2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet hepside aynı.ee aynı dönemin çocukları tabi yaptıklarıda .istekleri hepsi birbirine benzeecek elbet..
defnede hala iki kez uyuyo bende memnumu bu halinden benim kız tek düşürmeye uygun degil hala.çabuk uykusu geliyo.bi düzenimz var şimdilik.bazen çok uzun uyuduysa tek olabiliyo.ondada zor duruyo.yani.daha hazır diiliz biz..ama iki kez uyuyo ama gece hiç şikayetci diilim ben maşallah gecede uykusu çok iyi..aman..
burcu hee tarif istemiştim.suat farketmedi diyence nasıl ettinki diye merak ettim.yarın görürsün nede olsa yazımı.

bende çıkmaya hazırlanıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar.öpüyoruz sizleri ve kuzuları.

aaaa özlem buradaymış naber canım çıkmadın mı sen hala.

Selam arkadaşlar bıraz gec oldu ama hepınızın ANNELER GÜNÜ kutlu olsun ... kac gundur gıremıyorum ısler yogundu haftasonuda gıremedım ozledım hepınızı anneler günümz güzel gectı oğlusumla babası bana güzel bır sweet almıs rengınıde kendınıde cok begendım bırde gezmeye cıkmısdık yerde cıceklerı gordu hemen eğıldı koparttı aldı elıne uzatıyor bana sevınıyor bırde hosuan gıdıyorkı sormayın. Sımdı bılıncsızler ama ılerde bakalım ne süprızler yapacaklar bızlere ....

hepınızı opuyorum sımdı cıkmam lazım görüşmek üzere....

günaydınlar hayırlı güzel günler diliyorum
hava hala soğuk gece evde üşüyoruz petekleri açtım gene valla

Günaydın kızlar nasılsınız şöyle bır geçmıse göz attım Meleksenın kızı özge küpe yutmuş canım ya ne korkmuşlardır Allahtan sorun kalmamıs çıkartmıs yavrum benım ya Allah korumuş ...

Afacanların yaramazlıklarını okudumda demekkı bırtek Çınar değılmıs evde karıstırmadıgı köşe yok Çınar beyın dolaplar cekmeceler ayakkabılık kasık catal tencere oyuncak harıç tüm ev alet edavatları Çınar'a hitap ediyor

Resmen bizimle kavga edıyor artık bırsey dedıgımızde yada kızdıgımızda dönüp bıdır bıdır bırseyler soyluyor bagırıyor ne yapıcaz bılmıyorum çok işimiiz var çokkk...

herkese günaydın,
havalar ısınsın artık güneş çıksın, çok soğuk , bıktım montlardan kazaklardan pöffff

günaydın

başım çok ağrıyor yine ağrı kesici içtim,geçer inşallah.

günaydınlar hayırlı güzel günler diliyorum
hava hala soğuk gece evde üşüyoruz petekleri açtım gene valla

günaydın herkese

herkese günaydın,
havalar ısınsın artık güneş çıksın, çok soğuk , bıktım montlardan kazaklardan pöffff

günaydınnn....

havcacım seni görüyoruz..gel kız özledim valla.anlat iki

bugün hava burda harika.hayret verici:)) hemen öglen defnecik uyansım dışarı atcaz kendimizi..

Günaydın...
Günüm var bugün,gitmeden bi bakıyım dedim...geçmişe bakmadım gerçi ama herşey yolundadır inş..

günaydın esma.naber.
günaydın cnm iim çok şükür sende iyisin inş.

bugün hava burda harika.hayret verici:)) hemen öglen defnecik uyansım dışarı atcaz kendimizi..
günaydın ayşegülcüm gez gez havanın tadını çıkar

Günaydın...
Günüm var bugün,gitmeden bi bakıyım dedim...geçmişe bakmadım gerçi ama herşey yolundadır inş..
günaydın

Günaydın...

kız o gün senin bu gün senin oh fink atıyon valla.gez gez iyi olur.bu sefer senin cadı gidiyormu..güne..

burada hava çok açık değil.bizim yerimizede gez ayşegülcüm.tadını çıkar havanın.

ya bilemidim şimdi..rüzgar varmıki acep recep:26:..rüzgfarda çıkmak iyi olmuyo defnecik hoşuna gitmiyo.nefes alışı değişiyo hemen sevmiyo.güneş iyi duruyo bakarız öglene kadar dahada iyi olur inşallah..
burdada rüzgar hiç bitmez diyorlar.yazında esermiş.yazın iyide e kış olunca pehh...

Son düzenleme:
rüzgarda bizimkinin de nefesi kesiliyo.kafasını oraya buraya saklıyo.hoşuna gitmiyo.inşallah rüzgar olmazda kızçeler güzel vakit geçirir dışarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…