Bizde tuvalet egitimine başlamadık. Hala bezliyiz :))) bende Temmuz-Ağustos gibi düşünüyorum. Gerçi bir kitapta tuvalet egitimi icin bazı işaretler vermesi gerekiyomus cocuğun. Mesela kaka yapınca rahatsız olmasi gibi. Ama bizimkinin altını zor değiştiriyorum. Bıraksam öyle oturacak :)) Bu arada biz memeyide bırakamadık daha. Babamiz KPSS ye çalıştığı icin geceleri uykusuz kalmasın istiyorum :)) yani bizim cok ısımız var cok :)) Yemek konusuna gelince bizimki sadece pilav, makarna, bulgur pilavı ve et yiyor. Kefir ve ayranı cok seviyor. Hamir islerine bayiliyor.Onun disinda sebze yemiyor. Bir kac kere yemeğin icine karıştırmayı denedim ama sipanin damak tadı cok gelişmiş hemen farkediyo ve ağzından atiyo. Bu arada bir ara hicbirsey yemiyordu kuzey. Minadex şurup aldık portakal aromali hem severek iciyo hem de iştahı açıldı. Kuzey tek cocuk :)) telefondan yazdığım icin paragraf açamadım karışık olduysa kusura bakmayın :))
H G CEREN KUZEY ALLAH BAGISLASIN OGLUNUVALLA BENIMKI GÖZUMUN İÇİNE BAKA BAKA YAPIYO SONRADA YAPTIM DİYO ŞOYLE HAVALAR İYCE ISINSINDA ALSITRCAM IİN Ş BENIMDE BUYUK KIZM BIR HAFTADA ALISTI MASALLAH BI DAHADA YAPMADI BEZE BUDA KOLAY OLUR INŞ AH AH YEMEK DEMEYIN AYNEN PILAV MAKARNA YOGURT TAVUK AYRAN YA BUNLAR HEPSIMI AYNI HAYIRLISIYLA BUYUSUNLERDE
slm kızlar benimde 10 şubat 2010 doğumlu kızım var papatyam hatırlarsın benievet bencde forum aktıf olsun cocuklarımızın gelısmını takıp edelım mesela tuvalet egıtımıne baslatan varmı ben dusunuyrum temmuz gıbı tam olarak konusmuyo gercı ama ne desem tekrarlıyo mesela ıkıkı cumle kuruyo en fazla sizinkiler ne alemde bıde kaç cocuk var benim buyğü 13 yaşında küçüğüde 27 aylık
Kaka yapınca oğlum da hiç rahatsız olmuyor. Aynen ben de zor değiştiriyorum. Bir de hareketli bazen çok zor oluyor altını değiştirmek. Oğlum da anne sütü alıyor hala.
Rüzgar'ın kefir sevmesi çok güzel. Çok faydalı bir içecek. Ben kefiri denemeye henüz cesaret bile edemedim. Çünkü oğlum yoğurt ve peynir bile çok zor alıştı. Hala beyaz peynir yemez. Tostun içinde olacak öyle...Geçen gün doktorda tarttırdık. 12 küsür kilo çıktı. Doktor normalde ortalama 13 olması gerektiğini söyledi ama 1 kilonun çok üzerinde durmadı. Zaten öyle hareketli ki hiç kilo tutar gibi gelmiyor bana da
kızlar merhaba ben 2013 ocak annesi olucam ınsallah ıkılı tetsımde duktus venozus ters akıntısı saptandı aynısını 2010 subat annesı selda58
yasamıs ve sanıyorum bebegını kucagına almışş topikte gordum ona naısl ulaşabilirim :26:
bana face ismini özelden gönder canım... seni ekleyeyim...seldaya ulaştırırımseni...
canım sağol Allah razı olsun :) ama sorunu atlattık yanı yanlış teşhis miş
doktor yanlış damara bakmıs çok şükür bişeyi yok bebegımın :)
ah çok sevindim... ben de seldaya senden bahsetmiştim... sana mesaj falan gelirse şaşırma o zaman... geçmiş olsun... hayırlı doğumlar:)))
canım sağol Allah razı olsun :) ama sorunu atlattık yanı yanlış teşhis miş
doktor yanlış damara bakmıs çok şükür bişeyi yok bebegımın :)
benim kızımda 25 şubatlı,bugün 4. günümüz ilk kez lazımlığa yaptı,mutluluktan ağlıyacaktım,bir de şu süper dadıdaki gibi duvar panosu ayarladım,gülen yüz çıkartmaları aldık kızımla,çişe 1 büyüğe 2 gülenyüz asıyoruz,işe yarıyor galiba..hayırlısı ama 2 sene 2 hafta emzrmiş biri olarak tuvalet olayı daha zor geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?