günaydın
başım çok ağrıyor yineağrı kesici içtim,geçer inşallah.
günaydın
başım çok ağrıyor yineağrı kesici içtim,geçer inşallah.
günaydınlar hayırlı güzel günler diliyorum
hava hala soğuk gece evde üşüyoruz petekleri açtım gene valla
Günaydın kızlar nasılsınız şöyle bır geçmıse göz attım Meleksenın kızı özge küpe yutmuş canım ya ne korkmuşlardır Allahtan sorun kalmamıs çıkartmıs yavrum benım ya Allah korumuş ...
Afacanların yaramazlıklarını okudumda demekkı bırtek Çınar değılmıs evde karıstırmadıgı köşe yok Çınar beyın dolaplar cekmeceler ayakkabılık kasık catal tencere oyuncak harıç tüm ev alet edavatları Çınar'a hitap ediyor
Resmen bizimle kavga edıyor artık bırsey dedıgımızde yada kızdıgımızda dönüp bıdır bıdır bırseyler soyluyor bagırıyor ne yapıcaz bılmıyorum çok işimiiz var çokkk...
günaydın herkese
herkese günaydın,
havalar ısınsın artık güneş çıksın, çok soğuk , bıktım montlardan kazaklardan pöffff
günaydın cnm iim çok şükür sende iyisin inş.günaydın esma.naber.
günaydın ayşegülcüm gez gez havanın tadını çıkarbugün hava burda harika.hayret verici:)) hemen öglen defnecik uyansım dışarı atcaz kendimizi..
günaydınGünaydın...
Günüm var bugün,gitmeden bi bakıyım dedim...geçmişe bakmadım gerçi ama herşey yolundadır inş..
Günaydın...
Günüm var bugün,gitmeden bi bakıyım dedim...geçmişe bakmadım gerçi ama herşey yolundadır inş..
burada hava çok açık değil.bizim yerimizede gez ayşegülcüm.tadını çıkar havanın.
günaydın cnm iim çok şükür sende iyisin inş.
günaydın ayşegülcüm gez gez havanın tadını çıkar
günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?