resmen. kasıkla kalsa iyi,tırnak ucuma dek ağrıyor resmen. kaç kere doktora gittim,yapı meselesi dedi. 2-3 majezik içersem kesiliyor ama onuda şu an alamıyorum. dün hastalandım mesela şu an zor duruyorum ayakta 2 minoset içtim sabahtan beri ama banamısın demiyor

aa hasta oldunmu kız..bu ay sendende bi bebiş bkliyoduk:)

doğru söylüyosun özlemcim..valla başlarsa çok üzülürüm..bizler için bıraktı zaten..oraya gidince daha bigün çocukların yanında içmedi ya balkona ya mutfağa gider..bizde bırak falan diyoduk..bırakıcam sizler için diyodu....inş başlamaz ya..

evet kayseri buluşması resim istiyorum bizde cumartesi buluşuyoruz unutmayız inşallah resim çekmeyiii bakalım bizim pıtırcıklar ne yapıcazz

unutmak yok bol bol foto bekliyoz anacım...
bakalım pıtırcıklara hep bir arada...

aa zeynep olmadı şimdi.. dün düşündüm durdum, oldu mu acaba diye :) sabah sormayı unutmuşum..neyse sonraki aylarda inşallah.

seraplar ne yaptı bakalım??

ya biriniz gelsenize yanıma eş yahuu...

bugün hava güzel burda..çocukları gezdiricem..sağlıkocağına gitcem bugün kararlıyım..kilo boya baktırıcam..ferrolarımızı alcam..kendimede alcam hiç halim olmuyo bazen..çok yoruluyorum kansızlıktan kesin benmki..
paşam büyümüşmü bakalım bi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…